Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut'u boşuna korumuyoruz.Çok iyi oynadın be Umut.Hele o ikinci golde.Geriye gelip top sürdün.Güzeldi.Çok iyi mücadele ettin Umut.Böyle devam et.

Umut'un milli takıma çağrılması gerekirdi.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut'u boşuna korumuyoruz.Çok iyi oynadın be Umut.Hele o ikinci golde.Geriye gelip top sürdün.Güzeldi.Çok iyi mücadele ettin Umut.Böyle devam et.

Umut'un milli takıma çağrılması gerekirdi.
      Milli takım olayını hiç açma kardeşim. fatih terim orda olduktan sonra bu iş böyle devam eder. Tolga milli takımda inanamıyorum ya. Hüseyin yok Ceyhun var. anlamadım yani burası ''A'' milli takım mı paf takım mı. burası gençleri deneme yeri mi ya.

Yorum

• Umut milli takımı hak ediyor Batuhanı çağırmış hakedeni çagırmaz zaten bu fatih terim ..
        En son ilhan tarafından düzenlendi; 05.10.2008, 15:12. Sebep: Yazının tamamı kalın fontta yazılamaz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
        farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• hiç kimse gitmesde milli takıma daha iyi hiç olmasa sakatlanma gibi bi derdi olmaz futbolcuların ben olsam fatih terim orda oldukça göndermem futbolcumu
          bağlılığımız renklere olan aşkımızdan....

Yorum

• Kanatlar çalışsa Gökhan dan fazla gol atar Umut...
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak serwantes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hiç kimse gitmesde milli takıma daha iyi hiç olmasa sakatlanma gibi bi derdi olmaz futbolcuların ben olsam fatih terim orda oldukça göndermem futbolcumu
              aynen katılıyorum. şu an maçları izlediğimiz 10 kişilik bir grup var, hepsi de aynı görüşte. hiç kimseyi çağırmasın bizden. çağırırsa da oynatmasın.

Yorum

• Biriniz Türkiye'de bu kadar koşup, bu kadar mücadele eden bir adam söyleyin ?
                Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Sefer Dizinle Yada Kafayla Ters Kafa Ama..

Ters Kafa Değil Ama Kafayla GEldi Golü
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Kafa golü süperdi, timingdeki başarısını hep bekliyoruz. Ofsaytta kalmana kızmam çünkü sürekli kaçmaya çalışıyorsun ama ofsayttayken de atlama, Barış geliyor geriden bırak ona sen. Bir de çok faul yapıyorsun hücumda, bari itiraz etme. Dünki maçta Isaac, Umut ve Serkandan başka hücuma katkı yapan olmadı.
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Bu adam Trabzonspor da banko oynar daha çok goller atacaktır eminim atmasada sürati ve çarpraz koşularıyla rakip defansı yoracağından eminim daha bir çok değişik özellikleri olan bir futbolcu ..
                      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Hayallerimdeki gibi oynadı .O paslar, o kafa, o topla dönmeler, o pazara yollamalar... Süperdi süper. Ben bunu seviyorum işte. Gol atmasından daha önemli bunlar oyun içerisinde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Açıldın bakıyorum umut
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Umut... Umut... Umut...
                            Dünkü maçın tartışmasız yıldızıydı...

Bu arada rakip defans oyuncuları iyi ki bunu dövmüyor Her pozisyonda adamların burnunun dibine bitiyor,onlar açısından çok sinir bozucu bir durum

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umut... Umut... Umut...
                              Dünkü maçın tartışmasız yıldızıydı...

Bu arada rakip defans oyuncuları iyi ki bunu dövmüyor Her pozisyonda adamların burnunun dibine bitiyor,onlar açısından çok sinir bozucu bir durum
                              Erdem tamam mücadele ettide..Golde attı..ama

2 gol atan İsaac'la 3 asist yapan Serkan varken maçın yıldızı olamaz..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erdem tamam mücadele ettide..Golde attı..ama

2 gol atan İsaac'la 3 asist yapan Serkan varken maçın yıldızı olamaz..
                                Ömer'im kimse Serkan'dan 3 asist yapmasını beklemiyor, görevini yapsın yeter.Kendi görevini yerine getirebildi mi ona bakmak lazım.Issac'te çok iyiydi fakat 2. golden önce Umut'a biraz dikkat etmek gerek.Topu alışı, dönüşü ve seri düşünmesi neticesinde golü bulduk.İlk golüde çok güzeldi.Bunun dışında 90 dakika boyunca tek olumsuz hareketi Barış'a bırakmadığı toptur.
                                Özetlersek ; dönüşleriyle,presleriyle,topu sürüşüyle takımı ileri çıkaran iki oyuncudan birisi olarak göze çarptı maçta.Hemde o savruk görüntüsünden çok uzaktı.Topu ayağına aldı mı artık heyecan yapmıyor,akıllı oynuyor.2 gol atan oyuncu elbette daha çok ön plana çıkıyor ama maçın genelinde benim gözümde takımın en etkili oyuncusuydu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X