Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben son 4 demedim adam gibi oku son 4 sene TSL dedim, onu geçtim Umut çok daha istikrarlı geçtim takıma yararı sadece golle değil diğer arkadaşlarını rahatlatmak dedim, Umutun indirdiği kafa toplarının kaç tanesi gol oldu takip et. Bugun bile Cale'nin golünde topu indiren Umut. Gökhan Ünal hava topuna dahi çıkmıyor.Topa gitmiyor ki. Bire bir tartışmaya girmeyeceğim. Gökhan Umut'un tırnağı olamaz.
    Beni ne ilgilendirir yahu oynasaydı Gökhan'da allah allah dk/gol müş ben mi oynama dedim Koskoca kaç hoca geldi hiç biri Umut'u kesmemişse bu adam kör değil topal değil kanıtı işte.
    Gökhan'ın faydadan çok zararı oldu sen takmışsın bir dk/gol al sana o zaman 6.250 bin euro/gol 1 milyon euro/gol. Geç bu işleri Gökhan koşsaydı oynasaydı 11e girseydi kalmasaydı yedek 2 gol müş Umut ilk geldiği sezon ilk haftalarda yedek kalıyordu buna rağmen ilk devrede 5-6 gol atmıştı.
    tabi burada adam gibi yorum yapmak için adam gibi maç izlemek lazım önce. caleye topu indiren giraydı.

maçları önce gözlerimizle izleyelim, adam gibi yorumlar ardından gelecektir.

birebir tartışmaya girmek istemiyorsan ona göre mesaj atarsın "adam gibi oku" demekle olmaz bu işler.

Yorum

• Ara transfer döneminde yönetim Gökhan Ünal'ın yanında Umut'a gönderip Fatih Tekke'yi alsaydı harika olacaktı. Maalesef Umut bizi bu dönem de çok bezdireceğe benziyor. Top kontrolü-teknik 00. Trabzonspor'un forveti rakibe basacak, onu kovalayacak ama ondan daha önemlisi topu ayağında tutmasını ve bitirici vuruşlar yapmasını da bilecek. Yoksa gol sıkıntısı yaşamaya devam ederiz.
      "İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
      Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
      Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
      Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tabi burada adam gibi yorum yapmak için adam gibi maç izlemek lazım önce. caleye topu indiren giraydı.

birebir tartışmaya girmek istemiyorsan ona göre mesaj atarsın "adam gibi oku" demekle olmaz bu işler.
        Valla ben Umut indirdi diye gördüm,hatta iki defa gördüm bunu
        Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
        K.ATATÜRK

Yorum

topu indiren umut...

sen nerenle izliyorsun çok merak ettim

Yorum

• İlk olarak gokhanbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            topu indiren umut...

sen nerenle izliyorsun çok merak ettim
            umut?

bir daha izle de gör bakalım,

23 numarayı kim giyiyor bu takımda?

Yorum

umut?

bir daha izle de gör bakalım,

23 numarayı kim giyiyor bu takımda?

Kesinlikle Umut.Zaten emindim,şimdi tekrar izledim.
              K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle Umut.Zaten emindim,şimdi tekrar izledim.
                http://www.trt.net.tr/OnDemand/Medya...8-4259f3e57e04
                kesinlikle giraydı. hatta birçok kişi giray olduğunu gördük ilk defa umut dendiğini şimdi duydum ama mühim değil.

bu bir tartışma konusu olmamalı.

yani en azından tartışma o yöne kaymamalı.

ama son olarak giray olduğuna emin olduğumu söyleyebilirm.

Yorum

şu anda dikkatli izliyorum topa kimin vurduğu çok belli değil beraber vurmuşlar gibi duruyor ben maçta Umut diye gördüm ön direğe doğru hareketlenip zaten birlikte yükseliyorlar girayın kafasıyla umutun kafa omzu arası bir vuruş var gibi önemli değil ben yanlış görmüş olıyım.Ancak kimin vurduğu net değil.Maçta Umut olarak gördüm.

yani burda kimin vurduğunu sezemedim diye adam değilsek tamam, ancak gidip ruhsuz heryeri dövmeli artis bir adamı , Ts için her şeyi sahaya koyan 90 dk Trabzonspor'un eksi mücadeleci ruhunu sahaya yansıtan, savunma oyuncularının pestilini çıkaran hırçın itiraz eden Umuta tercih etmek, hemde kaçan pozisyonlara arkasını dönen Gökhan'a bir de Umut kaçırınca kendini nasıl yırttığına bakın sonra neden daha fazla forma giydiğine karar verin.
                  6.250 milyon euroluk adam bu ise Umut'u 1 milyon'a bedava almışız. Yada Gökhan'dan deli kazık yemişiz. 2.si çok daha mantıklı.
                  Ama bana halen daha öndeki Umut'un topa vurduğu gibi görüyorum çünkü vuruş stiline göre Giray vursa kaleye düz gitmesi lazım topun Umut ise tipik yaptığı kafada yumuşatma gibi birşey yapmış.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bazılarının yönetime ve Umut'a olan nefretleri gözlerini de kör etmiş iyi mi

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazılarının yönetime ve Umut'a olan nefretleri gözlerini de kör etmiş iyi mi

Ama bu Umut nefreti değil bir yerden sonra bizim Karadeniz insanında olan İnat sözünden dönmez Umut idam edilecekse edilecek Messi yarın açıklama yapsa Umut'la oynamak isterim diye Messi futbolcu mu dedirtir bu inat.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

kesinlikle giraydı. hatta birçok kişi giray olduğunu gördük ilk defa umut dendiğini şimdi duydum ama mühim değil.

bu bir tartışma konusu olmamalı.

yani en azından tartışma o yöne kaymamalı.

ama son olarak giray olduğuna emin olduğumu söyleyebilirm.
                        tartışma falan değil.Çok ilginç ama.

Hakikaten Giray mı size göre.Dikkatli izlerseniz Umut kafayı vuruyor ve hemen bakıyor pas nereye gidiyor diye.

Neyse en azından ligtv.com benim gibi görmüş,rahatladım
                        K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tartışma falan değil.Çok ilginç ama.

Hakikaten Giray mı size göre.Dikkatli izlerseniz Umut kafayı vuruyor ve hemen bakıyor pas nereye gidiyor diye.

Neyse en azından ligtv.com benim gibi görmüş,rahatladım
                          evet umut kafayı vurmak için hamleyi yapıyor ama ıska geçiyor, hamlesinden dolayıda kafası geriye doğru hareket edince vurmuş gibi anlaşılabiliyor ama tam arkasındaki giray vuruyor.

en azından ben öyle olduğuna eminim, birlikte izlediğim 3-4 kişi de giray olduğuna kanaat getirdi ama önemi yok tabi.

kim koyarsa koysun misali

Yorum

• Ya bir kere kafayı vuran Umut değil Giray'dı iddaasını ortaya atmak bile saçma..

Umut ve Giray bunlar Trabzonspor'un oyuncuları değil mi ?

Kim indirdiyse indirdi.. Beraberliği getiren gol bu sonuçta.

İlla eleştirecem diye çok komik durumlara düşüyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya bir kere kafayı vuran Umut değil Giray'dı iddaasını ortaya atmak bile saçma..

Umut ve Giray bunlar Trabzonspor'un oyuncuları değil mi ?

Kim indirdiyse indirdi.. Beraberliği getiren gol bu sonuçta.

İlla eleştirecem diye çok komik durumlara düşüyoruz..
                              beni kast ediyorsan bari bi üstündeki mesajda yazdığım son satırı okusaydın

Yorum

• GOL. 88. dakikada Engin'in soldan kullandığı korner atışında, Umut'un çevirdiği topu altıpasta Cale, kafa vuruşuyla filelere gönderdi: 1-1
                                ligtv.com.tr
                                88. dakikada Engin'in soldan kullandığı korner atışında, Umut'un çevirdiği topu altıpasta Cale, kafa vuruşuyla filelere gönderdi: 1-1
                                ntvspor aynen geçmiş.
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

Yükleniyor...
                                X