Umut giderse Trabzonspor taraftarı ne yapacak o zaman çok merak ediyorum. Kime saldıracak, kime öfkelenecek ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Osman, adam sonuçta kaptan
Tabii ki inisiyatif onda. Ama penaltıyı kaçırdığı için sabaha kadar eleştirilecektir ve bunu da hak etmiştir; orası ayrı..
Cafer..
Örnek verdiğin adam ile Umut' un ne alkası var yahu?
Umut her sene ortalama 15-20 gol atıyor olmasa bir yere kadar çekerim onun mücadelesini, azmini
Bu konuda hemfikirmiyiz?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
.....
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut giderse Trabzonspor taraftarı ne yapacak o zaman çok merak ediyorum. Kime saldıracak, kime öfkelenecek ?
Yorum
-
.....
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer skor 1-1 olmasaydı daha çok yüklenilirdi hani penaltıya öyle bir gerildi kesin kaçıracak dedim böyle giderse formasını kaptıracak
Bir maç oynamaz iki maç oynamaz ama Üçüncü maç kesin oynar. Bak buraya yazıyorum
Oynamayı da ilk 11 olarak söylüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tanidigim konustugum her Trabzonsporlu umutun yeteneklerinin kisitli oldugunu futbol zekasinin yeterli olmadigini söylüyor.
Bu konuda hemfikirmiyiz?
"Yetenekleri kısıtsız olan hangi futbolcuyu öneriyorlar?"
"Senin Yattara ve Alanzinho gibi yetenekli oyunculara olan hamasetinden haberleri var mı? Varsa bu adamlar seninle nasıl anlaşıyorlar?"
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavaşa devam Umut arkandayım!
Yorum
-
İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut yemin ediyorum kalp krizi geçirtiyodun bize ya bu kadar yeteneksiz olur bi adam hadi penaltıyı kaçırdın ondan sonrakı pozisyonda top onunde kaldı kale bostu gittin adamı şişledin sana verilen şans kımseye verilmediEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk'a attığı pas güzeldi ama.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
Yorum