Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahahaha Umutlanmış mı birileri kıyamam
    Sen değil misin hep şikayet eden bu konudan.

1-0 yenik duruma düşüp aldığımız için.

Umutlandırmayın diye.

Ordan hesapla 10 puan fark avans verdik yine üzücez yavrum.

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen değil misin hep şikayet eden bu konudan.

1-0 yenik duruma düşüp aldığımız için.

Umutlandırmayın diye.

Ordan hesapla 10 puan fark avans verdik yine üzücez yavrum.

Yerim o balları
      Twitter Adresim

Yorum

• Bu Real in durumu birkaç sene önce BeCeKe nin düştüğü duruma benzeyecek 10 puan fark, 2-3 kişinin kırmızı yediği bir maç ve ardından gelecek olan düşüş...Barçalanacaklar mı yine acep

Yorum

• Soru: İspanya Liginde 2003-2004 sezonunun 27. haftasına en yakın rakibinin 6 (altı) puan önünde 1.(birinci) sırada giren ancak ligi şampiyon Valencia nın ardından, 7(yedi) puan farkla 4.(dördüncü) sırada bitiren takımın adı nedir ?
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Soru: İspanya Liginde 2003-2004 sezonunun 27. haftasına en yakın rakibinin 6 (altı) puan önünde 1.(birinci) sırada giren ancak ligi şampiyon Valencia nın ardından, 7(yedi) puan farkla 4.(dördüncü) sırada bitiren takımın adı nedir ?
            fenerbahçe
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Cevap veriyorum, Real Madrid (Avrupa’da yılın en iyi takımlarından Uefa Kupası şampiyonu Valencia, İspanya’da da La Liga’yı en önde tamamladı. İlk yarı bir ara lider Real Madrid’in 20 puan gerisine düşen Barcelona, müthiş bir çıkış yaparak ligi ikinci sırada bitirdi. Deportivo ve Real Madrid üçüncü ve dördüncülükle yetinerek, Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynama hakkını kazandılar. Real Zaragoza kupa şampiyonu olarak, Athletic Bilbao’yla Sevilla da ligi ilk altıda tamamlayarak Uefa Kupası’nın yolunu tuttular.)

Yorum

• 2 haftada barçalılar arttı burada şaka şaka ççç real madrid silkilenip kendine gelir. ligi 1.bitiririz.
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• Ağustos'ta bekle beni Barcelona. Trabzonspor formamla camp nou'da fotoğraf çekilmek şart artık.
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Real Madrid'in bu hafta şöyle 5-6 atacağını düşünüyorum. Eksikler var ama yedekler de Higuain Kaka falan sonuçta

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• El Clasico'ya gidiyorum!

Arkadaşlar selam, messi hayranı olarak nerde messi adını görsem tıklıyorum
                      öyle olunca bir yarışmaya katıldım, babamın sözünü yazdım beğenilirse Nou Camp’a gidicem. Destek atarsanız ben de size tweet atar maçın tüm ayrıntılarını paylaşırım
                      https://apps.facebook.com/babamneder...id=1239&ref=nf

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Real Madrid'in bu hafta şöyle 5-6 atacağını düşünüyorum. Eksikler var ama yedekler de Higuain Kaka falan sonuçta
                        Beklentileri karşıladık 6-1 olaydı daha iyiydi ama 5-1'de iyidir, bu arada gol rekoruna sadece 12 gol kaldı, 9 maç var daha...

Yalnız maç 2-0 olana kadar inanılmaz goller kaçtı, stres vardı takımda

Yorum

• Madrid'in fikstürü oldukça zor bakalım şampiyonluk sanıldığı kadar kolay değil özellikle bu hesapta olmayan puan kayıpları Real'in başını yakabilir..

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Valencia bugün beraberliği koparır ve puan farkı bire iner.Geriye altı hafta kalır.

11.04.2012 Atletico Madrid v Real Madrid
                              14.04.2012 Real Madrid v Sporting Gijon
                              29.04.2012 Real Madrid v Sevilla
                              02.05.2012 Athletic Bilbao v Real Madrid
                              06.05.2012 Granada v Real Madrid
                              13.05.2012 Real Madrid v Mallorca

(not:Barca-Real maçı Barca kazanacağı için eklenmemiştir.)
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Valencia puan falan alamaz deplasmanda.Barça maçını saymazsak Madrid'in puan kaybedebileceği maçlar Atletico Madrid ve Bilbao deplasmanları.Gerisini alır..
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X