Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Göreceğiz kim zeki kim değil

3 Ay mor gezmek yakışacak hani sana
    Hep böyle iddialı görmek sevdiğim bir kardeşim olarak beni sevindiriyor.. Uşak kendine güveniyor diyorum.. İddialı hırslı..

Ama gel görki güvendiğin dağlara kar yağıyor kanka..

Geçen hafta neler yazdığını da hatırlıyorum maçtan önce.. Sen sen ol Barça mevzuunda iddiaya girme derim ben sana..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olum atlama, ben rövanşa da iddiaya girdim
      Seni en iyi ben anlarım dayı

1 ay diyerekten 2 ay Barca avatarı ile dolandırdı forumda . Şu adı Tan ile biten şahıs
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hep böyle iddialı görmek sevdiğim bir kardeşim olarak beni sevindiriyor.. Uşak kendine güveniyor diyorum.. İddialı hırslı..

Ama gel görki güvendiğin dağlara kar yağıyor kanka..

Geçen hafta neler yazdığını da hatırlıyorum maçtan önce.. Sen sen ol Barça mevzuunda iddiaya girme derim ben sana..

Şşş açmıyoruz o konuyu etik değil bir kere

Bir senede iki bordo-mavi şampiyon olmaz , olmamalı
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aldığı kararlar tartışılmayacak gibi değil.
          Dimi mesela vermedigi penalti gibi
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ahmet senide cok gördük Barca Avatariyla

Bu gözler kimleri görmediki
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Uğurtan beni çekemezsin. Ben Barca'yı şanslı görmüştüm zaten. Ki Aynı durumda Real olsun maç garanti olsun yine girmem. O avatarı koyma düşüncesi bile iğrenç. Metin'e hala kızıyorum zaten. Yapmayacaktı öyle bişey. Oldu bir kere artık bir daha olmaz inşallah.
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Öncelikle Barca'lılar Real Madrid maçının hakemine sallayacaklarına kendi oynadıkları maçın hakemine baksınlar.

Maç 0-0 iken Juanfran Pedro tarafından düşürüldüğü pozisyon net penaltı.

Hakem çalamadı ! .

Daha sonra gelip Real maçıyla ilgili yorum yapsınlar .

Bizim maçta hakem bütün takdir hakları Valencia tarafından kullandı , kırmızı kart ise buna bağlamak gerekebilir.
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Takibe devam
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Bence Real maçının hakemini konuşmak Barcalılara değil Valencialılara düşer

Madrid kadar olmasa da Barcelona da hakemler tarafından korunuyor. Ligin pazarlaması,heycanı için bence bu yapılıyor. Yanıldığımı varsayarsak hakemler etkileniyor diyeyim net bir şekilde.

Ayrıca hakem sadece Türkiye'de değil İspanya'da da eleştriliyor. İnanın Valencialılar bizden bu konuda çok daha abartılı durumdalar

Antipatik bulduğum Madrid'e bir hatırlatma : Çokta uzak olmayan bir geçmişte bizde 6-0 yenmiştik kendilerini. Belli periyodlarla gerçekleşen bir gelenek sanırım

Yorum

• Takibe devam Real.

Yorum

• Ne takibi, şampiyon yine Barça.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Takip ediyorlarmış. Bernabeu'da yine beş tane yersiniz takip biter.

Yorum

• Liderlik heyecanı sardı yine gençleri.. Bi alışamadılar bu iyi kadrolarına rağmen..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Benim 2-3 senedir izlediğim Barcelona sürekli lider.

Heyecanlanıcak birşey yok yani.

Yorum

• Pellegrini coştu Malaga'yla, 4-1 öndeler Racing karşısında. Rondon iki gol atmış.
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X