Juventus'un Madrid'e karşı ezici bir üstünlüğü var zaten aralarında oynanan maçlarda.Şaşırmamalı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün aksam oynanan adostluk macinda Real, Juventus'a 2:1 yenildi
nerdesin Özge ablaHazırlık maçı adı üstünde yani
-1461 TRABZON-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradayım Harun abiHazırlık maçı adı üstünde yani
bizde dedik ki, Özge'nin morali alt üst oldu ondan girmiyor Forum'a herhalde*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleha burdasin yani,
bizde dedik ki, Özge'nin morali alt üst oldu ondan girmiyor Forum'a herhalde-1461 TRABZON-
- Alıntı
Yorum
-
Bu adamı anlamıyorum. Beckham'ın durduğu yere, kaleye bakış açısına ve topun durduğu yere dikkatli bakın. İnanılmaz..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Ayak içi sınırlarını zorlamış.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Espanyol'un Yeni Stadı
Yeni stadyumlar kulüplere pek hayırlı gelmezler ilk zamanlarında nedense. Ajax, Amsterdam Arena'da Milan'dan 3 yemişti açılıştı. Arsenal, Emirates'de çok çekti. Espanyol ise iyi başladı. Barselona Olimpiyat Stadı'ndan kurtuldular. Artık maçlarını 40 bin kapasiteli Cornella'da oynayacaklar. Stad, UEFA'dan 4 yıldız aldı. Maliyeti 60 milyon euro. Açılış maçında Liverpool ile karşılaştılar ve 3-0 kazandılar.
muhteşem stad olmuş ispanyada ambiyansı en yüksek stad olacağından eminim. kalite olarakta en kalitelisi diye düşünüyorum.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık Şampiyon Barcelona yazını kaldırsak diyorum hatta şimdiden Şampiyon Real Madrid yazabilirsiniz..
Orta sahaya bak be müthiş yahu....
--------Lass---------Alonso---
Ronaldo-------Kaka-----------Robben
------------Benzema-----------Forza Barça
- Alıntı
Yorum
-
Real Sneijder'i bırakmıyor!
Transferin hızlı takımı Real Madrid adına bir açıklama yapan Jorge Valdano; 'Los Galacticos'taki gelecekleriyle ilgili birçok spekülasyon yapılan ve son dönemde adları Serie A şampiyonu Inter'le anılmaya başlayan Wesley Sneijder ile vatandaşı Rafael van der Vaart hakkında İspanyol Basını'na konuştu.
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Bu yaz 220 milyon Avro'dan fazla para harcayarak kadrosunu süper yıldızlarla takviye eden Real Madrid'teki gelecekleriyle ilgili birçok spekülasyon yapılan ve son dönemde adları Serie A şampiyonu Inter'le anılmaya başlayan Wesley Sneijder ile vatandaşı Rafael van der Vaart hakkında en yetkili ağızdan açıklama geldi.
Cadena Ser'e yaptığı açıklamada; Jose Mourinho'nun 19 milyon Avro ödemeye hazır olduğu iddia edilen Sneijder'i göndermek gibi bir düşünceleri olmadığını ifade eden Jorge Valdano "Teknik direktörümüz Manuel Pellegrini oyuncumuzun yeteneklerinin bilincinde ve uzun nadede kendisinden yararlanmak isteyecektir" dedi.
Zlatan Ibrahimovic karşılığında Barcelona'dan geleceği tahmin edilen Aliaksandr Hleb'le anlaşamayan İtalyan ekibinin Belaruslu oyuncuyu eski takımı Stuttgart'a kaptırmış olması sebebiyle gözünü bir diğer Real Madridli van der Vaart'a çevirdiği tahmin ediliyor.
Bu transfer için uygun şartların oluşması durumunda yeşil ışık yakabileceklerini belirten Valdano "Yine de Rafael'in eski takımı Hamburg'a dönmeyi tercih edeceğine inanıyorum" dedi.TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
- Alıntı
Yorum
-
Bu sene İspanya'da en büyük şampiyonluk adayım Barça...
Sonra tabiki Real Madrid... Geçen sezon bile Real Madrid epey takip etti Barça'yı. Bu sene daha renkli olabilir...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
Yorum