Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Juventus'un Madrid'e karşı ezici bir üstünlüğü var zaten aralarında oynanan maçlarda.Şaşırmamalı..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dün aksam oynanan adostluk macinda Real, Juventus'a 2:1 yenildi

nerdesin Özge abla
      Buradayım Harun abiHazırlık maçı adı üstünde yani
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Buradayım Harun abiHazırlık maçı adı üstünde yani
        ha burdasin yani,
        bizde dedik ki, Özge'nin morali alt üst oldu ondan girmiyor Forum'a herhalde
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ha burdasin yani,
          bizde dedik ki, Özge'nin morali alt üst oldu ondan girmiyor Forum'a herhalde
          Yok hazırlık maçlarını önemsemiyorum
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Bizim Beckham Barça ya fena sallamış bir tane..Frikik golü çok iyi..

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bu adamı anlamıyorum. Beckham'ın durduğu yere, kaleye bakış açısına ve topun durduğu yere dikkatli bakın. İnanılmaz..
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Biraz daha geriye gelse kendi kalesine yüzü dönecek adamın..Helal olsun..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ayak içi sınırlarını zorlamış.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• espenyol takımı yeni stad mı yaptırdı. liverpool la oynana hazırlık maçındaki stad muhteşem.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Espanyol'un Yeni Stadı

Yeni stadyumlar kulüplere pek hayırlı gelmezler ilk zamanlarında nedense. Ajax, Amsterdam Arena'da Milan'dan 3 yemişti açılıştı. Arsenal, Emirates'de çok çekti. Espanyol ise iyi başladı. Barselona Olimpiyat Stadı'ndan kurtuldular. Artık maçlarını 40 bin kapasiteli Cornella'da oynayacaklar. Stad, UEFA'dan 4 yıldız aldı. Maliyeti 60 milyon euro. Açılış maçında Liverpool ile karşılaştılar ve 3-0 kazandılar.

muhteşem stad olmuş ispanyada ambiyansı en yüksek stad olacağından eminim. kalite olarakta en kalitelisi diye düşünüyorum.
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artık Şampiyon Barcelona yazını kaldırsak diyorum hatta şimdiden Şampiyon Real Madrid yazabilirsiniz..

Orta sahaya bak be müthiş yahu....

--------Lass---------Alonso---

Ronaldo-------Kaka-----------Robben

------------Benzema-----------
                        Rüyanda bile bu sene Real şampiyon olamaz Forza Barça
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• bu sene şampiyon real madrid

Yorum

• Real Sneijder'i bırakmıyor!

Transferin hızlı takımı Real Madrid adına bir açıklama yapan Jorge Valdano; 'Los Galacticos'taki gelecekleriyle ilgili birçok spekülasyon yapılan ve son dönemde adları Serie A şampiyonu Inter'le anılmaya başlayan Wesley Sneijder ile vatandaşı Rafael van der Vaart hakkında İspanyol Basını'na konuştu.
                            (Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Bu yaz 220 milyon Avro'dan fazla para harcayarak kadrosunu süper yıldızlarla takviye eden Real Madrid'teki gelecekleriyle ilgili birçok spekülasyon yapılan ve son dönemde adları Serie A şampiyonu Inter'le anılmaya başlayan Wesley Sneijder ile vatandaşı Rafael van der Vaart hakkında en yetkili ağızdan açıklama geldi.

Cadena Ser'e yaptığı açıklamada; Jose Mourinho'nun 19 milyon Avro ödemeye hazır olduğu iddia edilen Sneijder'i göndermek gibi bir düşünceleri olmadığını ifade eden Jorge Valdano "Teknik direktörümüz Manuel Pellegrini oyuncumuzun yeteneklerinin bilincinde ve uzun nadede kendisinden yararlanmak isteyecektir" dedi.

Zlatan Ibrahimovic karşılığında Barcelona'dan geleceği tahmin edilen Aliaksandr Hleb'le anlaşamayan İtalyan ekibinin Belaruslu oyuncuyu eski takımı Stuttgart'a kaptırmış olması sebebiyle gözünü bir diğer Real Madridli van der Vaart'a çevirdiği tahmin ediliyor.

Bu transfer için uygun şartların oluşması durumunda yeşil ışık yakabileceklerini belirten Valdano "Yine de Rafael'in eski takımı Hamburg'a dönmeyi tercih edeceğine inanıyorum" dedi.
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Bu sene İspanya'da en büyük şampiyonluk adayım Barça...

Sonra tabiki Real Madrid... Geçen sezon bile Real Madrid epey takip etti Barça'yı. Bu sene daha renkli olabilir...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Artık stadyumlar iyice birbirine benzemeye başladı... Aynı Şükrü Saraçoğlu resmen...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X