Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet, evet adamlar haketti bunu, tebrikler Barcelona

Yorum

• Adamlar rüya takım beyler . Tebrikler Barca .
      Twitter Adresim

Yorum

• Barcelona yardımcı Antrenörünü Guardiola'nın yerine getiriyor galiba.

Yorum

• Guardiola bana göre daha ne tür antrönör oldu belli degil.Barcelona bana göre karar vermek icin yetersiz.Gelecek 2-3 sene yeni takimlari ile ne yapacak gösterecek.Bakalim yardimci antrönör nasi yönetecek.Barca Kadro derinli artirmasa gene Realin arkasinda kalacak ve S.L kazanamiyacak.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Puan farkı kaç yahu
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel düşünmüşler (:
                Hamiş

Yorum

• Zafere Kaçış filminde hoca taktik verir şöyle yapın böyle yapın. Pele gelir tahtaya topu bana vereceksiniz ve ben hepsini geçip atacağım gibisinden bir şey der o geldi aklıma

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şampiyon önünde saygıyla eğilin

Yorum

• Campeones Real Madrid!
                      Bordomavi.net

Yorum

• Hadi hayırlı olsun 32. kupamız.. Hala Madrid!

Yorum

• Hadi geçmiş olsun. Başlığa ekleyin bakalım. 3 yıldır bunu bekliyoruz. Şampiyon Los Galacticos.

En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 03.05.2012, 02:53.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ne güldüm arkadaş ççç

Fark 1 değilmiydi? 2 hafta kala ne kutluyor bunlar?

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne güldüm arkadaş ççç

Fark 1 değilmiydi? 2 hafta kala ne kutluyor bunlar?
                              Fenerbahce Styla
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• * Elleri görelim Barça nerde eller, haydi tüm elleri görmek istiyorum

* Maourinho büyük adamsın hakikaten, hırsına, azmine hayranım her daim...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim