Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fark oldu 4 sampiyonluyu unnut real

Yorum

• Vay yanına koyim ne maç oldu be. Real - Valencia 0-0 bitti. Valencia kalecisi devleşti resmen. Puan farkı 4'e indi.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Spor Totoda 12 Bilcekdim Real Alsa =) Ama Yemin Ediyorum 0 - 0 Bitmesine Daha Çok Sevindim Ahuhuhuh

BarrrCeeeeLooooNaaaaa
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Barca sahasında yenerse Real'i şampiyon olur.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Benzema sağolsun, bundan sonra gitsin kumda oynasın...

O kalede de birşey vardı sanki, girmedi top bir türlü...

Yorum

• Fark sadece 1 yazıyla bir.

Şampiyonluk geliyooooor...

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Fazla heyecanlanmayın .Lig daha zevkli hale gelsin diye puan kaybediyoruz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Barcelona'yı kendine bu kadar yakınlaştırmak, yanan ateşe yaklaşıp odun atmak gibi bir şey.
                  Ateşle oynuyor Real Madrid.

Yorum

• Sampiyon Real olur.Barca Reali yense bile bisey degismez.Kalan Maclari kazanirlar.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• 1.si bile diye birşey sözkonusu değil o maçın skoru belli.

2.si ise hep aynı tüm maçları kazanır v.s...

Göreceğiz ben kaç hafta önce durumun buraya geleceğini söylemiştim.

Şuan tek bir dediğim gerçekleşmedi totem olarak bunu söylemiyorum.

Real 1 maçta daha berabere kalacak sadece bukadar.
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Real Atletico deplasmanlarindan birinde kesin puan kaybedecektir...

Yorum

• ççç İşte bunu seviyorum Umutlandı birileri

Zerre korkum yok , dünkü futbol çok güzeldi . O maç 100 defa oynansa Real alırdı futbolda var böyle şeyler .
                          Twitter Adresim

Yorum

• Son zamanlarda izlediğim en zevkli maçtı.İki takımın da kaçırdığı net pozisyonlar ve direkten dönen şutları vardı.Hele Tiago Costa'nın uzak mesafeden yolladığı füze harikaydı, sabaha kadar izle.
                            Di Maria'nın çaprazdan çektiği şutu kaleci çok iyi çıkardı.
                            Benzema'nın üst üste 2 kere atamadığı pozisyon da kendisinin mallığını bir kez daha ortaya koydu.

Maçın 100 kere oynandığında kimin alacağının önemi yok.Ligdeki tek maçın sonucu ilgilendiriyor bizi.Kaldı ki Valencia'nın da 100 maçtan kazanacağı maçlar olurdu..

İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valencia puan falan alamaz deplasmanda.Barça maçını saymazsak Madrid'in puan kaybedebileceği maçlar Atletico Madrid ve Bilbao deplasmanları.Gerisini alır..
                            Ben bunu her maç deneyeyim..
                            En son Berk tarafından düzenlendi; 09.04.2012, 10:17.
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Atletico'nun bu hafta yenilmesi iyi oldu.Real i yenemeseler bile kendi sahalarında beraberliği bırakmazlar diye düşünüyorum.
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• puan farkı 1'e indi diyebiliz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim