Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    barcelonayı seviy misiniz la ?
    Babam,annem ve ablam sıkı bir Barca taraftarıdır maçlarını takip ederler.Hele bir dayım var ben ne kadar Roma'yı seviyorsam oda o kadar Barca'yı seviyor..Beni biliyosun zaten pek sevmem ama madrid maçlarında Viva Barca derim
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Babam,annem ve ablam sıkı bir Barca taraftarıdır maçlarını takip ederler.Hele bir dayım var ben ne kadar Roma'yı seviyorsam oda o kadar Barca'yı seviyor..Beni biliyosun zaten pek sevmem ama madrid maçlarında Viva Barca derim
      Yolun yol değil üstad
      Twitter Adresim

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yolun yol değil üstad
          Siyaset bizim evde her zaman bir numaradır Ahmet'im
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Nistelrooy İspanya'ya geri mi dönüyor?

Ara transferde bir santrafor alacağını açıklayan Real MAdrid'in eski oyuncusu Ruud Van Nistelrooy ile ilgilendiği söyleniyor.

Gonzalo Higuain'in sakatlığı üzerine santrafor arayışına giren Real Madrid'in eski oyuncusu Ruud Van Nistelrooy'u kiralık olarak geri çağırdığı, Hollandalı oyuncunun da bu konuda kulübü Hamburg'a baskı yaptığı söyleniyor.

Real Madrid'in sportif direktörü Jorge Valdano, ara transfer döneminde bir golcü arayışında olduklarını doğrulamıştı.
            Kicker'in haberine göre, İspanyolların kendisini Santiago Bernabeu'ya geri götürmek istediğini, ama Alman ekibinin buna niyetinin olmadığını öğrenen Hollandalı oyuncu "Eğer Madrid'e dönmeme izin vermezseniz bir daha asla Hamburg için oynamam," diye sert çıktı.
            34 yaşındaki oyuncunun kulübe ültimatom verdiği konusunda yorum yapmayı reddeden kulüp sözcüsü Joern Wolf, "Van Nistelrooy şu an takım otelinde. Teknik direktör Armin Veh, yarın Schalke karşısında onu oynatacak," dedi.

Van Nistelroy sakatlanmadan önce Real Madrid için dört sezon oynadı ve 2010'da Bundesliga'ya gitmeden önce 96 maçta 64 gol kaydederek etkileyeci bir performans sergiledi. Eski Manchester Unitedlı yıldızın, ismi Real Madrid'le anılan diğer büyük isimlerin aksine, Avrupa Kupalarında oynaması önünde bir engel yok.
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Sanmıyorum döneceğini. Hamburg bana sahip çıktı gitmem gibisinden bir şeyler diyordu hep. Ama dönmesini isterim yarım sezon da olsa Artık 34-35 yaşına geldi son demini Barca'ya harcasa güzel olurdu ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Adamımsın be İker Munian, harika bir gol.

2018 Dünya Kupası'nda İspanya Milli Takımı'nın bankosu olacak De Gea'yla birlikte.

~~~

Bu arada 2011 yılında inanılmaz bir gol bekleyenlere:

En son Semih Aydın tarafından düzenlendi; 15.01.2011, 22:04.
                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                OKlahoma City Thunder

Yorum

• Kim demis Barcelona maclarinin zevksiz oldugunu? Ben rakip takimin topa dokunabilme ihtimalini sevdim.
                  "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Almeria-Real Madrid maci ilk yarisi 0-0 bitti. Karsilikli ataklar vardi göz ucuyla takip ettigim kadariyla. Real Madridli oyuncular yorgun gibi sanki.

Yorum

• Atamıyoruz
                      Twitter Adresim

Yorum

• Benzema girdi Kaka'nin yerine. Almeria atti 1-0.

Yorum

• 1-1 olmus. Granero atmis.

Yorum

• Son saniye Ronaldo'nun frikigi direkten döndü. 1-1 bitti mac.

Yorum

• Çekirge sıçrayamadı.

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son saniye Ronaldo'nun frikigi direkten döndü. 1-1 bitti mac.
                                En direk serbest vuruş değilmiydi o?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim