Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pepe çok uğraştı ama yinede kazandık.
    Yediğimiz golün dışında en az 4-5 kritik hata yaptı Hercules her atağında parmağı vardı kısaca.
    Bordomavi.net

Yorum

• Spikerin sesi erkenden gelmeye başladı.. Allahtan yanlış bişey söylemedi.. ççç
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim Serkan gibi oynuyor desek abartmış olur muyuz?

Bu arada sakar Pepe'nin yerine Raul Albiol monte edilmeli.Maç da bitti zor maçtan 3 puan çıkarmayı bildik.
        Benim stopere adayım Ezequiel Garay. Racing'de bayağı iyi oynuyordu, hem çok ta tehlikeli bir stoper. 2006/07 sezonunda 31 maçta 9 gol kaydetmişti.
        YOU'LL NEVER WALK ALONE
        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Koçum benim aslanım. Yiğidim.. Harikasın be..

Yorum

• Messi nazire yapıyor CR7'ye...1-0

Yorum

• Bolluğa bak.. Bir yanda Real diğer yanda Juve-Milan öte yanda PSV-Twente maçları.

Onlar bitiyor Barcelona-Sevilla ve Fransa League 1 maçları başlıyor.

Allah'ım sana şükürler olsun bu futbol ziyafetinden mahrum kalmıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bolluğa bak.. Bir yanda Real diğer yanda Juve-Milan öte yanda PSV-Twente maçları.

Onlar bitiyor Barcelona-Sevilla ve Fransa League 1 maçları başlıyor.

Allah'ım sana şükürler olsun bu futbol ziyafetinden mahrum kalmıyoruz.
                Ben de bugün bayağı 'maçkolik' oldum.

İlk olarak dönüşümlü Blackburn-Chelsea/Arsenal-West Ham maçlarını izledim.
                Üstüne biraz Ğs-Antalya maçına baktım, sonra ManU-Tottenham, sonra da Hercules-Real maçını seyrettim. Şimdi ise Barça-Sevilla mücadelesini seyrediyorum.
                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                OKlahoma City Thunder

Yorum

• Ben de her hafta en az 8-10 maç izlemeye başladım. Biri beni durdursun.

Yorum

• Mükemmel gol Villa. Harika..

Yorum

• Vaayy vay vay.

Villa 2-0 yaptı.. Bu golü izleyemediyseniz mutlaka izleyin. Muhteşem bitirdi.

Yorum

• barcelonanın oynadığı futbolsa diğer takımların oynadığına futbol falan denemez pas manyağı yapıyorlar sevillayı

Yorum

• madrid'de maçın adamı marcelo'dur adam dağıttı tek başına rakibi 3. golde sıfıra inip benzemaya verdiği pası ağzım açık izledim real madrid bu sene en büyük favoridir şampiyonluk yolunda

Yorum

• Yahu bir takım hep hücum yapar mı? 2 dakika pasif bekleyin topu ve oyunu dinlendirin be, siz de insansınız biz izleyenler de..
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 45' dakika Konko kırmızı kart----Doğru karar

Yorum

• Bu arada Real'in oynadığı futbolun Barça futboluna rakip olması imkansız.

Yarışta olacak olan Real'in futbolu değil ismidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim