Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Boyun fıtığıda olur insan hep tek bir tarafa bakmak sıkıcı olsa gerek
    Sakıncalı Aklı selim adamın yapacağı iş değil bu takıma gönül vermek

O değil de, söylediğiniz cümleyi bizim 70 li yıllardaki futbolumuz için diyorlarmış ya... Ey gidim..
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Sanki; rakip orta sahayı geçmesin diye yemin etmiş gibiler.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanki; rakip orta sahayı geçmesin diye yemin etmiş gibiler.

Bunu da bizim 70li yıllarımız için derlermiş..

Acaba bu takıma mı kaçtı bizim o aradığımız ruhumuz

Yorum

• Güzel bir galibiyet..

Artık nasılsa prestij maçları oynanıyor..

Şampiyon belli 2. kim?

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Tebrikler Barça..

İkinci golü izletin, izlettirin.. Vay arkadaş, nasıl bir insan grubusunuz siz öyle ya?

Yorum

• tebrikler barcelona'mbir gün o stadta maç izleyecegim
              TRABZONSPOR

Yorum

• Bizim Gökhan diye bir arkadaşımız vardı nerelere kayboldu ? Cezalı felan değil ya ?

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bencilleşiyor mu?

Şu Messi mi? Yapma Mehmet'im ya. Bak Barçalı değilim, tarafsız bir gözle bakıyorum. Jeffren'e verdiği pas neydi öyle? Kimse beni Messi'nin ara sıra dahi olsa bencil oynadığına inandıramaz.
                  bir iki pozisyonda beklenileni yapmayıp yani basit oynamayıp, çalımlara devam etti.. bencillikse eğer
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir iki pozisyonda beklenileni yapmayıp yani basit oynamayıp, çalımlara devam etti.. bencillikse eğer
                    Kuzen bence o kadar da olmalı. Hani halı sahada maç yaparken pas bekleyen birine pas vermeyip, şut atma girişiminde bulunmak ne kadar bencillikse o kadarını yapmış Messi'de.

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

• A.Madrid yine kayıplarda, hemde kendi evinde xerez e kaybetti 1-2...
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İspanya Ligi Sıradaki Maçlar

TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• THY yetmez NASA sponsor olsun!

Fanatik.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

THY yetmez NASA sponsor olsun!

Fanatik.

Nasayla irtibata geçmek lazım
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ta forma giyen ABD'li basketbol yıldızı Kobe Bryant, Barcelona'ya ve Arjantli yıldızı Lionel Messi'ye övgüler yağdırdı.

Sport'a konuşan Bryant, "Futbolla uzun yıllardır içli dışlıyım. Son yıllarda Barcelona'nın maçlarını takip ediyorum. Messi gördüğüm en inanılmaz oyuncu. O daha önce görmediğim hareketler yaparak beni her zaman etkiliyor. Kendisini sürekli geliştiriyor ve yetiştiriyor. Bir genç oyuncudan isteyeceğiniz her şey onda mevcut" ifadelerini kulandı.

Barcelona'nın maçlarını televizyondan takip ettiğini söyleyen Bryant, "Kendi maçlarımla çakışmadığı sürece Barcelona'nın maçlarını izlemek için elimden geleni yapıyorum. Örneğin Arsenal ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçı. O maçta Messi'nin gösterdiği tarihi performansı izlerken ağzım açık kaldı. Her topa giriyor ve topu aldığında inanılmaz bir hareketle rakibinden sıyrılıyordu. Ona karşı oynamanın zor olacağını düşünüyorum" dedi.

Arsene Wenger'in Messi'ye yönelik olarak "bilgisayar oyunundan gelmiş gibi" benzetmesine de değinen Kobe, "Messi'nin yeteneğini tanımlamak için güzel bir tabir. O çok yaratıcı bir oyuncu olduğundan ne zaman nereden çıkacağını tahmin edemiyorsunuz. Topa her dokunduğunda tribünleri heyecanlandırıyor. Real Madrid maçının yalnızca özetlerini izleyebildim ama orada da harika bir gol attığını söylemeden geçemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Futbolu çok sevdiğini belirten Bryant, "Ben Milano'da çocukluğumu geçirdim. Babam orada profesyonel olarak basketbol oynarken ben de arkadaşlarımla futbol oynuyordum. Futbola tutkuyla bağlı olduğumu söylemeliyim. Daha önceleri Ronaldinho'nun Barça'daki performansını hayranlıkla izliyordum. Şimdi ise Messi var. Onun ne kadar kaliteli ve yetenekli bir oyuncu olduğunu her maçta görüyoruz" dedi.

Los Angeles Lakers'ın ekim ayında Barselona kentine gelerek Regal Barcelona takımıyla bir maç yapacağı biliniyor. Kobe Bryant ile Lionel Messi'nin bu maç vesilesiyle tanışacakları söyleniyor.

goal.com

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• pedronun golü sperdi alvesle messinin paslaşmaları resmen dalga geçtiler adamlarla..
                                SÜRMENELİİİ...
                                https://twitter.com/karabekir61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim