Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Higuain'i hiç beğenmiyordum ama gel görki takımın kurtarıcısı durumunda şu an

Şampiyonlar liginden şansız bir şekilde elendikten sonra deplasmanda bu galibiyet ilaç gibi geldi bize. Hakemler ofsait pozisyonlarında yanlış bayraklar kaldırmasaydılar daha farklı bitebilirdi maç.

3 puan farkla liderliğimizi sürdürmemiz güzel oluyor
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Ronaldo da manyak takmış be.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Dün gece Barça 2. yarıda resitallerinden birini daha sundu.
          Messi'ye artık ayrı bir parantez açma gereği bile duymuyorum

R.Madrid maçını izlemediğim için bir şey diyemeyeceğim..

İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O Zigic'i bir yerde görürsem kafa göz ne gelirse dalıcam.
          O golü nasıl atamadı bende anlamadım. Biz birde Umut'a kızıyoruz
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Messi'ye sövdüm attığı ikinci golden sonra. Adamın koşarken adımlarını incelemeli uzmanlar. Yerden teması kesmiyor nerdeyse. Bir de Umut falan geldi aklıma adam koşarken kontrolü kaybediyor zaten, topu hiç demedim daha Messi'nin o çabukluğunu görünce Colman'ın ayağını kaldıramayışı geldi aklıma, o arada üçüncü gol geldi, değiştirdim kanalı Higuain birinci sınıf forvet oldu, hayırlı olsun.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Messi-3 Valencia 0 HaRikasın Messi harika ...SeviyoRum Seni..
              C¤ ﺦ Tek SevDam TRABZONSPOR ﺦ C¤
              ResuL ŞahinoğLu (Bursa)

Yorum

• C¤ ﺦ Tek SevDam TRABZONSPOR ﺦ C¤
                ResuL ŞahinoğLu (Bursa)

Yorum

• Zigiç eğer o golü atsaydı(Villa'nın eksikliği) maç en kötü berabere biterdi. Messi'ye eğilimli izlendiği için maçlar pek farkedilmeyebilir ama Valencia bu yılın en kötü defansını sergiledi sahada. Madrid'i hiç sevmem ama haftaya kalbim onlarla.

Yorum

• Messi deli top oynuyor ya .

Uzaydan inip gelmiş gibi....
                    .

Yorum

• Real'de Ashley Cole sesleri..

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in, Premier Lig'de Chelsea forması giyen İngiliz savunma oyuncusu Ashley Cole'ün peşinde olduğu iddia ediliyor.

İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi, Real Madrid'in, Chelsea'de forma giyen İngiliz yıldız Ashley Cole'ü transfer etmek istediğini iddia etti. Gazete, dünyanın en iyi savunma oyuncularından birisi olarak gösterilen Ashley Cole'ün de İspanya'da oynamayı istediğini savundu. Chelsea'nin de Real Madrid'in teklifini dinlemeye hazır olduğu, gazetenin bir başka iddiası oldu.

Marca, geçtiğimiz transfer döneminde rekorlar kırarak transfere 250 milyon eurodan fazla harcayan Real Madrid'in yine ses getirecek transferler için harekete geçtiğini ve Manchester United'ın Fransız oyuncusu Partice Evra ile Lazio'nun Sırp oyuncusu Aleksander Kolarov'la anlaşma zemini aradığını okurlarına aktardı.

Şampiyonlar Ligi'ne Lyon'a elenerek erken veda eden Real Madrid, La Liga'da ise Barcelona'nın önünde averajla lider durumda bulunuyor.
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ronaldo'yu bitirme çabaları.........

En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 16.03.2010, 17:38.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Şerefsiz karaktersiz sende aynı şeyden ekmek kazanıyorsun şunu önce bir insan nasıl yapar ...
                          Twitter Adresim

Yorum

• Ben Madrid'i ve Ronaldo'yu sevememişimdir...Ama bunun gibi bir kaç pozisyon daha gördüm bu sezon....Ne istiyorlar anlamış değilim...Bunu yapan adamın o sahada işi yok...
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Real, Pepe denilen o kasabı kadrosunda tutduğu sürece, bu gibi olaylara hezeyan etmesi havada kalıyor. İlk önce kendi kapılarının önünü süpürsünler.

Yorum

• Jurado şahane atmış
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim