Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rahat olun yahu lige balans ayarı verdik heyecan gelsin..

Şampiyon daima Barça..
    Heyecan gelmedi, bitti..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Barcelona şampiyon olur. İbrahimoviç gelmeden yazmıştım, tamam uzaylı falan ama sorun olabilir bazı maçlarda yürür demiştim. Şimdi öyle ama toparlanır bir iki haftaya. Ölü hali 12-13 gol attı. Dün Real Madrid, Sevilla'nın kafasına vura vura aldı maçı o ne baskıydı öyle. Büyük maçlar hep içeride oynayacaklar ama nedense favorim Barcelona. Nedense.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Real Madrid v Sporting Gijon
        21 March 2010

Real Madrid v Atlético Madrid
        28 March 2010

Real Madrid v Barcelona
        11 April 2010

Real Madrid v Valencia
        18 April 2010

Real Madrid v Osasuna
        02 May 2010

Real Madrid v Athletic Bilbao
        09 May 2010

Real Madrid'in içeride oynayacağı kalan lig maçları..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yalnız ne kötü gol yedi öyle Casillas. Halen o golü nasıl yediğini anlamaya çalışıyorum. Valdes yese hiç şaşırmazdım. Casillas abi yememesi lazım onu.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız ne kötü gol yedi öyle Casillas. Halen o golü nasıl yediğini anlamaya çalışıyorum. Valdes yese hiç şaşırmazdım. Casillas abi yememesi lazım onu.

Maçı Casillas için aldılar ama

Yorum

• Casillas insan olduğunu hatırlattı Çok kötü yer tutmuş şut için. Orta bekliyordu herhalde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Guardiola skor kısırlığına bir nebze çare bulmak için, hiç olmazsa Henry'i Arsenal'de olduğu gibi en uçta oynatmayı denese bari.

Yorum

• Son yıllarda izlediğim en zevkli maçlardan biriydi.Özellikle Real'in son dakikalardaki müthiş baskısı şampiyonluğu ne kadar istediklerini ortaya koydu.Barça'da 10 kişi kalmasına rağmen çok öenmli gol poziyonları kaçırdı messi ile ama açıkcası messi dışında pozisyon üreten bir başka isimde yoktu. Guardiola'nın forvette birkaç değişikliğe gitmesi lazım yoksa şampiyonluk kaçabilir..

Yorum

• Eto'o giderken "üzüldüm" dersem yalan olur. Ama "eğri oturup, doğru konuşmak" gerek, eğer Eto'o bu takımda oynuyor olsaydı, şu anda en az 6-7 puan farkla liderdi Barça. Eto'o da 20 golü çoktan devirmişti.

Yorum

• Real Madrid'i tebrik ediyorum. Bence dün akşam şampiyon oldular...

Real'in en büyük şansı, Laporta'nın 2006 sezonu sonrası yaşadığı "yükseklik sarhoşluğu"nu, bu sezon başı bir kez daha yaşayarak, takıma takviye konusunda stratejik hatalar yapması ve Avrupa'da hanedanlık kurma fırsatını bir kez daha elinin tersiyle itmesi oldu.

Yorum

• Dün akşamki Messi mi Ronaldo mu desen hiç karar veremem valla. İkiside müthiş oynadılar.

Yorum

• Müthiş maç oldu.Çok zevkliydi.Real Madrid maçı haketti ne baskı kurduk yaKarşımıza çıkmasın kimse
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Müthiş maç oldu.Çok zevkliydi.Real Madrid maçı haketti ne baskı kurduk yaKarşımıza çıkmasın kimse
                            Özge abla Inter-R.Madrid eşleşmesi olursa n'olcak

Forza Intermilano
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özge abla Inter-R.Madrid eşleşmesi olursa n'olcak

Forza Intermilano
                              Madrid kazanacaktır
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayrıca Higuain 10-15 yıl oynar, hatta Raul izin verirse 7'yi de giyer..
                                7 yi kimse alamaz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim