Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok keyifli bir maçtı. Kaka çıkana kadar harika top oynadı Real Madrid. Kaka çıktıktan sonra biraz bocalasa da kazanmasını bildi.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Lig bitti
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lig bitti
        We are the Champions ...
        Twitter Adresim

Yorum

• Ayrıca Higuain 10-15 yıl oynar, hatta Raul izin verirse 7'yi de giyer..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok keyifli bir maçtı. Kaka çıkana kadar harika top oynadı Real Madrid. Kaka çıktıktan sonra biraz bocalasa da kazanmasını bildi.
            Maçı izlemedim de şu yorumu okuduğumda nedense R.Madrid işin b.ku çıkana kadar harika top oynadı olarak algıladım.
            Yatayım en iyisi.
            Bu arada geçmiş olsun
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

Lig bitti
              Ne yapsak Metin, artık formalite maçlarına bakmasak mı?

Yorum

• İlk olarak Bülent Şirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yapsak Metin, artık formalite maçlarına bakmasak mı?

Messi-Xavi-Iniesta izlenir her türlü tabi, ben de izliyorum denk geldikçe..

Ben "lig bitti" savımı, Real Madrid'de bugün gördüğüm inanç üzerine yazdım sadece..

Yorum

• Real Madrid 7 puan farkla şampiyon olur.

Yorum

Messi-Xavi-Iniesta izlenir her türlü tabi, ben de izliyorum denk geldikçe..

Ben "lig bitti" savımı, Real Madrid'de bugün gördüğüm inanç üzerine yazdım sadece..
                    Yalan yok, Real’in son golünde top ağlara gidinceye kadar geçen bir dakikalık süre ders olarak okutulmalı. Güntekin Onay güzel tespit etti: Doldur boşalt yok, hepsi gayet sakin yapmaları gerekeni yapıyorlar. Nasıl bu galibiyetle belki şampiyon oldular, aynı şekilde beraberlik halinde de şampiyonluk gidecek. Fakat şu şampiyonluk baskısı denen şey oralara hiç uğramıyor mu acep? Mutlaka uğruyordur da nasıl bertaraf ediyorlar? Bu incelenmeli, araştırılmalı. Sanırım Trabzonspor’un Real Madrid’den alabileceği en faydalı şey de bu olurdu.

Yorum

• Evet güzel maçtı. Fakat Bu savunma oyuncuları ve bu savunma anlayışı ile Real sorun yaşar.

Genel Real Madrid'i değerlendirir isek, ortasahanın ortasında oynayan oyuncuları pas alış verişi, oyunu kurma, oyunu hızlandırma yavaşlatma, takımı yönlendirme ve sayamadığım bir çok fonksiyonu taşıyan oyuncuları var.

Kanat oyuncuları ise... harika Ronaldo'yu tartışmaya gerek yok başlı başına bir takım.

Forvetleride iyi.Higuain gibi bitirici bir oyuncu var.

Fakat bu savunmadaki bir kaç kazma Real Madrid'in ahengini bozuyor.

Marcelo, Albiol ve Arbeloa gibi vasat oyunculardan Real'in bir an önce kurlulması lazım.

Savunmayı güçlendirirler ise, Barcelona'nın üstünde bir takım olurlar.
                      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Bülent Şirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yalan yok, Real’in son golünde top ağlara gidinceye kadar geçen bir dakikalık süre ders olarak okutulmalı. Güntekin Onay güzel tespit etti: Doldur boşalt yok, hepsi gayet sakin yapmaları gerekeni yapıyorlar. Nasıl bu galibiyetle belki şampiyon oldular, aynı şekilde beraberlik halinde de şampiyonluk gidecek. Fakat şu şampiyonluk baskısı denen şey oralara hiç uğramıyor mu acep? Mutlaka uğruyordur da nasıl bertaraf ediyorlar? Bu incelenmeli, araştırılmalı. Sanırım Trabzonspor’un Real Madrid’den alabileceği en faydalı şey de bu olurdu.
                        Babam Güntekin'den evvel dedi ki, "biz bu durumda olsak Umut'a top şişirmeye başlamıştık."

Gayet net bir tespit..

Yorum

• Vay be liderliği verdik..

R.Madrid'i tebrik ediyorum. Sevilia gibi bir takımı 2-0'dan yenmek kolay değil...
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Rahat olun yahu lige balans ayarı verdik heyecan gelsin..

Şampiyon daima Barça..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Nerde kalmıştık.
                              Bordomavi.net

Yorum

• dün akşamki maç süperdi...
                                aynı trabzonspor gibi oynadı real madrid
                                adamlar son dakika bile heyecan yapmayıp kontrollü atak yapmayı tercih ediyorlar..
                                inş. bu maçı bizim oyuncularda izler..
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim