İbrahimoviç formsuz ama hemen toparlanır merak etmeyin. Biraz insan gibi oynamaya başladı sadece.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
A. Madrid'in yenilmesine mi üzüleyim, iddaanın yattığına mı?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Beni de yatırıyolar, 1 farkla yensinler.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Vay vay vay
sen de benim gibi handikap mı oynadın? ççç
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Oynadık da ne oldu ççç Oranı yüksek görünce atladım.
Yorum
-
Sen bu işi biliyorsun dostum.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Negredo'nun golüyle öne geçti Sevilla.
* * *
Harika bir gol daha attı Negredo.En son ilhan tarafından düzenlendi; 31.01.2010, 23:29.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Xavi: Madrid bizi hazmedemiyor
Barcelona'nın kaptanı Xavi, Madrid basınının hakemleri baskı altına almak istediğini savunarak, "Real Madrid Barca'nın 5 puan altında ve başkent bunu hazmedemiyor'' dedi.
İspanya'da Katalonya bölgesi ile Madrid arasındaki rekabet futbola da yansırken, La Liga'da lider durumdaki Barcelona'nın kaptanı Xavi, ''Başkent, Real Madrid'in Barca'nın 5 puan altında olmasını hazmedemiyor'' açıklamasında bulundu.
İspanya'nın Madrid merkezli iki önemli spor gazetesi olan ''Marca'' ve ''AS''ın Barcelona karşıtı yayınlar yaptığını ve hakemlere baskı uygulamaya çalıştığını ima eden Xavi, ''Gazetelerini satmak zorundalar!'' ifadesini kullandı.
La Liga'da son oynadıkları ve 1-0 kazandıkları, deplasmandaki Sporting maçında Pedro'nun attığı golün ofsayt olduğuna ilişkin Madrid basınında çıkan yazıları eleştiren Xavi, ''Ofsayt değildi ve ikinci yarı İbrahimoviç'e bir penaltı vardı ama ondan konuşulmuyor. Olan şu ki, Real Madrid Barca'nın 5 puan altında ve başkent bunu hazmedemiyor'' dedi.
Katalan televizyonuna açıklama yapan Xavi, ''Madrid güçlü bir takım ama bizim felsefemize, takım oyunumuza ve birbirimize bağlılığımıza sahip değil. Ama iyi ve sonucu getirecek futbolcuları, iyi bir defansı var. Yüksek çekler verse de, iyi transferler yaptı. Sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi verecekler'' ifadelerini kullandı.
Barcelona'nın diğer kulüplere nazaran ''ekstra bir yanının olduğunu'' savunan Xavi, ''Barca'da oynamak bir öncelik'' diye konuştu.Colmandante
Yorum
-
La Liga heyecanı üç güne çıktı..
İspanya Profesyonel Futbol Ligi (LFP), bugün(salı) yaptığı olağanüstü genel kurul toplantısında, La Liga'da maçların pazartesi günü de oynanmasına karar verdi.
İspanya Futbol Federasyonu'nun (RFEF) önerisi üzerine La Liga'da pazartesi, 2. ligde de cuma günleri maç oynamamasını onaylayan LFP, kararı hemen uygulayacaklarını açıkladı.
Buna göre 12 Şubat cuma günü 2.lig, 15 Şubat pazartesi günü de La Liga'da maçlar oynanacak.
Öte yandan La Liga'nın 20. haftası sona erdiğinde en yakın rakibi Real Madrid'in 5 puan önünde lider durumda bulunan Barcelona, her gittiği yerde büyük ilgi görüyor. Katalonya bölgesel liginde mücadele eden FC Palafrugell kulübünün 100. yılı olması sebebiyle yapılan etkinliklere katılan Barcelona'nın, Girona kentindeki Josep Pla belediye futbol sahasında yaptığı antremanı 5 bin taraftar izledi.TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Raul yedek kalmayı bekliyormuş..
İspanyol futbolunun efsanevi futbolcularından Raul Gonzalez, Real Madrid'de yedek kalmasıyla ilgili olarak, ''Er ya da geç yedek kulübesinde oturacağım gün gelecekti'' dedi.
Real Madrid'de 1994'te başladığı profesyonel futbolcu kariyerini, bugüne kadar aynı kulüpte sürdüren 32 yaşındaki Raul, 2011'in Haziran ayına kadar olan sözleşmesini tamamlamak istediğini söyledi.
Raul, ABD'ye transfer olacağı iddialarıyla ilgili, ''İstediğim tek şey takıma ve önümüzdeki lig şampiyonluğa ve Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olmak. Bu kupaları kazanmayı hedefliyoruz. Daha sonra ileriyi konuşacak zaman gelecek. Bakalım ne olacak?'' diye konuştu.
Real Madrid'in ''7'' numarası, bu sezon La Liga'da 7, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta ilk 11'de forma giyebildi. Bir futbolcu için yedek kalmanın iyi bir şey olmadığını anlatan tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı:
''3 aydır az oynuyorum ve bugünlerin geleceği belliydi. Geçen hafta sonu Riazor'daki Deportivo maçında birkaç dakika oynayabildiğim için memnunum. 17 yaşından beri çok açık bir kariyerim var. Bu zamana kadar yaptıklarımdan gururlu ve memnunum. Yedekte oturmama çok da önem vermemek gerek. Teknik direktör ile çok iyi ilişkim var ve görevimi ve rolümü biliyorum.''TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Real'in en 'çılgın' transferi olacak mı?

Sezon başında yaptığı transferlerle tüm dünyayı sallayan Real Madrid'in Los Galacticos'u, Inter'in aykırı patronu Jose Mourinho'ya emanet etmeye hazırlandığı iddia edildi!..
Goal.com'da yer alan haberine göre, Florentino Perez'in yeniden başkanlığa seçilmesiyle büyük bir transfer hareketine girişen Real Madrid, büyük paralara transfer ettiği yıldızlarını, Inter'in Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya emanet etmek istiyor.
Tuttosport'un haberine göre Perez'in Pellegrini'den memnun olmadığı, Barcelona'yı yakalayabilmek için takımın Mourinho'nun liderliğine ihtiyaç duyduğunu söylediği iddia edildi.
Ayrıca haberde sezon sonunda Portekizli hocayı Bernabeu'ya getirmek konusunda kararlı olan Perez'in 7 milyon avro civarında bir teklif yapacağı da yer aldı. Inter'in Mourinho'nun boşluğunu Bordeaux Teknik Direktörü Laurent Blanc ile dolduracağı iddia ediliyor.
46 yaşındaki Mourinho, İngiliz teknik adam Bobby Robson ile Barcelona'da çalışmıştı.
(kaynak: ligtv.com.tr)YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
Messi insan olduğuna dair bana bir açıklama yap.
Ona nasıl bir gol ulan.!En son Tolunay Abdioğlu tarafından düzenlendi; 06.02.2010, 21:12.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum