Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Barça hep Real'le oynasa puan kaybetmeden bitirir Ligi.

Yorum

• Tüm Real'lilere geçmiş olsun. Barça'nın kazanacağı zaten belliydi ama olsun. Real'de Malaga'yı falan yener. Fazla üzülmeyin.

Yorum

• galakside meteor fırtınası...
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Dün Gece: Real Madrid maça giderken, otel lobisinde taraftarlar imza alıyor futbolculardan, bir taraftar Casillas'a bir DVD uzatıyor imzalaması için. Geçen sezon 2-6 biten El Clasico'nun DVD'si!...

ççççççççç
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• rahmetli franco yaşasaydı, real madrid için her şey daha başka olabilirdi....
              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• sirt sirta daha güzelmis

Yorum

• Maç boyunca Madrid üstündü , Barcelona kazandı. Maçı kazandıran Puyol'du bence he birde takımda fark yaratan tek oyuncu olan Ronaldo'yu alan Pellegrini. Ben Madrid taraftarı değilim ancak iyi bir Barcelona nefretçisiyimdir , ciddi söylüyorum Ts galibiyetini unuttum lanet olsun böyle güne diyip yattım.

Yorum

• Demekki neymiş Barçaya kafa tutmak olmazmış

Barça>real
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Vuruş tekniği muhteşem. O topa herkes vuramaz öyle Hem de ters ayağıyla.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Madrid galibiyetleri sonrası şu şarkıdan aldığım zevk paha biçilemez

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Uğurtan'ım avatar için teşekkürler Çok güzel oldu değil mi Özge ?

Yorum

• İzninizle bu avatarı bende kullanmak istiyorum
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ne demek izin sizlerin.. Böyle zaferlerimiz daim olsun dimi Özgecan
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim