Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç öncesi gergin atmosfer devre arasında yumruklaşmaya kadar vardı.Daha sonra gol gelince kafasına bir tane kalem yedi.Fazla bir hasar vermedik.Tabii fiziksel olarak.Yoksa yaklaşık olarak 3 saattir psikolojik baskıyla çökerttim rakibi.ççç
    BaskıymışmışmışBiz ne baskılar gördük seni susturmasını da bilirim ben
    -1461 TRABZON-

Yorum

Maç öncesi gergin atmosfer devre arasında yumruklaşmaya kadar vardı.Daha sonra gol gelince kafasına bir tane kalem yedi.Fazla bir hasar vermedik.Tabii fiziksel olarak.Yoksa yaklaşık olarak 3 saattir psikolojik baskıyla çökerttim rakibi.ççç
      helal olsun bee özge konuşsun dursun :d
      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        helal olsun bee özge konuşsun dursun :d
        İşte ben konuşursam susturuyorum öyle bir şey
        -1461 TRABZON-

Yorum

• özge ben osman'ı destekliyorum :d madridlilerin sonu :d
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Biliyorum ÇetinBarca'lı Madrid'liyi niye desteklesin ki?
            -1461 TRABZON-

Yorum

• osman'ı tebrik ediyorum, özge'yi kınıyorum

Yorum

• BekledİĞİmİz bİ sonuÇtu. ŞaŞirmadik Şahsen.. GeÇen sene aklima gelİnce az bİle attik
                Hayat Bizi 61 Kenara ..

Yorum

Hayrına bir tane de gözlük al şu kıza. Görme duyusunda bir problem yaşıyor galiba
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Sonucu belli bir maçtı.

Fazla sevinmeye gerek yok.

Yorum

• En son Berk tarafından düzenlendi; 30.11.2009, 10:21.
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• ççç ççç ççç

Büyük bir zevkle okudum yazılanları. Gece bunun hevesiyle uyuyamadım valla ççç İbrahimoviç'in golü ofsayt. Ama çok zor pozisyon. Hakemin önünden 3 kişi daha var. İbrahimoviç geriden geliyor. Çok zor pozisyon. Hakeme kızmak haksızlık olur. Ama şu var ki ofsayt İbrahimoviç de ne vurdu be Küfür eder gibi vurdu. Al sana dedi resmen. Tam topa vururken atar mı atamaz mı diye şüpheye düşenlere cevap verdi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Madrid beklentilerin üzerinde direnç gösterdi, yakaladığı fırsatları cömertce harcadılar. Bizdeyse Puyol'un mücadelesi müthiş ötesiydi. Messi'de ki akord bozukluğu sürüyor.

Yorum

• İbrahimovicin gol attığı pozisyonda umut veya gökhan olsaydı nasıl birşey yapardı acaip merak ediyorum
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İzleyemeyenler için; şu an maçın tekrarı başladı NTV Spor'da.
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayrına bir tane de gözlük al şu kıza. Görme duyusunda bir problem yaşıyor galiba
                                Hiçbir problem yok çok iyi görüyorumAma düşündüğün için çok sağol
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim