Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özge avatarın konusunda yardımcı olabilirim
    Barça formalı İbra iyi gider
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Özge avatarın konusunda yardımcı olabilirim
      İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avatarımı değiştirmeyi düşünüyordum ama bir süre daha kalsın artık Değil mi Özgecim ?
      İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Barça formalı İbra iyi gider
      Ama yapmayın böyleBana İbra demeyin sevmiyorum onu işte
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Pehh.

Bu teknik adamla elimizden gelenin en iyisi bu. C.Ronaldo'yu oyundan aldı,iyice düştü takım.

Marcelo desen bu akşam beni deli etti. Aldığı bütün topları öldürdü.

Sağlık olsun.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yalnız İbrahimoviç "A kalite" bir adam.

Eto'o İnter'de ne yapıyor? Bir de İbo'ya bakıyorum. Bu takasın Barça'ya inanılmaz etkisi olduğu her geçen gün daha belli oluyor.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• yoğun istek üzerine madridli renktaşlarımıza gelsin...

acınızı paylaşıyoruz...

ahah
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pehh.

Bu teknik adamla elimizden gelenin en iyisi bu. C.Ronaldo'yu oyundan aldı,iyice düştü takım.

Marcelo desen bu akşam beni deli etti. Aldığı bütün topları öldürdü.

Sağlık olsun.
              Pellegrini ile istikrar

Yorum

• Son gülen iyi güler diyorum.
                Bordomavi.net

Yorum

• osman gelince sopalama olayını anlatsın bu arada yazık be
                  Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    osman gelince sopalama olayını anlatsın bu arada yazık be
                    Kavga çıktıHem bi kere kim kimi sopalıyomuşTartışma çıktı sadeceBabamda Barca'lı tek kaldım ya ikisi birden konuştular
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• El Clasico'da Ibra farkı!

Herkesin gözü Messi ve Ronaldo'nun üzerindeydi.. Ancak El Clasico'da farkı getiren isim Ibrahimovic oldu!.. Avrupa'da haftanın en önemli mücadelesinde iki kırmzı kart çıkarken son gülen Zlatan Ibrahimovic'li Barcelona oldu!..

La Liga'da 12. haftanın kapanış maçında Nou Camp, muhteşem bir El Clasico'ya sahne oldu. Avrupalı taraftaların haftalar öncesinden beklemeye başladığı dev maçta gülen taraf 1-0lık skorla Barcelona oldu.

Geçen sezon Barcelona'nın 6-2 kazandığı El Clasico'dan sonra farklı bir anlam kazanan mücadele, Real Madrid'in müthiş oyunuyla başladı. Yüksek pas yüzdesiyle ünlü rakiplerinin pas yollarını iyi kilitleyen eflatun beyazlılar, ilk yarıda bir çok önemli fırsat yakaladı. İlk devrede rakibine ayak uydurmakta zorlanan Barcelona, El Clasico'da ilk perdeyi 0-0'lık eşitlikle kapattı.

Ancak ikinci yarıda özüne dönen Barcelona'da eşitliği bozan isim Zlatan Ibrahimovic oldu. 51. dakikada Henry'nin yerine oyuna giren İsveçli golcü, 56. dakikada Dani Alves'in sağ kanattan nefis ortasına mükemmel vurdu ve El Clasico'da Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi.

Bu arada 62. dakikada topa elle müdahele eden Busquets ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Barcelona, buna rağmen özellikle Messi'yle bir çok net pozisyondan yararlanamadı. Bu arada 89.dakikada Xavi'yi sert bir hareketle yere indiren Lassana Diarra, ikinci sarı kartı da görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Öte yandan El Clasico'da etkisiz kalan Cristiano Ronaldo'yu kenara alarak Benzama ve Raul'u oyuna süren Pellegrini'nin bu hamleleri yeterli olmadı ve dev maç Barcelona'nın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla haftaya 28 puanla lider giren Real Madrid, zirveyi 30 puana yükselen Barcelona'ya bıraktı.

(Ligtv.com.tr)

Yorum

• osman gelsin bildirsin durumu, bir madridliye mi güveneceğim?

Yorum

• Bir Madrid'li asla yalan söylemez
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• tabi canım :d

Yorum

• LİGtvnin Elemanlar başka maçı izlemiş

Yorum

• Maç öncesi gergin atmosfer devre arasında yumruklaşmaya kadar vardı.Daha sonra gol gelince kafasına bir tane kalem yedi.Fazla bir hasar vermedik.Tabii fiziksel olarak.Yoksa yaklaşık olarak 3 saattir psikolojik baskıyla çökerttim rakibi.ççç
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim