Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben burda çok açık ve net olarak söylüyorum ofsayt göremiyorum...
    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
    #20 COLMAN

Yorum

• Zaten yokki
      HAMSİ
      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben burda çok açık ve net olarak söylüyorum ofsayt göremiyorum...
        Bizde öyle dedikte Fifa kitabını fırlattılar
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İbrahimoviç top Alves'e geldiğinde çok geriden geliyordu. Pozisyonu bizim açımızdan yorumlaması çok basit. Ama hakemin durduğu yere bakarsak tespit etmesi çok zor olurdu. Hakem olsak belki hiçbirimiz süzemezdik pozisyonu.

Bence Barça bu futboluyla elbet bir gol atardı. Mutlaka gol atardı.

Bu arada Forlan'ın golüyle Espanyol karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattık.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Barça 10 kişi kaldı, Real'e top göstermedi.

Golün kamera açısı yanıltır, bunu unutmayın.

Son olarak Özge İbra'nın sana selam yolladı

İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            isimleri yazdım kenara Barnebaudaki maçtan sonrada hepinizi burda görmek dileğiyle
            Allah'a Emane olun
            Bu maç içinde böyle diyordunuz.
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ahahahahahahahahahaha n'oldu madridliler? bundan birkaç gün önce size hangi şarkı gelsin demiştik? hemen hatırlayalım

şarkınızı dinledikten sonra hemen size esaslı bir şarkı ile başbaşa bırakalım.

statükoya bir darbe daha, viva barça!
              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Muhahahahaha
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• dikkatli baktımda kameranın açısına göre saha biraz eğri gibi .saha çizgilerinden ofsayt olmadığı anlaşılıyor...

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır
                    Bir de EL'i eklemelisin

Golün ofsayt olduğunu Şansal'da söyledi şimdiGol ofsayt olabilir ama daha konuşmaya gerek yok.Bir şey değişmeyecek.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beni de yaz.
                      Liste varmış falan yazıyormuşsunuz
                      Benide yazın yazın
                      Giresunlu Trabzonsporlular
                      Osman Ağa Torunu!
                      Mês que un clup!
                      25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• Messi, Pique, büyük kaptan Puyol, haksız bir kırmızı kartla atılana kadar Busqets müthişti ve maç da bizim hakkımızdı. Son olarak Ramos'a sesleniyorum: Senin gibi kaliteli bir futbolcunun o mezbelede işi yok.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir de EL'i eklemelisin

Golün ofsayt olduğunu Şansal'da söyledi şimdiGol ofsayt olabilir ama daha konuşmaya gerek yok.Bir şey değişmeyecek.
                          Kamera açısına değil, çimenlerin çizgisine bak
                          Gugudali..

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ibra 2adim daha önde
                            Pardon kaç adım önde Mahmut, bir daha söylesene ben ağır işitiyorum da.

Maçın yıldızı bana göre de Puyol'dur.Ortada geçen bir maçtı.Real beklenilmediği kadar iyiydi.Usta ayak İbra ile maçı koparmayı bildik

94 milyon euroluk yıldız yine yokları oynadı, benim içimin yağları eridi.

Barca, bir kulüpten daha fazlası, Barnebau'da görüşmek üzere

Yorum

• Çılgınca sevinen Barçalıları gördükçe Real'in büyüklüğünü daha iyi anlıyorum.

Maçın hakkı bana göre beraberlikti iki takımda net pozisyonlar kaçırdı ama İbra'nın golü(bence ofsayt değil) eşitliği bozdu.Barça'da Puyol Real'de Lass göze çarpan isimlerdi.Ronaldo ve Messi beklentilerin altındaydı.

Hakem maça genelinde çok iyi yönetti Busqets'a ve Lass'a verdiği kırmızı kartlar doğruydu.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çılgınca sevinen Barçalıları gördükçe Real'in büyüklüğünü daha iyi anlıyorum.
                                Fatih din kardeşiyiz kandırmayalım birbirimizi Sanki Real yenseydi siz sevinmeyecektiniz..
                                Gugudali..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim