İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bizde öyle dedikte Fifa kitabını fırlattılarİlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben burda çok açık ve net olarak söylüyorum ofsayt göremiyorum...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İbrahimoviç top Alves'e geldiğinde çok geriden geliyordu. Pozisyonu bizim açımızdan yorumlaması çok basit. Ama hakemin durduğu yere bakarsak tespit etmesi çok zor olurdu. Hakem olsak belki hiçbirimiz süzemezdik pozisyonu.
Bence Barça bu futboluyla elbet bir gol atardı. Mutlaka gol atardı.
Bu arada Forlan'ın golüyle Espanyol karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattık.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Barça 10 kişi kaldı, Real'e top göstermedi.
Golün kamera açısı yanıltır, bunu unutmayın.
Son olarak Özge İbra'nın sana selam yolladı
Bu maç içinde böyle diyordunuz.İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisimleri yazdım kenara Barnebaudaki maçtan sonrada hepinizi burda görmek dileğiyle
Allah'a Emane olun
Yorum
-
ahahahahahahahahahaha n'oldu madridliler? bundan birkaç gün önce size hangi şarkı gelsin demiştik? hemen hatırlayalım
şarkınızı dinledikten sonra hemen size esaslı bir şarkı ile başbaşa bırakalım.
statükoya bir darbe daha, viva barça!Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Bir de EL'i eklemelisinİlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır

Golün ofsayt olduğunu Şansal'da söyledi şimdi
Gol ofsayt olabilir ama daha konuşmaya gerek yok.Bir şey değişmeyecek.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Liste varmış falan yazıyormuşsunuzİlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni de yaz.

Benide yazın yazın
Giresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
Yorum
-
Kamera açısına değil, çimenlerin çizgisine bakİlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de EL'i eklemelisin

Golün ofsayt olduğunu Şansal'da söyledi şimdi
Gol ofsayt olabilir ama daha konuşmaya gerek yok.Bir şey değişmeyecek.
Yorum
-
Pardon kaç adım önde Mahmut, bir daha söylesene ben ağır işitiyorum da.İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbra 2adim daha önde
Maçın yıldızı bana göre de Puyol'dur.Ortada geçen bir maçtı.Real beklenilmediği kadar iyiydi.Usta ayak İbra ile maçı koparmayı bildik
94 milyon euroluk yıldız yine yokları oynadı, benim içimin yağları eridi.
Barca, bir kulüpten daha fazlası, Barnebau'da görüşmek üzere
Yorum
-
Çılgınca sevinen Barçalıları gördükçe Real'in büyüklüğünü daha iyi anlıyorum.
Maçın hakkı bana göre beraberlikti iki takımda net pozisyonlar kaçırdı ama İbra'nın golü(bence ofsayt değil) eşitliği bozdu.Barça'da Puyol Real'de Lass göze çarpan isimlerdi.Ronaldo ve Messi beklentilerin altındaydı.
Hakem maça genelinde çok iyi yönetti Busqets'a ve Lass'a verdiği kırmızı kartlar doğruydu.Bordomavi.net
Yorum
-
Fatih din kardeşiyiz kandırmayalım birbirimiziİlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇılgınca sevinen Barçalıları gördükçe Real'in büyüklüğünü daha iyi anlıyorum.
Sanki Real yenseydi siz sevinmeyecektiniz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum