Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Açı yanıltır

Boş verin ya.

Viva BARÇAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
      HAMSİ
      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Yahu amma büyüttünüz bee Trabzonspor ofsayttan gol yediğinde bu kadar tepki olmuyor forumda , hakemin durduğu yer baştan yanlış zaten ..
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Real Madrid daha iyi oynadı arkadaşlar, bunu söylemek çok zor olmasa gerek
          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Arkadaşlar isterseniz birde bilgisayar görüntüsünü alalım kimin eli burnu bacağı önde yapmayın bu kadar yaa ))

Yorum

• Bu arada pozisyona dikkatli bakın yukardaki adamın kolu ibonun kolundan önde gibi gözükmüyor mu ? Bu pozisyon ofsayt olsa bile en fazla 3 cm..
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Real Madrid daha iyi oynadı arkadaşlar, bunu söylemek çok zor olmasa gerek
                Çok zor be doğan çok zor

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada pozisyona dikkatli bakın yukardaki adamın kolu ibonun kolundan önde gibi gözükmüyor mu ? Bu pozisyon ofsayt olsa bile en fazla 3 cm..
                  Bacaklara bak bacaklara

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Real Madrid daha iyi oynadı arkadaşlar, bunu söylemek çok zor olmasa gerek
                    Katılmıyorum.

Barça daha iyiydi real çok sert oynadı açıkcası oynamak yerine oynatmadı ama taktik anlayışla değil sertlikle.
                    HAMSİ
                    Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bacaklara bak bacaklara
                      Dostum iki oyuncununda kolu önde bacaklara neden bakıyoruz

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dostum iki oyuncununda kolu önde bacaklara neden bakıyoruz
                        Ibra 2adim daha önde
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ofsayt verse de, vermese de ben bir şey demezdim. Golü yiyen Trabzonspor olsa bile. Çok ince bir pozisyon.

Yorum

• Flaş Flaş Flaş

Yaptığım ölçümlere göre 0.61 mm önde İbrahim'in ayağı ama hakem bunu tırnak farkı olarak yorumlamış. İbrahimde maçdan sonra soyunma odasında bir tırnak çakısı yardımı ile bu fazlalıkdan kurtulmuş.

Federasyon yetkilileri ise oviçin tırnaklarını barislik raporu için federasyona göndermiş.
                            HAMSİ

Yorum

• Gol olan pozisyon, Fifa'nın hakemlere sürekli söylediği "ofsayt konusunda tereddütteyseniz pozisyonu devam ettirin" kuralına çok güzel bir örnek bence. Yan hakem her ne kadar tam hizada olmasa da bana göre doğru karar verdi.

Maçın adamı kesinlikle Puyol.. Messi ise insan değil..
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Barcelona kaç maç daha kazanması gerekiyorki el clasicoda madridi geçsin?
                                Şıklarda öyle bir şey yoktu. Cevap vermek istemiyorum demeniz kafiyken, nedir bu tahammülsüzlük ?

@ Doğan,

Barça her zaman böyle oynadığı için bu oyuna iyi ya da süper gibi kılişe sözler söylenmez. İki takımda iyiydi demek daha doğru bence. Barça zaten hep böyle oynuyor.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim