Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostum iki oyuncununda kolu önde bacaklara neden bakıyoruz
    FIFA Genel Sekreteri Urs Lins imzasıyla ülke federasyonlarına gönderilen 968 nolu sirkülere göre, ofsaytın tanımı:

Ofsayt pozisyonunun tanımında, 'rakibinin kale çizgisine yakın', kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve ikinci son rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir. Kollar bu tanıma katılmamıştır. Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. Eğer bunlar rakibin kale çizgisine yakınsa orda potansiyel bir avantaj vardır. Yalnızca kollar rakibin ilerisindeyse, kazanılacak bir avantaj yoktur şeklinde yapıldı.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ibra 2adim daha önde
      Hala 2 adım önde diyorsunuz yahu oyuncuların kollarına baksanıza aynı hizada değilmi ibra 2 adım önde veya değil ne farkeder ?
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şıklarda öyle bir şey yoktu. Cevap vermek istemiyorum demeniz kafiyken, nedir bu tahammülsüzlük ?

@ Doğan,

Barça her zaman böyle oynadığı için bu oyuna iyi ya da süper gibi kılişe sözler söylenmez. İki takımda iyiydi demek daha doğru bence. Barça zaten hep böyle oynuyor.
        Zorunlu dedinzya ondan dedim.

Barça herzaman böyle oynuyorsa dünyanın en iyi futbolunu nasıl oynuyor?

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FIFA Genel Sekreteri Urs Lins imzasıyla ülke federasyonlarına gönderilen 968 nolu sirkülere göre, ofsaytın tanımı:

Ofsayt pozisyonunun tanımında, 'rakibinin kale çizgisine yakın', kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve ikinci son rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir. Kollar bu tanıma katılmamıştır. Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. Eğer bunlar rakibin kale çizgisine yakınsa orda potansiyel bir avantaj vardır. Yalnızca kollar rakibin ilerisindeyse, kazanılacak bir avantaj yoktur şeklinde yapıldı.
          O Zaman madridlilere Geçmiş olsun ..
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Hala 2 adım önde diyorsunuz yahu oyuncuların kollarına baksanıza aynı hizada değilmi ibra 2 adım önde veya değil ne farkeder ?
            Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır

Yorum

Zorunlu dedinzya ondan dedim.

Barça herzaman böyle oynuyorsa dünyanın en iyi futbolunu nasıl oynuyor?
              1: Şıklarda benim aradığım cevap yok diyebilirsiniz. Herkese zorunlu diye sana zorunlu değildi mesela. Forumdaki 30000 küsür üye demedim.

2: Barça her zaman harika oynuyor. Bu gecede harika oynadı. (Bana göre. - Katılmayanlar umurumda değil.)
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu lig bu hakemlerle bitmez

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1: Şıklarda benim aradığım cevap yok diyebilirsiniz. Herkese zorunlu diye sana zorunlu değildi mesela. Forumdaki 30000 küsür üye demedim.

2: Barça her zaman harika oynuyor. Bu gecede harika oynadı. (Bana göre. - Katılmayanlar umurumda değil.)
                  BU Yorumundan sonra benimde umrumda değil

Yorum

• Mês que un gol: Zlatan Ibrahimović!

Giresunlu Trabzonsporlular
                    Osman Ağa Torunu!
                    Mês que un clup!
                    25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• Bu süper oldu.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yahu amma büyüttünüz bee Trabzonspor ofsayttan gol yediğinde bu kadar tepki olmuyor forumda , hakemin durduğu yer baştan yanlış zaten ..
                        hakem tam hizada duruyor bence...

Yorum

• isimleri yazdım kenara Barnebaudaki maçtan sonrada hepinizi burda görmek dileğiyle
                          Allah'a Emane olun

Yorum

isimleri yazdım kenara Barnebaudaki maçtan sonrada hepinizi burda görmek dileğiyle
                            Allah'a Emane olun
                            Beni de yaz.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

isimleri yazdım kenara Barnebaudaki maçtan sonrada hepinizi burda görmek dileğiyle
                              Allah'a Emane olun
                              Son Barnebau zaferinden sonra orada Camp Nou sayılır
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• Ben hep burdayım zaten 6-2 olunca çok üzülmüştüm inşallah bu sefer 6-1 i yakalarız :lool:
                                HAMSİ
                                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim