Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yahu amma büyüttünüz bee Trabzonspor ofsayttan gol yediğinde bu kadar tepki olmuyor forumda , hakemin durduğu yer baştan yanlış zaten .."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Bu arada pozisyona dikkatli bakın yukardaki adamın kolu ibonun kolundan önde gibi gözükmüyor mu ? Bu pozisyon ofsayt olsa bile en fazla 3 cm.."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Çok zor be doğan çok zorİlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal Madrid daha iyi oynadı arkadaşlar, bunu söylemek çok zor olmasa gerek
Yorum
-
Bacaklara bak bacaklaraİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada pozisyona dikkatli bakın yukardaki adamın kolu ibonun kolundan önde gibi gözükmüyor mu ? Bu pozisyon ofsayt olsa bile en fazla 3 cm..
Yorum
-
Katılmıyorum.İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal Madrid daha iyi oynadı arkadaşlar, bunu söylemek çok zor olmasa gerek
Barça daha iyiydi real çok sert oynadı açıkcası oynamak yerine oynatmadı ama taktik anlayışla değil sertlikle.HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
Dostum iki oyuncununda kolu önde bacaklara neden bakıyoruzİlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBacaklara bak bacaklara
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Ibra 2adim daha öndeİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum iki oyuncununda kolu önde bacaklara neden bakıyoruz
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Flaş Flaş Flaş
Yaptığım ölçümlere göre 0.61 mm önde İbrahim'in ayağı ama hakem bunu tırnak farkı olarak yorumlamış. İbrahimde maçdan sonra soyunma odasında bir tırnak çakısı yardımı ile bu fazlalıkdan kurtulmuş.
Federasyon yetkilileri ise oviçin tırnaklarını barislik raporu için federasyona göndermiş.HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
Gol olan pozisyon, Fifa'nın hakemlere sürekli söylediği "ofsayt konusunda tereddütteyseniz pozisyonu devam ettirin" kuralına çok güzel bir örnek bence. Yan hakem her ne kadar tam hizada olmasa da bana göre doğru karar verdi.
Maçın adamı kesinlikle Puyol.. Messi ise insan değil..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Şıklarda öyle bir şey yoktu. Cevap vermek istemiyorum demeniz kafiyken, nedir bu tahammülsüzlük ?İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona kaç maç daha kazanması gerekiyorki el clasicoda madridi geçsin?
@ Doğan,
Barça her zaman böyle oynadığı için bu oyuna iyi ya da süper gibi kılişe sözler söylenmez. İki takımda iyiydi demek daha doğru bence. Barça zaten hep böyle oynuyor.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum