Hangi yönden yakıştıramıyorsun sevgili Gökhan? Merak ettim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bana çok sıradan geliyor bu oyuncular..Hiç büyük takımın futbolcusu gibi değiller..Aynı kalitede sıradan takımlarda bir sürü oyuncu var..İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi yönden yakıştıramıyorsun sevgili Gökhan? Merak ettim...
Büyük takımların diğer ufak takımlarda aynı kalitede oyuncunun olmaması gerekir bence..
En kaliteli oyuncunun büyük takımda olması gerekir..
Örnek vermem gerekirse Lass la Aurelio yu değişsen pekte bişey farketmez bence..Ama farketmesi lazım..Belki Aurelio üstün bile çıkabilir..Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Gökhan Lass konusunda sana katılmıyorum.Aksine Lass beğendiğim bir oyuncudur.Aurelio ile kıyaslanmaz bile bana göre.Görevlerini yerine getiren ve mutlaka oynaması gereken bir önlibero.İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana çok sıradan geliyor bu oyuncular..Hiç büyük takımın futbolcusu gibi değiller..Aynı kalitede sıradan takımlarda bir sürü oyuncu var..
Büyük takımların diğer ufak takımlarda aynı kalitede oyuncunun olmaması gerekir bence..
En kaliteli oyuncunun büyük takımda olması gerekir..
Örnek vermem gerekirse Lass la Aurelio yu değişsen pekte bişey farketmez bence..Ama farketmesi lazım..Belki Aurelio üstün bile çıkabilir..-1461 TRABZON-
Yorum
-
Valdes'e eyvallah ama Abdial bugün dünyanın en iyi solbeklerinden birisi, belki de en iyisidir bence. Patrick Evra gelir sanırım ondan sonra...
Benim Barcelona'da en hoşlanmadığım adamlar sırf Barcelona doğumlu oldukları için Katalan kontenjanından oynayan tipler. Eskiden buna örnek olarak Guardiola vardı, şimdi ki en açık örnek de Victor Valdes...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
Özge Lass ın kaybettiği toplardan ben bıktım o hala bıkmadı..Akşam ki maçtada yine isyan ettirdi beni..Lass sedece mücadele ediyor başka hiç bişey yapmıyor bana göre..İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Lass konusunda sana katılmıyorum.Aksine Lass beğendiğim bir oyuncudur.Aurelio ile kıyaslanmaz bile bana göre.Görevlerini yerine getiren ve mutlaka oynaması gereken bir önlibero.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Senin avatar da Messi kovalıyor.Ronaldo da korkup kaçıyormuş gibi bir görüntü oluştu.İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvatarı değiştik maç saatini bekliyoruz.
Yorum
-
Benim avatar herşeyi aNlatıyorİlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin avatar da Messi kovalıyor.Ronaldo da korkup kaçıyormuş gibi bir görüntü oluştu.
Yorum
-
Ronaldo'nun kaşı herşeyi anlatıyor bence.İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin avatar da Messi kovalıyor.Ronaldo da korkup kaçıyormuş gibi bir görüntü oluştu.
Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonaldo'nun kaşı herşeyi anlatıyor bence.

Messi>Ronaldo.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum