Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hangi yönden yakıştıramıyorsun sevgili Gökhan? Merak ettim...
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hangi yönden yakıştıramıyorsun sevgili Gökhan? Merak ettim...
      Bana çok sıradan geliyor bu oyuncular..Hiç büyük takımın futbolcusu gibi değiller..Aynı kalitede sıradan takımlarda bir sürü oyuncu var..

Büyük takımların diğer ufak takımlarda aynı kalitede oyuncunun olmaması gerekir bence..

En kaliteli oyuncunun büyük takımda olması gerekir..

Örnek vermem gerekirse Lass la Aurelio yu değişsen pekte bişey farketmez bence..Ama farketmesi lazım..Belki Aurelio üstün bile çıkabilir..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana çok sıradan geliyor bu oyuncular..Hiç büyük takımın futbolcusu gibi değiller..Aynı kalitede sıradan takımlarda bir sürü oyuncu var..

Büyük takımların diğer ufak takımlarda aynı kalitede oyuncunun olmaması gerekir bence..

En kaliteli oyuncunun büyük takımda olması gerekir..

Örnek vermem gerekirse Lass la Aurelio yu değişsen pekte bişey farketmez bence..Ama farketmesi lazım..Belki Aurelio üstün bile çıkabilir..
        Gökhan Lass konusunda sana katılmıyorum.Aksine Lass beğendiğim bir oyuncudur.Aurelio ile kıyaslanmaz bile bana göre.Görevlerini yerine getiren ve mutlaka oynaması gereken bir önlibero.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• Valdes'i anca bizim halısaha takımındaki kaleye koyardım, o da kaleci sıkıntısı olduğundan dolayı.

Valdes Barça gibi bir takıma yakışmayan bir kaleci.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Valdes'e eyvallah ama Abdial bugün dünyanın en iyi solbeklerinden birisi, belki de en iyisidir bence. Patrick Evra gelir sanırım ondan sonra...

Benim Barcelona'da en hoşlanmadığım adamlar sırf Barcelona doğumlu oldukları için Katalan kontenjanından oynayan tipler. Eskiden buna örnek olarak Guardiola vardı, şimdi ki en açık örnek de Victor Valdes...
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Tolga gibi yani.
              Özkan SÜMER

Yorum

• bende olaguer tam yazıışını da bilmiyorum barcelona da nasıl oynar anlamazdım o da katalan kontenjanından oynuyordu şimdi ne oldu bilmiyorum çokta merak etmiyorum
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökhan Lass konusunda sana katılmıyorum.Aksine Lass beğendiğim bir oyuncudur.Aurelio ile kıyaslanmaz bile bana göre.Görevlerini yerine getiren ve mutlaka oynaması gereken bir önlibero.
                  Özge Lass ın kaybettiği toplardan ben bıktım o hala bıkmadı..Akşam ki maçtada yine isyan ettirdi beni..Lass sedece mücadele ediyor başka hiç bişey yapmıyor bana göre..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Avatarı değiştik maç saatini bekliyoruz.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Hep Beraber kolkola Real madrid buraya

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avatarı değiştik maç saatini bekliyoruz.
                        Senin avatar da Messi kovalıyor.Ronaldo da korkup kaçıyormuş gibi bir görüntü oluştu.

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin avatar da Messi kovalıyor.Ronaldo da korkup kaçıyormuş gibi bir görüntü oluştu.
                          Benim avatar herşeyi aNlatıyor

Yorum

• Ronaldo'nun bakışında korku yok hiç.Hırs var hırs
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ronaldo'nun kaşı herşeyi anlatıyor bence.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ronaldo'nun kaşı herşeyi anlatıyor bence.

Messi>Ronaldo.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim