Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O değil de taraftar baskısı ters etki yapıpta bir 4 daha yemesin bunlar.
    o zaman bütün maçlar bedava olur herhalde
    TRABZONSPOR

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bu gece 23.00'da Madrid derbisi var, NTV yayınlıyor.Madrid'de Ronaldo, Guti, Diarra ve Albiol yok.Sezona kötü giren Atletico Chelsea beraberliğiyle biraz kendine gelmiştir diye düşünüyorum.Ek olarak Atletico'nun R.Madrid'i 10 yıldır evinde yenemediğini de söyleyelim.Ama bu akşam bu istatistiğin son bulacağını düşünüyorum, Atletico'ya başarılar..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• arkadaşlar içimden bir ses atl maçı alacak diyor ama real in bariz üstünlüğüde var İddaa da atl ye vereceğim umarım yatmam
          Dallas Mavericks
          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Atlético Madrid 0 - 2 Real Madrid

Dakika 30
            YOU'LL NEVER WALK ALONE
            OKlahoma City Thunder

Yorum

• iyiki iddaa oynamadım yoksa hem bizden hemde real maçından yatacaktım.
              Dallas Mavericks
              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Dakika 81

A.Madrid 2 - 3 R.Madrid

3dakika'da iki gol bulduk.
                Haydeee. 3-3 yapın.

Maç bitti. Real Madrid kazandı.
                En son Semih Aydın tarafından düzenlendi; 08.11.2009, 00:54.
                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                OKlahoma City Thunder

Yorum

• Ramos atılmasaydı daha gol bulurduk..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Atletico Madrid'e vurmayan kalmış mıydı ki?

Ama yine de Alcorcon'dan da kötü değildir değil mi? Tebrikler Real, büyük iş başardın o zaman. ççç
                    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İbrahimoviç ne pas atmış öyle Pedro'ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hakem Atletico Madrid'i doğradı resmen!yazık maçın hakkı beraberlikti

Yorum

• Böyle maç olmaz olsun 15 dakika daha olsa çevireceğiz maçı ama olmadı işte...

Bu arada hakemi de tebrik ediyorum,buz gibi golümüzü yedi.

Dedik Trabzonspor yenildi,bari Atletico yla teselli bulalım...

Bari bu gün Sampdoria yense.
                            Tribün denildiğinde;
                            GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• Atletico Madrid'in hocası ne dingilmiş arkadaş.elinde Maxi Rodriguez ve Agüero gibi 2 hücum silahı var,gitmiş kulübede oturtuyorsun.pes vallahi

Yorum

• Barcelona'nin ilk golünde Ibrahimovic'in pasini ve Pedro'nun son vurusunu herkes tekar izlemeli.
                                Pedro bu senenin süprizi oldu, gol kralliginda iddiali bile olur böyle devam ederse.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim