Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herhalde en çok ona henüz u14- u15 takımlarındayken benim veliahtım fabregas yazan 4 numaralı guardiola forması hediye eden Guardiolalı BARÇAYA yakışır. Nede olsa yetiştiği kulüp. sol tarafa da ribery gerçekten çok iyi gider.
    Yakışır usta size yakışır.. Çok tutarsa biz yakıştırırız bize bir şekilde zaten
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevilla'yı tebrik ediyorum, Real'i sahadan sildiler resmen. Real golü bulduğunda da uyuz olmuştum. O ana kadar sahanın tek hakimi Sevilla'ydı, bi duran top 1-1. Neyse ki 2. golü de buldular ve hakettikleri bir galibiyet aldılar.
      bakıyorum da sen ve diğer Barçalılar çok mutlu....
      Uzun bir maraton var unutma....
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Barnebau'da Madrid'i ezince daha çok sevinecez doğru diyosun abi ççç

Yorum

Uğur abi; Barça Usain Bolt, Real Usain Çimşir.
          Sence maratonun sonu belli değilmi.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uğur abi; Barça Usain Bolt, Real Usain Çimşir.
            Sence maratonun sonu belli değilmi.
            Usain Bold un 100 metreci olduğunu unutma....
            bordomavi.net
            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Usain Bold un 100 metreci olduğunu unutma....
              Bırakalım at hızlı gitsin
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Fabregas'ın en büyük hayali Barça zaten. Geçtiğimiz sene kendisi açıklamıştı. Buna gerekçe olarak yukarıda Mustafa ne yazmışsa onları söylemişti.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fabregas'ın en büyük hayali Barça zaten. Geçtiğimiz sene kendisi açıklamıştı. Buna gerekçe olarak yukarıda Mustafa ne yazmışsa onları söylemişti.
                  E zaten Fabregas Katalan Barça'da yetişmiş daha ne olsun

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fabregas kime yakışmaz
                    Fabregas R.Madrid'e hic yakismaz mesela.
                    Real'e ancak C.Ronaldo, Pepe gibi oyuncular yakisir.
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fabregas Barça'ya kalsın biz Valencia'dan Silva'yı alacağız.
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fabregas Barça'ya kalsın biz Valencia'dan Silva'yı alacağız.

alın alın canım. aslında valenciadan almak yerine başka liglerden alsanızda izlenecek 2 lig kalsa la liga ve primier lig . ayrıca valenciadan almayın deme sebebim azıcık rekabet olsun . sevillia valencia gibi takımlarda lig'e renk katsın.
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Barca kadar bana antipatik gelen bir takım yok. İkide bir övülüyor , futbolcuları övülüyor her şeyi övülüyor ee haliyle antipatim büyüyor. Her ne kadar renkleri bordo mavi olsada bana itici geliyor. Ayriyetten katalanlarda benim düşünce tarzıma ters. Takım olarak iyi oynuyorlar ama zevk vermiyor bana. Herşeyiyle itici bir takım. Aslında bana kalırsa Premier ligden başka adam gibi zevkli başka bir lig yoktur ancak Real Madrid izlediğim zaman bana zevk veriyor. Haliylede La liga'dan yavaş yavaş zevk alıyorum , Barcelona'nın maçları hariç.

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            C.Ronaldo'nun aşırı kendine güveni dışında nesi var ki? Sempatik olmadığı muhakkak ancak bunun nedeni rakip takımların hepsi için problem olması olabilir mi?

Pepe'nin yaptığının ise elle tutulacak yanı yok..

Raul'un, Casillas'ın, Kaka'nın olduğu yere Prens Charles gibi adamlar yakışır..

ekleme: Pedro muhteşem gol atmış, bravo.. Umarım devam eder oynamaya..
                            En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 06.10.2009, 20:10.

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takım olarak iyi oynuyorlar ama zevk vermiyor bana. Herşeyiyle itici bir takım.
                              İyi oyun size itici geliyorsa yapcak bişey yok zaten İlginç bir bakış açısı.

İtalya ligini öneririm

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi oyun size itici geliyorsa yapcak bişey yok zaten İlginç bir bakış açısı.

İtalya ligini öneririm
                                yok yok Fransa veya Yunanistan ligleri daha iyidir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim