Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mavi değil lacivert
    Tam lacivert değil o

Yorum

• hıhıhı % kaçı lacivert peki tam değilse

Yorum

• maç sona erdi az sonra kolbastı şov var

Yorum

• Benim gözümde olm

Bu arada Real taraftarları 10 dakikalık sevinç yaşadılar, bu onlara yeter

Haftaya yine bekleriz

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafa msn kayıtlarını koysun da görün, yeneceğimizden zerre şüphem yoktu

Hayalleriniz suya düştü
            Şahsen benim bir hayalim yok Selman Real Madrid'i de çok sevdiğim söylenemez Anti Barcelona mesajı olsun diye yazıyorum İspanya Ligi'ne
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• barcelona ya tam bir resital

Yorum

• elbet birgun o şampiyonluk kupasını kaldıracak bu asil takım, elbet bir gün dur diyeceğiz paranın kahramanlarına.

Ayrıca Trabzonspor u destekleyipte (hadi barcelona neyse) Real Madrid i desteklemek biraz tezat zannımca.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Sevilla kupayı alınca her tarafa Vamos mi Sevilla Vamos Campeon yazacağız
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• ne macti bea ne cakti messi
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sevilla kupayı alınca her tarafa Vamos mi Sevilla Vamos Campeon yazacağız
                      İnşallah Livera, 2 kişi mücadelemizi sonuna kadar devam ettirelim emperyalizmin diktelerine karşı . Endülüsü tekrar dirilteceğiz elbet, elbet gelecek o günler...
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Dün Messi ne yaptı öyle. Güntekin Onay'ın deyimiyle "haksız rekabet"

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yeryüzünde Barcelona'yı yenebilecek bir takım yok..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Osasuna her sezon olduğu gibi yine bizi zorladı kendi evinde..Neden bilmiyorum ama Osasuna ile oynadığımzı zaman içimi bir korku alıyor...Önümüzdeki 2 maç evimizde 2 maçta 6 puan diğer takımların gardını iyice düşürür..Bu arada Messi'ye diyecek laf bulamıyorum..
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yeni avatarım nasıl?İlk mesajı buraya yazmak istedim bakayım nasıl görünüyor

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeryüzünde Barcelona'yı yenebilecek bir takım yok..

Biz Varız
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim