Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yaw Fatih bu Nistelrooy'un yerine bi adam almalı mı sence takım hiç koşmuyor yürüyor resmen pres yok bi şey yok yaşı da ilerlerdi .hepten alıştı beleşçiliğe

yav adamın son vuruşları iyi olunca;hareket etmesine gerek yok zaten,dursada olur.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaw Fatih bu Nistelrooy'un yerine bi adam almalı mı sence takım hiç koşmuyor yürüyor resmen pres yok bi şey yok yaşı da ilerlerdi .hepten alıştı beleşçiliğe
      barçaya mı versek iki üç sene sora
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        barçaya mı versek iki üç sene sora
        saaol fatih gerek yok. biz alsaydık psv deyken alırdık hem verirseniz sizin için kötü olur. etoo yu çabucak unuttunuz bakim da
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          saaol fatih gerek yok. biz alsaydık psv deyken alırdık hem verirseniz sizin için kötü olur. etoo yu çabucak unuttunuz bakim da

eto mu o da kim
          Bordomavi.net

Yorum

bmn gurup olarak maça gitmez genelde ancak sana 15 kişi rahat sayarım bmn den o akşam maçta olan. hatta sinirden sevillia diye bağırmıştık o akşam.

Evet ben de hatırlıyorum..

Hatta videoya çekmiştim

(UEFA)

Yorum

• En zengin Real Madrid

Dünyanın en zengin kulüpleri açıklandı. Son yıllardaki müthiş geliriyle rakiplerini geride bırakan Real Madrid, ilk sıradaki yerini korudu. Listede 5 sıra birden yükselen Arsenal'in müthiş çıkışı ise dikkat çekti.

Deloitte firmasının 2007 yılı araştırmasına göre, dünyanın en zengin 20 futbol kulübü listesinde ilk sırada İspanya'dan Real Madrid var. La Liga'nın son şampiyonu ve bu sezonun 8 puan farkla lideri Real Madrid, gelirini yüzde 20 artırdı ve 351 milyon Euro'ya yükselterek listede geçen seneki yerini korudu. Real, geçen sezon 1.1 milyar dolarlık yayın anlaşmasıyla önemli bir gelir elde etmişti.

KIRMIZI ŞEYTANLAR FARKI KAPATIYOR

Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona ise ikincilikten üçüncülüğe düştü. Geçen sene açıklanan listede 4. sırada yer alan İngiliz kulübü Manchester United, ikinci sıraya yükseldi. Premier Lig'in giderek artan yayın hakları geliri, Manchester United'in Real Madrid'le arasındaki farkı azalttı. ‘Kırmızı şeytanların' geliri 315 milyon Euro. Premier Lig, geçen eszon ülke dışı yayın hakları için yeni bir anlaşma yapmıştı.

İNGİLİZLER YÜKSELİYOR

Manchester United dışında listenini ilk beş sırasıda iki İngiliz kulübü daha yer aldı. Arsenal, 5 basamak birden atlayarak 4. sıraya çıktı. Arsenal'in, maçlarını Emirates Stadyumu'nda oynamaya başlamasıyla gelirlerinde büyük artış olduğu belirtildi. ABir başka İngiliz kulübü Chelsea ise, bir basamak yükseldi ve 5'inciliği elde etti.

En zengin 20 futbol takımı içerisinde, İngiltere'den 6, İtalya ve Almanya'dan 4'er, İspanya'dan 3, Fransa'dan iki ve İskoçya'dan bir takım bulunuyor. En zengin 20 takımın toplam gelirleri ise, geçen sezon yüzde 11 artışla 3.7 milyar Euro'ya yükseldi ve 2002-2003 sezonundan beri en yüksek artış hızı yakalandı.

Kaynak: NTVSPOR.net

Yorum

• Mehmet , benden daha çok yaşayacaksın sen
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Raul ve Casillas'tan bir ömürlük imza!

İspanya'nın Real Madrid kulübünün iki ünlü İspanyol oyuncusu kaptan Raul Gonzalez ve kaleci İker Casillas'in kontratlarının uzatıldığı ve futbol hayatlarından sonra da kulüpte kalacakları açıklandı.
                  Real Madrid Kulübü Başkanı Ramon Calderon, Raul ve Casillas ile birlikte bugün düzenlediği basın toplantısında, takımın demirbaşları olarak gösterilen iki futbolcunun da futbol hayatları sona erdiğinde bile kulüpte kalacaklarını belirtti.
                  Futbolcuların kontratlarının ne kadar uzatıldığı veya ekonomik koşulları açıklanmazken, normal şartlarda Raul'un 2010, Casillas'ın 2011'de sözleşmeleri sona eriyor.
                  İspanyol basını Raul'un kontratının 1 yıl daha uzatılarak İspanyol futbolcunun 33 yaşına geldiğinde jubile yapabileceğini iddia ederken, henüz 26 yaşında olan Casillas'ın kontratının 2016-17 yılına kadar uzatılabileceği belirtiliyor.
                  Yapılan açıklamalarda Raul, ''5 dakikada kontrat detayı çözüldü. Mutluyum çünkü kulübün değerime karşılık verdiğini düşünüyorum'' derken, Casillas da, ''Bir rüyamı daha gerçekleştirdim'' şeklinde konuştu.
                  Bordomavi.net

Yorum

bmn gurup olarak maça gitmez genelde ancak sana 15 kişi rahat sayarım bmn den o akşam maçta olan. hatta sinirden sevillia diye bağırmıştık o akşam.
                    Hem adamların çayını içiyosunuz hemde nankörlük hiç yakıştıramadım.Burdan bizi staddan çıkartmayıp biber gazı sıkan, Capitol'ün önünde kovalayan polislere sevgilerimi yolluyorum.Bu maçta Sevillialıyım.

Yorum

• begendim bir kac futbolcudan bir kaci tebrike diyorum ikisinide
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bordomavi.net

Yorum

• Bordomavi.net

Yorum

• Fatih , antrenmandaydın galiba
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih , antrenmandaydın galiba

canım sıkıldı bi madrid yapayım dedim

tesislerin önünden geçerken uğradım
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                canım sıkıldı bi madrid yapayım dedim

tesislerin önünden geçerken uğradım
                                Robinho'yu da sorsaydın ne zaman dönecek sahalara Daha fazla üzmesin bizi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim