Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yav elin takımları için ne uğraşıyosunuz
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Eto'o Barca'dan kopuyor

Barcelona'nın yıldız golcüsü Samuel Eto'o'nun talipleri artıyor. Katalan ekibindeki geleceği belirsizliğini koruyan Kamerunlu için Laporta'nın kapısını çalan son takım Tottenham oldu.

Transfer döneminde gözünü İspanya'ya diken Tottenham, Kamerunlu yıldız için 30 milyon euronun üzerinden bir para önerirken, daha önce tüm teklifleri reddeden Laporta, Londralılar'a haftaya randevu verdi. Marca'nın güvenilir kaynaklara dayandığırdı habere göre Berbatov'u satmasına kesin gözüyle bakılan Tottenham menajeri Juande Ramos, ocak ayından beri ilk hedefi olduğunu açıkladığı Eto'o'nun transferi için herşeyi yapmaya hazır.

Katalan ekibine 35 milyon euroya yakın bir para öneren Ramos, Laporta'nın kesin kararı için haftaya kadar bekleyecek. Ancak Marca, Barcelona başkanının bu cevabının pazarlık yapmak amacı taşıdığını ve Laporta'nın Eto'o en az 35 milyon euro satarak çok önemli bir yıldız transfer etmek istediğini yazdı.
      Sezon sonunda birçok önemli ismi göndermesi beklenen Barcelona'nın önemli ismi Eto'o, daha önce başarısızlık halinde İspanya'dan ayrılacağını açıklamış, daha sonra da bu kararından vazgeçmişti.

(Ligtv.com.tr)

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yav elin takımları için ne uğraşıyosunuz

Forza Real
        Bordomavi.net

Yorum

• Viva Barca
          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• forman için oyna barça forman için oyna
            messi şov bekliyorum (H)

Yorum

• bu gece bu tip görüntülere hazırlıklı olun
              Bordomavi.net

Yorum

• Buyuk konusma derim Fatih her zaman diger ihtimalide dusun...
                YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• rijkaard oyuncu değişikliğini adam gibi yapsın ya da benim dediğim kadroyu sürsün sahaya rahat alırız maçı
                  barçanın başınamı geçsem ne

Yorum

• Bizim için sıradan bir maç.Diğer maçları kazandığımız gibi bunu da kazanacağız.

Barça, Real'i alkışlar mı?

Tüm dünyada sonucu merakla beklenen ender karşılaşmalardan biridir El Classico. İspanya’nın iki dev kulübünü, yani Barcelona ile Real Madrid'i karşı karşıya getiren dev mücadeleden bahsediyoruz. İki takımın da yıllarca formasını giyen ve Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olup El Classico'ya damga vuran Portekizli yıldız Luis Figo, 'İspanya'nın rengi Barcelona'da hayatın durduğu tek gün' diye özetliyor El Classico'yu. ... Real Madrid için artık sezon bitti!
                    Takdir görmek, alkışlanmak istiyorlar.
                    Acaba Barcelona, Real Madrid'i alkışlar mı?
                    En son Özge tarafından düzenlendi; 07.05.2008, 21:21.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• arkadaşlar ispanya la liga ya bu yıl kimler çıkıyor bilgisi olan var mı ?

Yorum

• Madrid kazanırsa harika olur ama kazanamazsa da etrafa "çirkefsiniz, faşistsiniz yok bilmem franconun evlatlarısınız,yakarız sizi" gibi laflar atmayız bazıları gibi Kaybedince öteye beriye saldırmayız yani

Yorum

• el turco gene atti

villareal 1-0 önde

Yorum

• Ellllllllllllllll Turcooooooooooooooooooooo !!!

Nihaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Yahu seviyorum ha bu adamı
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Helal olsun be Nihat.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Viva Barca
                                forza real viva real

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim