nihat'in valladolid'e attigi gol
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Real adım adım
La Liga'da Real Madrid şampiyonluğa koşuyor. Bu hafta Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Racing'e konuk olan Beyaz Şimşekler, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak ligin bitimine 5 hafta kala puan farkını 10'a yükseltti.
Deplasmanda gösterdiği istikrarsız performansla bir türlü puan farkını açamayan Real Madrid, son maçlarda Barcelona'nın sahasında da puan kaybetmesiyle iyice rahatladı. Şampiyonlar Ligi için mücadele eden Racing karşısında Real Madrid'e 3 puanı ilk yarıda Raul ve maçın uzatma anlarında Higuain getirdi.
Bu sonuçla puanını 72'ye yükselten Real Madrid, en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 10'a yükseltti ve ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
(Ligtv.com.tr)
Yorum
-
tebrikler ozaman real.İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiguen'in golüyle durum 2-0 oldu.Real Madrid artık şampiyon gibi
Yorum
-
Villerreal ikinci olacak inşallah
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Aklıma geçen sene geldi. Tabi o zaman daha heyecanlıydı çünkü son maça kalmıştı şampiyonluk. Şimdi işi erkenden bitirdik.İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 dk. bitti..Şampiyon Real Madrid!!!
Yorum
-
Real Madrid şampiyon gibi

İspanya La Liga'da adım adım şampiyonluğa koşan Real Madrid 33. hafta mücadelesinde deplasmanda, Racing Santander'i 2-0 mağlup etti. İlk yarısı da Real Madrid'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın golleri 13. dakikada tecrübeli golcüsü Raul ve 90+3. dakikada Higuain'den geldi.
Bu galibiyet ile puanını 72'ye çıkartan lider Real Madrid, son 5 haftaya girilirken en yakın rakibi Villarreal'in 10 puan önünde zirve keyfini sürdürdü. Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Racing Santander ise 53 puan ile 5. sırada kaldı.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih ne zaman kutluyoruz şampiyonluğumuzu?ççç
son maçtan sonra şampiyonluk turu atacaz burda
Bordomavi.net
Yorum
-
yapma Selman ikisini bir tutmaİlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefeneri tebrik ederim reali etmemççç
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
Yorum
-
Ozgecim sende fazla ileriye gitmeİlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemşo bükemediğin bileği öpeceksinççç
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum