Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kuman velencia yı geri getirecek bundan şüphem yok. 90 dk kaleye 1 şut at oda gol olsun. baya bir yüzdeyle oynadılar. canizaresten kurtulmaları da ii oldu . yoksa akşam valencia 11-1 gibi bir skorla ayrılabilidi. maç sonu istatasistiklere baktım.

52- 12 atak girişi mi
    28-2 gol pozisyonu
    13-0 korner
    ve skor 1-1 sanırım istatistikleri önce yazıp skor tahmini yaptırsak 1-1 denme oranı yüzde kaç olur

yinede valenciadan umutluyum.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Robinho'nun dönüşü farkediliyor yaw Aguero da döktürdü bu akşam

Yorum

• A. Madrid : 4 - 2 : Barcelona
        R.Huelva : 2 - 3 : R.Madrid

Barça maçına baktım. Çok isteksizdiler.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Vee puan farkı tekrar 5'e çıktı.A.Madrid Barcelona'dan puan almasa olur mu hiçTebrikler
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Madrid dayanışması.

Her ne kadar ezeli rakip olsalar da.

Yorum

• barça bu puanları çok arayacak..

(UEFA)

Yorum

• Real arayı açıyor: 2-3

İspanya La Liga'da Real Madrid 9 kişi kalmış Huelva'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti.

İspanya La Liga'nın 26. hafta mücadelesinde Lider Real Madrid, Recreativo Huelva ile deplasmanda karşılaştı. Geçtiğimiz hafta komik bir golle mağlup oldukları Getafe maçının moralsizliği ile sahaya çıkan Real, 16. dakikada Hulevalı José Martín Cáceres'in golüne engel olamadı ve 1-0 mağlup duruma düştü. Bu golden sonra 27. dakikada bu kez Raul attığı golle konuk ekibe beraberliği getirdi. Ersen Martin'in yedek soyunduğu mücadelede Recreativo Camunas ile etkili pozisyonlar bulmasına rağmen ilk yarıda başka gol olmadı ve taraflar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında art arta gelen sert hareketler maçın kartlarının geleceğinin sinyaliydi. 52. dakikada Beto kırmızı kart görerek ev sahibini 10 kişi bıraktı. 56. dakikada bu kez Ramos gördüğü kırmızı kartla Real'i 10 kişi bıraktı. Ancak sahada kart fırtınası dinmedi. 69. dakikada bu kez Huelvalı Alvarez gördüğü kartla takımını sahada 9 kişi bıraktı. 9 kişi kalan Huelva defansa çekilmesine rağmen 74. dakikada Robinho'nun ayağından yediği golle 2-1 mağlup duruma düştü. Ersen Martin 77. dakikada Poli'nin yerine oyuna dahil oldu. Maçın 90. dakikasında Robinho attığı ikinci golle durumu 3-1'e taşıdı. Maçın uzatma dakikalarında Heinze'nin Ersen'i düşürmesiyle topun başına geçen Martins farkı 1'e indirdi. Mücadelede başka gol olmadı ve Real Madrid deplasmanda Huelva'yı 3-2 mağlup etti. Bu skorla Real puanını 59'a yükselterek, Barca ile puan farkını 5'e çıkarttı.
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Barça , parambarça =)

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

• İspanya Ligi'nde Atletico Madrid, sahasında Barcelona'yı 4-2 yendi.
                    2.3.2008
                    İspanya Ligi’nde Atletico Madrid, sahasında Barcelona’yı 4-2 yendi. Ezeli rakibi lider Real Madrid de Ersen Martin’li Recreativo’yu deplasmanda 3-2’lik skorla devirince, Barça ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Barcelona, Ronaldinho ve Eto’o ile bulduğu gollere Atletico, Aguero (2), Rodriguez ve Forlan’la cevap verdi. Real ise Recreativo’yu Raul ve Robinho’nun 2 golüyle geçti.
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• Real Madrid maçının özetini izledim biraz önce.Robinho oyuna girdikten sonra oyun değiştiÇok etkili gerçekten.Bir pozisyonda Huelva'nın bir oyuncusu Robben'e çok kötü girdi.Öyle pozisyonda ayağı bile kırılabilirdi.
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• Bordomavi.net

Yorum

• rijkaard ziya doğanın gelişmiş versiyonudur başka bişey demiyorum
                          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• r.madrid robinho suz bir HİÇ...
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Robinho olduğu sürece R.Madrid kolay kolay maç kaybetmez
                              İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              r.madrid robinho suz bir HİÇ...

1 ay olmuştur aynı şeyi yazalı

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                r.madridi robinho ile nistelroy olduğu sürece r.madrid yenilmez
                                tesdüfün bu kadarı bende bu lafı 22.01.2008 de demişim
                                tarih:02.03.2008
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim