Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Robinho'yu da sorsaydın ne zaman dönecek sahalara Daha fazla üzmesin bizi

robinho yoktu tesislerde evine gittim keratanın 15 güne dönerim dedi
    Bordomavi.net

Yorum

• Katalonya Köy Hizmetleri maçına yetişecek demek ki iyi iyi (Espanyol'u kastettim )

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katalonya Köy Hizmetleri maçına yetişecek demek ki iyi iyi (Espanyol'u kastettim )

o maçta oynamayabilirm malum espanyol barçanın rakibi maç kolay geçer dedi
        Bordomavi.net

Yorum

• ya abi birdaha ki sefer e benide almanyadan alsana yaw
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya abi birdaha ki sefer e benide almanyadan alsana yaw
            almanya mı ters kalıyo orası sen italyaya geç en iyisi yolumun üzeri
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              almanya mı ters kalıyo orası sen italyaya geç en iyisi yolumun üzeri
              tamam sen beni italyadan alirsin gidoyken haber ver bir gun önceden

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bmn gurup olarak maça gitmez genelde ancak sana 15 kişi rahat sayarım bmn den o akşam maçta olan. hatta sinirden sevillia diye bağırmıştık o akşam.
                anladım ama trubun içinde bi toplanma olmalıydı zannımca...
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İspanya La Liga'da şampiyonluğa adım adım ilerleyen Real Madrid'de, sol ayağından operasyon geçiren Alman Milli defans oyuncusu Christoph Metzelder'in yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
                  Aralık ayının başında ayağından geçirdiği sakatlıktan sonra sadece 1 maçta takımına yardımcı olabilen 27 yaşındaki futbolcu, sezon başında Alman ekip Borussia Dortmund'dan Madrid temsilcisinin yolunu tutmuştu.
                  Çarşamba günü sol ayak tabanındaki sorunu gidermek amacıyla bıçak altına yatan 27 yaşındaki futbolcunun durumuyla ilgili açıklama yapan doktorlar Mariano de Pedro ve Pedro Luis Ripoll, "Ameliyat çok başarılı geçti ve herhangi bir komplikasyon da yok. Perşembe akşamına kadar kendisini taburcu etmeyi planlıyoruz" ifadesinde bulundular.
                  Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile oynanacak karşılaşmalarda forma giyemeyecek olan defans oyuncusu, bu sezon toplamda Real Madrid formasını 6'sı ilk 11'de olmak üzere 9 maçta giymiş ve 517 dakika sahada kalıp 2 de asist yapmıştı.
                  1.94 cm'lik dev stoper, Almanya Milli takım formasın altında ise toplam 39 maçta sahaya çıkmış
                  Bordomavi.net

Yorum

• geçmiş olsun fatih abi;metzelder sakatlanmış.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Jimenez: "Fenerbahçe'yi abartmayın"

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Sevilla'nın Teknik Direktörü Manalo Jimenez, İspanyol basınına sarı-lacivertli kulübü kızdıracak açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek Gençlerbirliği OFTAŞ maçını izleyen hatta Fenerbahçe'nin Aurelio ile kazandığı penaltı sonrası tribünde gülen Jimenez, "Fenerbahçe, ancak İspanya 3. liginde oynayabilecek bir takıma karşı galibiyet aldı. Asla abartılmamalı. Çünkü karşılarında çok zayıf bir ekip vardı. Bu da Türkiye liginin kalitesini gösteriyor. Ortaya koydukları bu futbolla bizi elemeleri zor olacak" dedi. İspanyol çalıştırıcı sarı - lacivertli ekibin son oynadığı maçları hem kendisinin, hem de yardımcısının izleme fırsatı bulduğunu ancak rakipleriyle arasındaki aşırı kalite farkının hemen ortaya çıkmasından dolayı yeterli fikir sahibi olamadığını da ifade etti.

STADA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Türkiye Ligi'nde 3 tane kaliteli takımın bulunduğunu kaydeden Sevilla'nın çalıştırıcısı, "Bu yüzden Fenerbahçe'nin oynadığı maçların Şampiyonlar Ligi için ölçü olmayacağını biliyorum. Grupta çok önemli sonuçlara imza atmaları bunun göstergesi. Ancak bizim daha şanslı olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbolda yabancıların büyük payı olduğunu da vurgulayan Jimenez, bazı isimlerin kendisini korkuttuğunu ancak bu oyunculara alınacak özel önlemlerle turu geçeceklerini söyledi. Jimenez, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kendisini hayran bıraktığını, Fenerbahçe'nin geleceğe büyük yatırımlar yapan bir kulüp olduğunu belirtti.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• jimenez döktürmüş

doğru söze ne denir
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• Jimenez abi devamını bekliyoruz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• çok doğru demiş adam

Yorum

• adam biliyo luis fabiano ve kanuete yi durduramiyacaklarini onun icin konusuyo
                              aslinda fener i daniel alves vurcik serbest vuruslarla

Yorum

• Guti fena yakalandı
                                16 Şubat 2008 Cumartesi 10:23
                                İspanyol magazin dergisi Coure, bu ayki sayısında Real Madrid'i karıştıracak bir habere yer verdi.

Dergi, dünyanın en büyük takımının ikinci kaptanı Guti'nin 'erkek arkadaşı' ile öpüşürken çekilen fotoğraflarını yayınladı.

Gazeteport internet sitesinin haberine göre Coure'nin bu ayki sayısında kapağından anonsladığı haber Real Madrid'in ünlü futbolcusu Guti'nin başını ağrıtacağa benziyor.

'Guti ve zevcesi' iması ile duyurulan haberde, ikilinin araba önünde bir süre konuşup daha sonra öpüştükleri an kare kare görüntülenirken, Coure iki tam sayfa ayırdığı habere 'fotoroman tadı' vermeyi de ihmal etmedi.

Yeşil sahalardaki yeteneklerinin yanı sıra ülkede magazinel yönüyle de oldukça tanınan Guti, 1999 yılından beri İspanyol yıldız Arancha de Benito ile evli. Real Madrid 2. kaptanının bu evlilikten Zaira(8) ve Aitor(6) adında iki de çocuğu var.

------

Puhaha
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim