Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valencia aslında Barca'ya karşı nasıl oynanmalı sözünün dersini vermişti geçen maçta.Fena dağıldı Atletico.Semih Aydın adına üzüldüm bu sonuca.Fark dahada açılır muhtelemen
    Üzülmene gerek yok Cem abi alıştım bu sonuçlara ve yenileceğimizi biliyordum. Yine de insan gönül verdiği takımın maçını izlemek istiyor. Real, Barcelona ve Sevilla deplasmanlarında puan almak neredeyse imkânsız benim takım için.
    Hattâ 2008/09 yılından beri Camp Nou'da hep en az üç fark yiyoruz.

İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tarihi fark diyecem ama Barcelona zaten Mardid takimlarina 5 atmaya aliskin.
    Tarihî fark bu Adem abi. Hem de evimizde yenilmişiz, rezillik.
    YOU'LL NEVER WALK ALONE
    OKlahoma City Thunder

Yorum

• manzano'nun iki maçtır sonuç alan kadro yapısını, barca'nın adından korkarak bozmasının eseri oldu akşam ki sonuç...yine yenilirdi ama hiç olmazsa kaleye şut atar, pozisyona girer ve bu kadar silik kalmazdı bence...
      barca akşam kaleci ve üç defansla oynadı...defans oynayanların biri orta saha...diğer ikisi de hücumcu bek oyuncusuydu...pique ve puyol sağlıklı olarak dönerlerse...hatta bana kalırsa puyol'a gerek yok...mascerano-abidal dönüşümlü olarak pique'ye eşlik edebilirler...bu sisteme tam anlamıyla adapte olduktan sonra barca durdurulması imkansız bir canavara dönüşecek...

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çalışmıyor
        Dün gece çalışıyordu

Yorum

• Benden Josep'e tavsiye 3-4-3'ten vazgeçsin. Böyle yabancı takımlara sallamak çok hoşuma gidiyor ya isimle falan hitap ediyorum karışan yok Yeni heyecan mı arıyor bilmiyorum ama bana pek güven veren bir sistem değil.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yormayın bizi, verin kupalarımızı
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• messi yi arda yla kıyaslayan spor yazarı H.U haftasonu nasıl bır hal aldı merak edıyorum ...bu arada yeni tartışmanın adı c.ronaldo-sabri ,he ikiside mücadele ediyormuş depar atıyormuş şut vuruyor,tabi biri kaleyi buluyor,digeri taraftarı vuruyor,bu yuzden bırı r.madrıd de digeri gs de
              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Hamit Ajax maçının kadrosuna alınmış.
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Cok sacma bir lig Ispanya, resmen iki takimin mucadelesi, digerleri figuran bile degil...

Yorum

• Guizanin Maci var . Daha Topa dokunmadi
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hamit Ajax maçının kadrosuna alınmış.
                      Bakalım Nuri ne zaman kadro'ya girecek.Bi kurtulamadı gitti sakatlıktan.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cok sacma bir lig Ispanya, resmen iki takimin mucadelesi, digerleri figuran bile degil...
                        bizde figuran varda noluyo sene sonunda oscar odullerı hep aynı kısılere...
                        İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizde figuran varda noluyo sene sonunda oscar odullerı hep aynı kısılere...
                          Bizim lig o kadar kirli olmasina ragmen su ligden daha cekismeli, daha renkli. Bunlar ligi bosuna oynuyor, Barca ile Real oynasin bilmemkac kere, daha cok yenen sampiyon olsun.

Yorum

• Messi Kubala'yı yakaladı

Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde Bate Borisov'u 5-0 yendiği maçta 2 gol atan Arjantinli Lionel Messi, katalan ekibinin en çok atan ikinci oyuncusu oldu.

Barcelona'nın Arjantinli golcüsü Lionel Messi, dün takımının Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Bate Borisov'u 5-0 yendiği maçta 2 gol atarak, Macar Ladislau Kubala ile birlikte Barcelona tarihinin en çok gol atan ikinci futbolcusu oldu.

Barcelona'nın ligde hafta sonunda Atletico Madrid'i 5-0 yendiği maçta 3 gole imza atarak, lig ve kupa maçlarında attığı gol sayısını 192'ye çıkaran Messi, dün gece attığı 2 golle kulüpteki toplam gol sayısını 194'e çıkardı ve Kubala'yı yakaladı.

Kubala, Barcelona'da 1950-1962 yıllarında forma giymişti.

-BU SEZON 1. SIRAYA YÜKSELEBİLİR-
                            Ligde 5 maçta 8, Şampiyonlar Ligi'nde 2 maçta 2 golü bulunan Messi, bu performansını sürdürmesi halinde sezon sonunda Barcelona tarihinin en golcü futbolcusu İspanyol Cesar Rodriguez'i de geçebilir.

194 gollü Messi'nin 1942-1955 yıllarında 235 gol atan Rodriguez'i geçmesi için 42 gole ihtiyacı var. Lionel Messi, geçen sezon lig ve kupalarda 55 maçta 53 gol atmıştı.
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Kaka'dan yine bir resital bekliyoruz..Hamit yedekler arasında.

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Penaltıyı gören duyan var mı?
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim