Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olacağı buydu zaten fazla umut bağlamadım bu maça rijkaard gitmezse şampiyonluğu rüyamızda görürüz böyle teknik direktör olmaz olsun ne diye tutuluyor hala anlamış değilim
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Barça, galibiyeti kaçırdı diyebiliriz. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra Barça, oyunun tek hakimi idi ama aradığı 2. gole ulaşamadı. Rijkaard, son zamanlarda büyük hatalar yapmaya başladı.

artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz; insallah arzu ettiğimiz şampiyonluğa kavuşacaz.

Not: oleguer'in kovulması için Barça yönetimi ne bekliyor merak ediyorum...

VİVA BARÇA
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 10.02.2008, 12:45.

Yorum

• heh evet oleguer gibi bi adam nasıl barcanın kadrosunda yer alabilir inanılmaz bişey
        barcada izlediğim en kötü sağ beklerden birisi onun yerine thuramı koy sağ beke stopere de marquez'i koy madem puyol zambrotta yok ne biçim adamsın rijkaard

Yorum

• Real Madrid Valladolid karşısında 4-0 önde.İlk yarının bitmesine az bir zaman kaldı.Goller Baptista ,Raul(2) Robben.5 oldu Guti attı.7 olduReal Madrid gol olup yağdı
          En son Özge tarafından düzenlendi; 10.02.2008, 22:22.
          -1461 TRABZON-

Yorum

• real bu sene rahat şampiyon

Yorum

• 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

R.Madrid 7-0 Valladolid

Yorum

• Real Madrid 7 bitirdi

Real Madrid tam bir şov yaptı. Sahasında orta sıralarda bulunan Valladolid'i ağırlayan Real Madrid tam 7 gol attı, hiç gol yemedi. La Liga'da lider durumda bulunan Real Madrid farkını konuşturdu ve yıldızlarıyla skora gitmeyi başardı.

Real Madrid'i farka götüren golleri Baptista, Raul (2), Guti (2), Robben ve Drenthe kaydetti. Valladolid karşısında ilk yarıyı 5-0 önde kapatan Real Madrid takipçisi Barcelona'nın Sevilla karşısında kaybettiği puanları iyi değerlendirdi ve farkı açmayı başardı. Lider Real Madrid ile takipçisi Barca arasındaki puan farkı 8'e çıktı.

Yorum

• Real gol oldu yağdı: 7-0

İspanya Ligi'nde 23. hafta mücadelesinde lider Real Madrid, Estadio Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk ettiği Real Valladolid'i gole boğdu ve sahadan 7-0'lık tarihi bir skorla ayrıldı. İlk yarısı da liderin 5-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Madrid ekibinin golleri 7. dakikada Baptista, 30 ve 37. dakikada Raul, 32. dakikada Arjen Robben, 43 ve 62. dakikada Guti ve 80. dakikada Drenthe'den geldi.
                  La Liga'nın en golcü takımı olan Real Madrid bu karşılaşmada attığı 7 golle bu sezon attığı toplam gol sayısını 53'e yükseltti. Bu müthiş galibiyetin ardından Real Madrid puanını 56'ya yükseltip liderliğini sürdürürken, Valladolid 27 puanda kaldı.
                  Bordomavi.net

Yorum

• helal olsun real madride

Yorum

• İnsaf be =) Atılır mı o kadar gol
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Real Madrid 7 attığna bakmayın.

Defansı çok kötü.

Yalnız Raul'a ayrı bir parantez açmak lazım.

Takım oyuncusu adam.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• # 7 - Raul Gonzales

*
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• her ne olursa olsun realin çok sağlam kadrosu var.robbeni alarakta sağlam bi transfer daha yapmış oldular.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Valla ben Barça maçını izledim Sevilla özellikle sağ ve sol kanatlardan D.Alves ve özellikle Capel'le Barça'yı dağıttı.. Her dakika şutlar ve poziyonlarla geçti tabi Sevilla'nınkilerle.. Ta ki Ronaldinho'nun girşi ve Keita'nın oyundan atılmasına kadar.. Ondan sonra Barça maçı alabilirdi ama atamadılar..

Real şampiyonlğa emin adımlarla ilerliyor.. Real 56 Barça 48 p'da.. Puan farkı 8 oldu, bundan sonra bir kaza olacağına ihtimal vermiyorum..
                              En son Erkin tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 14:23.
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• valladolid, kaç para aldı acaba fark yemesi için

yuhh bee bu kadarda olmaz ki.. hiç mi gurur yok adamlarda.. rezil herifler...

VİVA BARÇA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim