Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Afrika Kupasi 2006 Ve Yattaramiz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

maç basladi arkadaslar bi tane baqngoura oynuyo ama inanin hangisi bilmiyorum...takimda 11 tane futbolcu var yarisinin adi bangoura

Yorum

Stocke City de oyniyan yani bizim istedigimiz oyuncu S. Bangoura oynuyor bu sefer ilk 11. Yattara yine oyuna girmez galiba.
      TRABZONSPOR

Yorum

9. numara

Yorum

İlk olarak lazrail61 tarafından gönderildi
          maç basladi arkadaslar bi tane baqngoura oynuyo ama inanin hangisi bilmiyorum...takimda 11 tane futbolcu var yarisinin adi bangoura

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bizimki forvet olmasi lazim yoksa forvetler de mi hep Bangoura[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
            İlk olarak SiNaNi tarafından gönderildi

tunganyan makbule geçti valla

ne demek yaww.sizi menun etmek görevimiz[img]smileys/smiley4.gif[/img]
            <DIV>
            </DIV>
            <DIV></DIV>
            <DIV>ya bu eurosport un frekanslari ne ben o siteden bise anlamadim</DIV>

Yorum

Yattaraya geliyor [img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: canim TS
              TRABZONSPOR

Yorum

yattara giriyor,formasinin altinda bogazli TS Club tisörtü var[img]smileys/smiley1.gif[/img] Edited by: lazrail61

Yorum

ts club bogazlisi içinde 20 numara sag açikta Ibrahima Yattara, maç içinde pek pas alamadi arkadaslari ona fazla oynamiyor, 2. golün asistini yapti.

Pascal Feindouno takimin yildizi görünümünde. Toplar onda toplaniyor, 2 gol atti.

Sol kanatta oynayan Ts için adi geçen bir oyuncu var Mensare o da Yattara'nin solak versiyonu ayrica savunmada yapiyor, takimina penalti kazandirdi.

Yattara milli takimda isteksiz oynuyor, bu çok belli, top tutmaktan, çalim atmaktan kaçiniyor.
                  BORDO MAVİ

Yorum

Yaw biz gine yenilsinde yattara hemen dönsün diye bakiyoruz.Ama Yattara böyle asist yaptikçada hosuma gidiyor ,trabzonspor kazanmis gibi seviniyorum[img]smileys/smiley9.gif[/img]
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

İlk olarak lazrail61 tarafından gönderildi
                      yattara giriyor,formasinin altinda bogazli TS Club tisörtü var[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Icimi ciz etti onu gorunce aslanim benim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                      İnsan ol evlat!

Yorum

seni seviyorum yattara tesekkürler basarilar birisi o asisti anlatsin lütfen
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Soldan bir top ortalandi ceza alanina kimse dokunamadi, bizimki topa dogru kostu sag taraftan. Topu aldi bekletmeden kendisine dogru kosan 2 rakibin arasindan topu feindouno'nun önüne birakti. O da vurdu ve gol oldu.

Ancak beni üzen bir nokta var, bu adami sevmiyorlar bizim gibi. Bilmiyorlar kiymetini..
                          BORDO MAVİ

Yorum

Siyahi oyuncular ilgiye sevgiyebayilirlar bknz yattara..onlar bir bilse bizim yattaraya olanilgimizi hemen gelirler Trabzona[img]smileys/smiley2.gif[/img]..
                            İnsan ol evlat!

Yorum

HAYDI YATTARA DAGIT ORTALIGI! [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              61 POWER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim