maç basladi arkadaslar bi tane baqngoura oynuyo ama inanin hangisi bilmiyorum...takimda 11 tane futbolcu var yarisinin adi bangoura
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Afrika Kupasi 2006 Ve Yattaramiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazrail61 tarafından gönderildimaç basladi arkadaslar bi tane baqngoura oynuyo ama inanin hangisi bilmiyorum...takimda 11 tane futbolcu var yarisinin adi bangoura
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bizimki forvet olmasi lazim yoksa forvetler de mi hep Bangoura[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
ts club bogazlisi içinde 20 numara sag açikta Ibrahima Yattara, maç içinde pek pas alamadi arkadaslari ona fazla oynamiyor, 2. golün asistini yapti.
Pascal Feindouno takimin yildizi görünümünde. Toplar onda toplaniyor, 2 gol atti.
Sol kanatta oynayan Ts için adi geçen bir oyuncu var Mensare o da Yattara'nin solak versiyonu ayrica savunmada yapiyor, takimina penalti kazandirdi.
Yattara milli takimda isteksiz oynuyor, bu çok belli, top tutmaktan, çalim atmaktan kaçiniyor.BORDO MAVİ
Yorum
-
seni seviyorum yattara tesekkürler basarilar birisi o asisti anlatsin lütfenUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Soldan bir top ortalandi ceza alanina kimse dokunamadi, bizimki topa dogru kostu sag taraftan. Topu aldi bekletmeden kendisine dogru kosan 2 rakibin arasindan topu feindouno'nun önüne birakti. O da vurdu ve gol oldu.
Ancak beni üzen bir nokta var, bu adami sevmiyorlar bizim gibi. Bilmiyorlar kiymetini..BORDO MAVİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum