Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YİNE KLASİKLEŞEN OLUCAK

BARÇA > YİNE BARÇALIZ REALİ

Yorum

• Higuain Ajax maçında oynadı bu maç oynamaz herhalde. Üçlü orta saha tutmaz sonra Mesut veya başka bir hücumcu girer Real Madrid baya bastırır maç senaryom bu İlk yarı da büyük ihtimal berabere biter. Barcelona 3'lü defans falan oynarsa darmadağın olur boşuna riske girmesinler.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ronaldonun bir barca maci alma zamani geldi herhalde artik..
        Bakalim neler olacak..
        Ben 2-1 real diyorum..

Yorum

• Kimin destekleneceğini tartışmaya bile gerek yok
          Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• Real kazansın.
            YOU'LL NEVER WALK ALONE
            OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak İbrahim Gökhun Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.youtube.com/watch?v=dL7JV...&feature=share

Kimin destekleneceğini tartışmaya bile gerek yok
              Bu sadece senin için geçerli bir konu.

Evet tartışmaya açık değil.

Her zaman BARÇA!
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• sanki real kazanacak gibi

Yorum

• Realliler yine bir umutla burdalar. Yazık
                  Més Que Un Club

Yorum

• Barçanın yenmesini istiyorum ama madrd alır gibi duruyor.

Yorum

• * Bugün Madrid'li olmadık , Seedorf , Mijatoviç ,İlgner , Şuker varkende Madrid'liydik , hergün Madrid , Hala Madrid
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Bugün Madrid'li olmadık , Seedorf , Mijatoviç ,İlgner , Şuker varkende Madrid'liydik , hergün Madrid , Hala Madrid
                        biz de bugun barcali olmadik abi

stoichkov rivaldo overmans luis enrique guardiola bizde ufakligimizda bunlari izledik..

madridin isi gercekten cok zor..

madrid fizik olarak ck guclu olsada barca kazanmasi gerekn maclarda cok rahat oynuoy ve kazaniyo..

Yorum

• * Rivaldo ,Overmarns vs.. Onlar saydığım isimlerin ancak kramponlarını bağlarlar
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Khedira oynarsa Barca kesin alir.Adam 1 Macta 30 tane faul yapiyor olmaz böyle bisey.Paslari da kötü.
                            Cok kostugu icin oynuyor.Ama belkide Alonsonun yaninda Coentrao oynar.Sahini oynatmaz Bugün.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• barça barça der dururum realli arkadaşlarımı hep kızdırmışımdır ama beni barçaya bağlayan tek şey messi, öyle fanatik barçalı felan değilim hatta barçalıda değilim, ilginç gelecek ama mor menekşeliyimdir... bu maçta madrid i destekleyeceğim...
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• * Hakikaten eğer o Khedira denen futbol fukarası oynarsa Barça 5 atsın umrumda olmaz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim