İlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
El Clásico | Barcelona - Real Madrid
Daraltma
X
-
Demişimİlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçtaki Nou Camp atmosferi ve takımın isteği beni 5-0 lık Romario'nun 3 gol attığı maça götürdü nedense
İşaret midir ? Bakacaz
Merak edenler için forumdan abilerimiz bu maçı hatırlayacaktır
Romario ilk golde muhteşem bilek hareketi
Madem bu maçı örnek verdik bari skoru yakalayalım
Ya da Real bi gol atsında plaka yazalım
En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 29.11.2010, 23:43.
Yorum
-
- Boşver Gökhan'ım , Eski Madridi bilmez çoğu kimse , yada hatırlamak istemezİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeviyeli yorumlara lafımız yok eyvallah.
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Madrit e meyyal renktaşlar kızmasın da ne bileyim Ronaldo ya bakınca insan değil de sanki dört başı mamur tanzim edilmiş bir robot görüyorum...Oysa Messi ye bak ne kadar insan....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Ahmet maç öncesi facebooka neler yazıyordun..
Niye şimdi içimizde yaşicakmışız..
Ama hakikaten böyle bir galibiyette içerde yaşanmaz ki yau
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Öyle böyle değil abi. Bana uyku 1 hafta.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan sen de mi?
....Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Neler yazmışım çıkart da sun önümeİlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet maç öncesi facebooka neler yazıyordun..
Niye şimdi içimizde yaşicakmışız..
Ama hakikaten böyle bir galibiyette içerde yaşanmaz ki yau
Belgesiz konuşma
Seyredin işte ne yazıyorsunuz
Yorum
-
- Abi Madrid demek Ronaldo demek değilki , Şahsen kendi adıma küçüklüğümden kalma bir sevgiİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadrit e meyyal renktaşlar kızmasın da ne bileyim Ronaldo ya bakınca insan değil de sanki dört başı mamur tanzim edilmiş bir robot görüyorum...Oysa Messi ye bak ne kadar insan....
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum