Real Madrid futbol dışında her şeyi yaptı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
El Clásico | Barcelona - Real Madrid
Daraltma
X
-
ronaldo bir pop ikonu, messi herşeyiyle sadece futbolcu.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadrit e meyyal renktaşlar kızmasın da ne bileyim Ronaldo ya bakınca insan değil de sanki dört başı mamur tanzim edilmiş bir robot görüyorum...Oysa Messi ye bak ne kadar insan....
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir arkadaşım bu maça gitti İspanya'ya..gelsin bakalım neler anlatacak..
Turan Abi mi yoksa
Yorum
-
- Abi Karaborsada fiyatlar kaçaymış sorsanaİlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir arkadaşım bu maça gitti İspanya'ya..gelsin bakalım neler anlatacak..
merak ettim...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bu arada ahali burda iklen; Ünal Karaman a sorusu olan özelden göndersin...Sıkı sorulara ihtiyacım var....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Değil mi Erdal Abi...İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadrit e meyyal renktaşlar kızmasın da ne bileyim Ronaldo ya bakınca insan değil de sanki dört başı mamur tanzim edilmiş bir robot görüyorum...Oysa Messi ye bak ne kadar insan....
Bir Cr7 vs Messi karşılaşmasını Messi kazandı...
Cr7'nin kazandığını haıtlamıyorum ama neyse...
Yorum
-
Kriter bu olmamalı be Erdal Abi .İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadrit e meyyal renktaşlar kızmasın da ne bileyim Ronaldo ya bakınca insan değil de sanki dört başı mamur tanzim edilmiş bir robot görüyorum...Oysa Messi ye bak ne kadar insan....
Hüseyin Cimşir de insan Ronaldo'nun yanında insan oğlu insan hatta .
Ama futbolcu bunlar imam değil ki . İnsanlıklarını karşılaştıralım ki imamınki bile karşılaştırılmaz.
Yorum
-
- Helal lan diarra , helal olsun sana , şurda formanın hakkını veren bir sen varsın
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Sor ona Real Madrid mi Barca mı abi ?İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada ahali burda iklen; Ünal Karaman a sorusu olan özelden göndersin...Sıkı sorulara ihtiyacım var....
O iyi bilir geçmişi
Off off , çık Xavi çııık .
Yorum
-
Hatırlarız Abi,hatırlamaz mıyızİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Boşver Gökhan'ım , Eski Madridi bilmez çoğu kimse , yada hatırlamak istemez
Biz kenardan bakarken Rivaldo'nun son dakikada attığı röveşota ile Şampiyonlar Ligine gitmeye çalışırken o takım kupalara ambargo koymuştu
Ama sıra Barça birazda siz kenardan izleyeceksiniz
Yorum
-
Barça'nın Ronaldinho'lu kadrosunun zamanında Barnebeu'da da vermişti o pozu. Hemen o maç aklıma geldi Cassillasın halini görünce...İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecenin Özeti Casillasın pozu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum