Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Real Madrid futbol dışında her şeyi yaptı.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Madrit e meyyal renktaşlar kızmasın da ne bileyim Ronaldo ya bakınca insan değil de sanki dört başı mamur tanzim edilmiş bir robot görüyorum...Oysa Messi ye bak ne kadar insan....
      ronaldo bir pop ikonu, messi herşeyiyle sadece futbolcu.

Yorum

• yok yok ben kesin kararlıyım Barça atmıyor
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir arkadaşım bu maça gitti İspanya'ya..gelsin bakalım neler anlatacak..

Turan Abi mi yoksa

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir arkadaşım bu maça gitti İspanya'ya..gelsin bakalım neler anlatacak..
            - Abi Karaborsada fiyatlar kaçaymış sorsana merak ettim...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu arada ahali burda iklen; Ünal Karaman a sorusu olan özelden göndersin...Sıkı sorulara ihtiyacım var....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Madrit e meyyal renktaşlar kızmasın da ne bileyim Ronaldo ya bakınca insan değil de sanki dört başı mamur tanzim edilmiş bir robot görüyorum...Oysa Messi ye bak ne kadar insan....
                Değil mi Erdal Abi...

Bir Cr7 vs Messi karşılaşmasını Messi kazandı...

Cr7'nin kazandığını haıtlamıyorum ama neyse...

Yorum

Kriter bu olmamalı be Erdal Abi .

Hüseyin Cimşir de insan Ronaldo'nun yanında insan oğlu insan hatta .

Ama futbolcu bunlar imam değil ki . İnsanlıklarını karşılaştıralım ki imamınki bile karşılaştırılmaz.
                  Twitter Adresim

Yorum

• Bitmedi mi daha maç.
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• - Helal lan diarra , helal olsun sana , şurda formanın hakkını veren bir sen varsın
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Guardiola sadece hocaliginda degil, futbolculugunda da Nou Camp'ta Real'e hic kaybetmedi...

Yorum

Bu arada ahali burda iklen; Ünal Karaman a sorusu olan özelden göndersin...Sıkı sorulara ihtiyacım var....
                          Sor ona Real Madrid mi Barca mı abi ?

O iyi bilir geçmişi

Off off , çık Xavi çııık .
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Boşver Gökhan'ım , Eski Madridi bilmez çoğu kimse , yada hatırlamak istemez
                            Hatırlarız Abi,hatırlamaz mıyız Biz kenardan bakarken Rivaldo'nun son dakikada attığı röveşota ile Şampiyonlar Ligine gitmeye çalışırken o takım kupalara ambargo koymuştu

Ama sıra Barça birazda siz kenardan izleyeceksiniz

Yorum

• Barcelona'nın bu gücü altyapısından geliyor. İspanya'da C takımının bir maçını izledim, oyun tarzı olarak ayni A takım gibi oynuyorlar. Real Madrid ne kadar para harcarsa harcasın, bir oyun tarzı geliştiremiyorsa, bir filozofisi yoksa, daha çok hezimetler yaşar Barça'ya karşı.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gecenin Özeti Casillasın pozu
                                Barça'nın Ronaldinho'lu kadrosunun zamanında Barnebeu'da da vermişti o pozu. Hemen o maç aklıma geldi Cassillasın halini görünce...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim