Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrikler real sonunda şeytanın bacağını kırdılar.
    Özkan SÜMER

Yorum

• 1-0 'la 1-1 arasındaki farkı önümüzdeki 3 maçta göreceğiz. Mou bugün istediğini aldı. Maçtan önce Pepe'den ön libero olmaz diyordum ama maçın yıldızı oldu

Bu arada hiçbir Barçalı 1-1'e seviniyorsunuz falan demesin alakası yok. 10 kişiyle yenilmedi bugün Real ve galibiyette alabilirdi. Ama bugün olmasa da önümüzdeki 3 maç için psikolojik avantaj yakaladı.
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Şuan Real'in başına geçtiniz Başkan sordu Kim Kalsın diye kimi sayarsınız ?
        Iker, Ramos, Marcelo, Mesut, Ronaldo, Di Maria
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Beraberliğe niye seviniyorsunuz yahu? 8 puanlık fark korundu. Buna sevinilmesi ve Mourinho'nun korkaklığını Madrid camiasına yakıştıramadım Mesut baştan oynasaydı çok daha etkili olurdu R.Madrid. Ayrıca R.Madrid'in golünde penaltı yoktu bence.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Mesut oyuna girdi Madrid oynamaya başladı.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Şuan Real'in başına geçtiniz Başkan sordu Kim Kalsın diye kimi sayarsınız ?
              Casillas , Ramos , Marcelo , Pepe , Ronaldo , Mesut , Di Maria .
              Twitter Adresim

Yorum

• Hiç kuşkusuzki maça damgayı önce hakem sonrasında da Villa vurmuştur

O verildi bu verilmediye gerek yok her şey ortada , hakem müdahelesi olmadan Real'in gol atmasına mümkün yoktu oda müdahil oldu olaya .

Güzel bir başlangıç oldu devamını bekliyoruz
                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Real'in penaltısı bence penaltı değil.Lugano'ya kart vermeyen hakeme nasıl küfrediyorsak, buyrun Pepe gibi bir futbol katiline kart vermeyen hakem de orda.

Real'li arkadaşlar kendi sahalarında berabere kaldıkları için sevinip, üçlü çekebilirler.

Ben yenemediğimiz için üzgünüm.Zaten 4 maçta 1 beraberlik vermiştim.Diğer 3'ünü alırız

Yorum

• Bir luganoda pepe arkadaş korkuyorlar kart göstermeye hakemler

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1-0 'la 1-1 arasındaki farkı önümüzdeki 3 maçta göreceğiz. Mou bugün istediğini aldı. Maçtan önce Pepe'den ön libero olmaz diyordum ama maçın yıldızı oldu

Bu arada hiçbir Barçalı 1-1'e seviniyorsunuz falan demesin alakası yok. 10 kişiyle yenilmedi bugün Real ve galibiyette alabilirdi. Ama bugün olmasa da önümüzdeki 3 maç için psikolojik avantaj yakaladı.

Dogru Barcalilar sevinmiyor zaten.Sevinen Realcilar cünkü yenilmediler onun icin seviniyorlar. Beraberlige seviniyorlar ve 29% topa sahip oldukari icin.29% onlar icin büyük bir rakam

Yorum

• Albiol bir çuval inciri berbat etti..

Pepe maçın adamıydı Real tarafında.. Pepe'yi hayranlıkla izledim..

Yorum

• Mou dersine iyi çalışmış Pepe'ye top kimdeyse git onu biç demiş.Şampiyonlar ligi maçlarını çok merak ediyorum gerçekten bugün Madrid'in mücadelesini beğendim fiziksel olarakta çok iyiler.Mesut mükemmel oynadı o girdi maç döndü zaten.David Villa'yı bugün ki berbat oyunundan dolayı kutluyorum hiç beğenmedim.
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Real'in ilk 11'iadece Casillas alt yapıdan.

Barca'nın 11'i:Valdes-Pique-Puyol-Adriano-Xavi-İniesta-Busquets-Messi-Pedro. Alt yapıdan.

Bu sebeble Barcelona.

Herkese iyi geceler.Bir başka El Classico'da görüşmek üzere.Allah'a emanet olun.

Ahmet abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Seviyorum seni.

Yorum

• Fenomensin Mourinho.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Şimdi Real beraberliğe seviniyor deyip keyif mi yapıyorsunuz ?

10 kişi kaldık , 35 dakika 10 kişi oynadık ve 1-0 geriden 1-1 yaptık sanki 11-11 yaptık .

Bu arada Barca şu kadar oynadı Real şu kadar oynadıyı geçin sayalım mı net pozisyonları var mı yarışan ?
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim