Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Francesco Totti | Roma

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ferguson beni asla unutamayacak , çocuğu olursa benim adımı koyacak filan demişti ayrıca Unutmak zor o maçı..
    Evet baya zıtlaşmıştı united ile.Roma'da ki maçtan öncede hem saha içi hem saha dışı maç bizim demişti
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• kulübün ona olan bağlılığı da öyle bir seviyededir ki, 2004 yılında totti'yi transfer etmek için çok yüksek bir bedel teklif eden real madrid başkanı florentino perez'e roma başkanı franco sensi'nin cevabı şu olmuştur: "colosseo'yu bile satarız bu paraya, ama totti'yi asla!"

roma'ya aşık olduğu için, o formaya gönül verdiği için, o şehrin de onu öz evladı olduğu için sevdiğinden gayrı, büyük parala satmamış olduğu formasının takımının amatör ruhla zor zamanlarında sahip çıktığı süper yetenekli futbolcu

roma'nin alt yapisindan yetismis bir futbolcu ve fanatik roma taraftari. sakatlik, kart cezasi vs... sebeplerden oynayamadigi maclarda maci oyuncular icin ayrilmis bolum yerine fanatik roma taraftarlarinin bulundugu bolumden izlemesi ile taninir. roma taraftarlari tapmaktadirlar bu adama. romada bu adama kufredip sopa yemezseniz bilin ki ortamdaki herkes lazioludur.

romada kazandığı şampiyonluğun başka takımda kazanılacak 10 taneden daha değerli olduğunu söyleyen adam.ayrıca sakatken roma curvasında en önde durup tribünlerle haşır neşir olmuşluğu da vardır.
      taraftar için romanın tanrısı odur.

Çeşitli bloglardan alıntıdır
      As Roma
      Francesco Totti "10"

Yorum

• AS Roma Kaptanı Francesco Totti, deplasmanda 2-3 kazandıkları Bari maçında İtalyan efsane Roberto Baggio'nun rekorunu kırdığından ve takımın kazanmak için gösterdiği mücadeleden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Tecrübeli yıldız, Bari deplasmanında müthiş bir frikik ve bir de penaltı golüyle takımının iki kez eşitliği yakalamasını sağladı, ayrıca bir de penaltı kaçırdı fakat Roma Aleandro Rosi'nin son dakikada attığı golle üç puanı almayı başardı. Totti maçta attığı iki golle 206 gole ulaşarak Roberto Baggio'nun Serie A rekorunu kırmış oldu.

Kaptan maçtan sonra Sky Sport Italia'ya yaptığı açıklamalarda konuyla ilgili olarak "Bir rekoru daha kırdığım için çok mutluyum, umarım bu seviyede oynamaya devam edebilirim. Heyecanlı bir gece yaşadık, penaltıyı kaçırmış olmam bir utanç. Yine de takım mücadeleye devam etti, takım ruhunu gösterdi ve üç puanı aldık. Hepimiz kenetlenmiş haldeyiz ve daha ölmediğimizi göstermek istiyoruz." şeklinde konuştu.
        As Roma
        Francesco Totti "10"

Yorum

• Cem abi tek başına Roma'yı temsil ediyorsun, Totti'yi temsil ediyorsun şu forumda helal olsun. )

Yorum

• sanirim burasi son durak
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sanirim burasi son durak

Abi çocukluğumu özletiyor bu adam bana. Bu adamı görünce bana bişiler oluyor. Hele bide del piero da geliyor aklıma o gün geçmek bilmiyor. Sabah başlıyorum sırf internetim bitsin diye bi totti bi del piero arada bir de montella ya gözüm kayıyor sonra bide cannavorunun hayvanlıklarını izliyorum . Biz bunları çok sevdik be abi.

Yorum

• Yazayım mı bişeyler
                As Roma
                Francesco Totti "10"

Yorum

• Gittin büyük insan... Gittin kaptan.. Tarifi yok herhalde.. Var mı örneği dünyada... Acaba dünyaları serseler önüne lazio milan juveye gidip hizmet eder mi... Bir kupa için satar mı o kurt armalı formayı.. Satmadı satmazda

Yorum

• 28 mayis 2017

Beni futbola aşik eden adam futbolu birakti. Öksüz kaldik. Roma'nin yarisi yok oldu. Bugün Roma ağladi, De Rossi ağladi, Florenzi ağladi sen ağladin ve ben ağladim. Senin gibi bir efsane dünya'ya daha gelmez, gelmeyecekte. Roma'nin Büyük Kaptan'i. Il Capitano. Seni unutmayacagiz. Curva Sud'a son mesajin gibi "Seni özleyeceğim".

Grazie Totti. Grazie Totti. Grazie Totti.

Daje Roma. Daje Roma. Daje Roma.

.

Francesco
                    Totti

Yorum

• En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 28.05.2017, 23:54.

Yorum

• "İnsanlar neden bütün ömrünü Roma'da geçirdin diye soruyor.

Roma ailem, Roma arkadaşlarım, sevdiğim insanlar. Roma deniz, dağlar ve anıtlar. Ve Roma, tabii ki de, Romalılar.

Roma sarı ve kırmızı.

Roma, benim için dünyanın ta kendisi.

Bu kulüp, bu şehir benim hayatım.

Sonsuza kadar."

Yorum

• Çok güzel bir veda. Totti gerçek bir efsane. Duygulanmamak elde değil.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Futbol tarihinde eşine az rastlanan vedalardan bir tanesi, benim için en önemlisi..

Totti'nin vedasıyla futbolun efsane bir zaman dilimi de kapanmış oldu.. O zaman dilimi ki futbol romantizminin yaşandığı sön dönemdi..

Şanına yakışır bir veda.. O vedaya yakışır bir kariyer..

Her şey için çok teşekkürler Kaptan..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Harika bir veda...

Yorum

• Güle güle 'Kaptan'ın sözlük anlamı. Seni pek sevmem ama güle güle
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim