Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Francesco Totti | Roma

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efsane dediğin senin gibi olur.....

Yolun açık olsun.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Efsane budur aynen. Bizim ligde herkese efsane diyorlar. En az %90'ı kestane çıkıyor
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Efsane dediğin ;

1- Tek takımda efsane olur..... Figo,Ronaldo, Zidane büyük oyunculardır ama efsane değillerdir.....

2-Para için takımını değiştirmez. Milyon dolar versende bir yere gitmez.... Başka takımın arkasında top koşturmaz...

3-Efsane dediğin helede şikecilere hiç gitmez.... Gidemez..... Ha giderse büyük hoca olabilir belki ama asla efsane olamaz....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• totti efsane ise sikecilere giden senol günes nedir?

Yorum

• Mensubu olduğu o efsaneler efsanesi jenerasyonun son temsilcisi de noktayı koydu. Hem de tam kalbimizin orta yerine...

Futbola bakış açım her geçen gün değişiyor... Eski romantikliğim, hele hele çocukluk dönemimdeki o müthiş kahramanlar artık saha da değiller. Hatta bazılarının isimlerini hatırlamakta zorlanıyor ve çok üzülüyorum.

Şimdikilerin isimlerini pek bilmiyorum ve takip etmiyorum. Ama Totti adını ölene dek unutmayacağıma eminim.

ROMALILAR! Kaptana selam durun...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Totti unutulmayacaksın..Totti demek Roma demekti bizim için..hep öyle kalacak..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Efsane dediğin ;

1- Tek takımda efsane olur..... Figo,Ronaldo, Zidane büyük oyunculardır ama efsane değillerdir.....

2-Para için takımını değiştirmez. Milyon dolar versende bir yere gitmez.... Başka takımın arkasında top koşturmaz...

3-Efsane dediğin helede şikecilere hiç gitmez.... Gidemez..... Ha giderse büyük hoca olabilir belki ama asla efsane olamaz....
                Aynen öyle.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Adam tam italyan tam romalı, koy lejyonların başına gönder galyaya
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam tam italyan tam romalı, koy lejyonların başına gönder galyaya
                      Sonra Asterix tokatlasın
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X
                      WhatsApp Resmi İletişim