Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hahahahahah Barcalandılaaaarrr.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Biri İtalya'da diğeri İngiltere'de sevdiğim takımlar. Türk ortaladı Yunan vurdu Roma tarih yazdı İyi oldu Barça'ya. Sen misin özevlat projesini bırakıp garip garip adamları takıma dolduran. Bakın ibret alın )))

Şampiyon Liverpool yazdıracağız, Kloop hozam ay lav yu hozam.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yürüye yürüye kaldıracaz kupayı. (Real Madrid)
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet hepsi öz evlat hepsi alt yapı
          James Milner bizde olsa kazma öz evlat damgası yer, burası net.

Yorum

• KOYDUK MUUUUUUUU

Yillardir Trabzonsporla yüzümüz gülmüyor. Kupamizi caldirlar sevinemedik. O sampiyonlugu kacirdigimizda hüngür hüngür agladim. Bu aksam Roma sayesinde tekrar bir mac yüzünden aglamayi tattim. Ama bu kez sevinc gözyaslari. TESEKKÜRLER ROMA.

NASIL KOYDUK AMA. Cildiriyorum suan halen inanamiyorum

DAJE ROMA. DAJE ROMA. DAJE ROMA.
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• Dzeko, Pique'yle oyuncak gibi oynadı. Roma Liverpool'dan biri final görür umarım.

edit: O değil Roma ilk Napoli maçında tir tir titretti, 2. maç malum. Bugün de tarih yazdılar. Zayıf rakiplere karşı zaafları var herhalde yoksa ligde bu kadar geri kalmaları normal değil.
              En son castillo61 tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 23:52.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biri İtalya'da diğeri İngiltere'de sevdiğim takımlar. Türk ortaladı Yunan vurdu Roma tarih yazdı İyi oldu Barça'ya. Sen misin özevlat projesini bırakıp garip garip adamları takıma dolduran. Bakın ibret alın )))

Şampiyon Liverpool yazdıracağız, Kloop hozam ay lav yu hozam.
                Roma'nın 11'ine baktım, bonservis maliyetleri yaklaşık 120 milyon euro ve istisnasız hepsi transfer. Roma altyapısı çalışmıyor.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  KOYDUK MUUUUUUUU

Yillardir Trabzonsporla yüzümüz gülmüyor. Kupamizi caldirlar sevinemedik. O sampiyonlugu kacirdigimizda hüngür hüngür agladim. Bu aksam Roma sayesinde tekrar bir mac yüzünden aglamayi tattim. Ama bu kez sevinc gözyaslari. TESEKKÜRLER ROMA.

NASIL KOYDUK AMA. Cildiriyorum suan halen inanamiyorum

DAJE ROMA. DAJE ROMA. DAJE ROMA.
                  Roma'nın tarihi de böylece 1 sayfadan 2'ye çıkmış oldu sonunda sadgdsggdsgsdg.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Roma'nın 11'ine baktım, bonservis maliyetleri yaklaşık 120 milyon euro ve istisnasız hepsi transfer. Roma altyapısı çalışmıyor.
                    Olur mu Roma futbolcu fabrikasıdır. Sokaklarda akşama kadar mahalle maçı yapan çocuklar aşk çeşmesinden su içerdi. Aly Kemalettiler, Silvio Güneşetti falan bunlar o sokaklardan çıktılar.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      de rossi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Roma gerçek bir mucizeyi başarmış bravo gerçekten, maçları izleyememek kötü oldu
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          de rossi
                          O da en kütükleri Hiç sevmiyorum şu herifi Totti'nin yaşlılığından daha itici tek insan.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O da en kütükleri Hiç sevmiyorum şu herifi Totti'nin yaşlılığından daha itici tek insan.
                            adam ama lider, totti varken bile takimda herkes derdi takimi döndürenin de rossi oldugunu...
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              James Milner bizde olsa kazma öz evlat damgası yer, burası net.
                              Jmaes Milner'ı severim her takıma bir tane lazım ama bir tane. Kulübeden kurtarıcı olarak girmeyecek bir tane

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                de rossi
                                Düzeltiyorum, son maç diye lig maçına bakmışım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim