Hahahahahah Barcalandılaaaarrr.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Biri İtalya'da diğeri İngiltere'de sevdiğim takımlar. Türk ortaladı Yunan vurdu Roma tarih yazdı
İyi oldu Barça'ya. Sen misin özevlat projesini bırakıp garip garip adamları takıma dolduran. Bakın ibret alın
)))
Şampiyon Liverpool yazdıracağız, Kloop hozam ay lav yu hozam."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
James Milner bizde olsa kazma öz evlat damgası yer, burası net.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet hepsi öz evlat hepsi alt yapı
Yorum
-
KOYDUK MUUUUUUUU
Yillardir Trabzonsporla yüzümüz gülmüyor. Kupamizi caldirlar sevinemedik. O sampiyonlugu kacirdigimizda hüngür hüngür agladim. Bu aksam Roma sayesinde tekrar bir mac yüzünden aglamayi tattim. Ama bu kez sevinc gözyaslari. TESEKKÜRLER ROMA.
NASIL KOYDUK AMA. Cildiriyorum suan halen inanamiyorum
DAJE ROMA. DAJE ROMA. DAJE ROMA..
FrancescoTotti
Yorum
-
Dzeko, Pique'yle oyuncak gibi oynadı. Roma Liverpool'dan biri final görür umarım.
edit: O değil Roma ilk Napoli maçında tir tir titretti, 2. maç malum. Bugün de tarih yazdılar. Zayıf rakiplere karşı zaafları var herhalde yoksa ligde bu kadar geri kalmaları normal değil.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 23:52.
Yorum
-
Roma'nın 11'ine baktım, bonservis maliyetleri yaklaşık 120 milyon euro ve istisnasız hepsi transfer. Roma altyapısı çalışmıyor.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri İtalya'da diğeri İngiltere'de sevdiğim takımlar. Türk ortaladı Yunan vurdu Roma tarih yazdı
İyi oldu Barça'ya. Sen misin özevlat projesini bırakıp garip garip adamları takıma dolduran. Bakın ibret alın
)))
Şampiyon Liverpool yazdıracağız, Kloop hozam ay lav yu hozam.
Yorum
-
Roma'nın tarihi de böylece 1 sayfadan 2'ye çıkmış oldu sonunda sadgdsggdsgsdg.İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKOYDUK MUUUUUUUU
Yillardir Trabzonsporla yüzümüz gülmüyor. Kupamizi caldirlar sevinemedik. O sampiyonlugu kacirdigimizda hüngür hüngür agladim. Bu aksam Roma sayesinde tekrar bir mac yüzünden aglamayi tattim. Ama bu kez sevinc gözyaslari. TESEKKÜRLER ROMA.
NASIL KOYDUK AMA. Cildiriyorum suan halen inanamiyorum
DAJE ROMA. DAJE ROMA. DAJE ROMA."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Olur mu Roma futbolcu fabrikasıdır. Sokaklarda akşama kadar mahalle maçı yapan çocuklar aşk çeşmesinden su içerdi. Aly Kemalettiler, Silvio Güneşetti falan bunlar o sokaklardan çıktılar.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoma'nın 11'ine baktım, bonservis maliyetleri yaklaşık 120 milyon euro ve istisnasız hepsi transfer. Roma altyapısı çalışmıyor.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
de rossiİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoma'nın 11'ine baktım, bonservis maliyetleri yaklaşık 120 milyon euro ve istisnasız hepsi transfer. Roma altyapısı çalışmıyor.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
O da en kütükleriİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülede rossi
Hiç sevmiyorum şu herifi Totti'nin yaşlılığından daha itici tek insan.
Yorum
-
adam ama lider, totti varken bile takimda herkes derdi takimi döndürenin de rossi oldugunu...İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO da en kütükleri
Hiç sevmiyorum şu herifi Totti'nin yaşlılığından daha itici tek insan."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Jmaes Milner'ı severim her takıma bir tane lazım ama bir tane. Kulübeden kurtarıcı olarak girmeyecek bir taneİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJames Milner bizde olsa kazma öz evlat damgası yer, burası net.
Yorum
-
Düzeltiyorum, son maç diye lig maçına bakmışım.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülede rossi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum