Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Roma'nın tarihi de böylece 1 sayfadan 2'ye çıkmış oldu sonunda sadgdsggdsgsdg.
    Tarih ve sampiyonluk istesem Juventus'i tutardim, Ispanyada Real Madrid, Ingilterede Manchester United, Almanyada Bayern München. Benim böyle bir istegim yok. Bu takimlari tutanlari gs, fb ve bjk taraftarina benzetiyorum. Adiyamanlisi, Yozgatlisi, Izmirlisi ve Kirikkalelisi gidip Istanbul takimlarini tutuyor. Neden? Cünkü her sene sampiyon oluyorlar, kupalari var diye. Real Madrid, Barcelona, Bayern gibi takimlari tutanlar benim gözümde aynisi, bir fark yok. Adamlar sampiyon oluyor normalmis gibi 1 gün sürüyor sevincleri. Ama böyle büyük takimlara KOYMAK kadar tat veren hicbir sey yok dünyada.

Seneye Trabzonspor sampiyon olursa ayni bugünki gibi sevinirdim herhalde. Barcelona'ya koymak ne güzel bir duyguymus be. Messinin o mactan sonraki surat ifadesi muazzamdi. Darisi Ronaldo'nun basina artik
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Roma'nın 11'ine baktım, bonservis maliyetleri yaklaşık 120 milyon euro ve istisnasız hepsi transfer. Roma altyapısı çalışmıyor.
      İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      de rossi
      De Rossi dışında sağ kanatta oynattıkları Florenzi de özevlat. O da alt yapı çıkışlı
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        De Rossi dışında sağ kanatta oynattıkları Florenzi de özevlat. O da alt yapı çıkışlı
        liste uzuyor
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Roma iyidir ya İtalyada desteklediğim takım diyecem şimdi popülistlik olacak Bugün Roma taraftarının yerinde olmak isterdim inanılmaz bir gece CL çeyrek finali rakip Barça ilk maçı 4-1 kaybetmişsin ama ona rağmen herkes tura inanıyor stad dolmuş ligde yenilgisi olmayan rakiplere fark atan takımı eze eze 3-0 yenip yarı finale çıkıyorsun. Bir gün biz de şöyle bi sevinç yaşasak iyi olurdu ama zor

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tarih ve sampiyonluk istesem Juventus'i tutardim, Ispanyada Real Madrid, Ingilterede Manchester United, Almanyada Bayern München. Benim böyle bir istegim yok. Bu takimlari tutanlari gs, fb ve bjk taraftarina benzetiyorum. Adiyamanlisi, Yozgatlisi, Izmirlisi ve Kirikkalelisi gidip Istanbul takimlarini tutuyor. Neden? Cünkü her sene sampiyon oluyorlar, kupalari var diye. Real Madrid, Barcelona, Bayern gibi takimlari tutanlar benim gözümde aynisi, bir fark yok. Adamlar sampiyon oluyor normalmis gibi 1 gün sürüyor sevincleri. Ama böyle büyük takimlara KOYMAK kadar tat veren hicbir sey yok dünyada.

Seneye Trabzonspor sampiyon olursa ayni bugünki gibi sevinirdim herhalde. Barcelona'ya koymak ne güzel bir duyguymus be. Messinin o mactan sonraki surat ifadesi muazzamdi. Darisi Ronaldo'nun basina artik
            Benim Avrupa'da desteklediğim bir çok takım var ama içlerinde no: 1 her zaman Liverpool olmuştur. Ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum . Benimkisi alelade bir şakadan ibaret Ben tarihi başarılarla dolu olan ama yakın geçmişte eski günlerini arayan takımları destekleyen biriyim ne demek istediğini anlıyorum
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Roma Totti gibi bir efsaneyi altyapisindan cikarmis bundan sonra 50 sene daha altyapidan oyuncu cikarmasin kimse laf edemez. Iniesta, Messi, Jordi Alba bunlar hikaye. Ilk ikisi efsane oyuncular buna birsey demiyorum fakat Ispanyanin daha orta takimlarindan cikmis olsalardi kariyeri boyunca o takimda durmazlardi. Totti dünyada altyapidan cikip takimina sadik kalan tek oyuncudur. Belki 1-2 tane daha vardir böyle efsaneler ama aklima suan gelmiyor.

Ayrica Barselona Fransanin Umut Bulutuna 115 milyon euro ödedi. Demebelenin yaptigi ancak ileri ve geri kosmak. Romanin ilk 11 bonservis maliyeti 100 milyon euro'nun altinda.

Edit: "Totti dünyada altyapidan cikip takimina sadik kalan tek oyuncudur". Bu cümleden kastim daha 'kücük' bir takimin altyapisindan cikip, daha büyük bir takima transfer imkani oldugu halde, o takimda kalmasidir. Yoksa Giggs gibi efsanelerde var fakat adam zaten dünyanin en büyük kulübündeydi.
              En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 00:40.
              .

Francesco
              Totti

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Roma iyidir ya İtalyada desteklediğim takım diyecem şimdi popülistlik olacak Bugün Roma taraftarının yerinde olmak isterdim inanılmaz bir gece CL çeyrek finali rakip Barça ilk maçı 4-1 kaybetmişsin ama ona rağmen herkes tura inanıyor stad dolmuş ligde yenilgisi olmayan rakiplere fark atan takımı eze eze 3-0 yenip yarı finale çıkıyorsun. Bir gün biz de şöyle bi sevinç yaşasak iyi olurdu ama zor
                Ben Şikeciler yüzünden İtalya'da Inter'i destekliyorum tabi Pes 6 Adriano'nun etkisi de büyük
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• eskiden inter ve napoli arasinda giderdim, napoli ile yakindan tanisdigim gün nefret ettim

artik sadece inter ve cengiz sayesinde romaya sempatim var...
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizim başkan ilk konuşmasında bordo mavi diye Barcelonayi tutsun dedi bir yöneticimiz diye laf etti.
                    Dakika 1 adamlar 4-1 'den, hem de Roma bile bu turu geçeceğine inanmiyorken turu verdiler.
                    Makus talihimiz hep ayni [emoji3]
                    Isin sakasi bir yana Liverpool ve Roma bu aksam büyük iş başardılar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Ben Şikeciler yüzünden İtalya'da Inter'i destekliyorum tabi Pes 6 Adriano'nun etkisi de büyük
                      Interi ben de seviyorum bu arada, Adriano aka "shot power 99" reis ile az orta sahadan atmadık PES 6'da

Yorum

Benim Avrupa'da desteklediğim bir çok takım var ama içlerinde no: 1 her zaman Liverpool olmuştur. Ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum . Benimkisi alelade bir şakadan ibaret Ben tarihi başarılarla dolu olan ama yakın geçmişte eski günlerini arayan takımları destekleyen biriyim ne demek istediğini anlıyorum
                        Yok ben senin öyle takildigini farkettim zaten sorun yok

Fakat benim kisisel olarak bütün büyük takimlara karsi antipatim var. Bayern, Real, Barcelona, United, Chelsea, Juventus gibi takimlari sevmem. City ve PSG bu serüvene katilir birkac seneye. Mesela PSG ve Chelsea son yillarda büyük takim olduklari halde hakemler tarafindan Barcelona'ya karsi dograndi. Bunu hepimiz gördük. Real zaten yillardir ligde hakemler tarafindan korunuyor. Bazileri buna 'büyük takim avantaji' diyor. Ben serefsizlik diyorum.

Ozaman final Roma - Liverpool olur insallah. Artik Real, Barca, Bayern, Juventus felan baydi
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• roma güzel iş çıkardı ve tabi liverpool'da evet bu kulüplerde zengin ama ne barça kadar nede city kadar o yüzden çok güzel koydular.

cengiz kariyerine çok iyi bir halka ekledi
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• bence cityi dogradilar ilk yarida ama sikayetci degiliz. barcaninki tam bir rezillik bence. karizma fena cizildi, messi adam degil oldu hehe
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              KOYDUK MUUUUUUUU

Yillardir Trabzonsporla yüzümüz gülmüyor. Kupamizi caldirlar sevinemedik. O sampiyonlugu kacirdigimizda hüngür hüngür agladim. Bu aksam Roma sayesinde tekrar bir mac yüzünden aglamayi tattim. Ama bu kez sevinc gözyaslari. TESEKKÜRLER ROMA.

NASIL KOYDUK AMA. Cildiriyorum suan halen inanamiyorum

DAJE ROMA. DAJE ROMA. DAJE ROMA.
                              Ula ilk sen aklima geldin dün
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Liverpool alır kupayı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X