Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tüh yedik Inter 4-1
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tüh yedik Inter 4-1
      Aç gözlüsün olm

Tüh yedikmiş
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben sanirim anlatmak istediklerimi kelimeye dokemedim.
        benim soylemeye calistiklarim daha farkli seylerdi,. fazla da uzatmaya gerek yok.
        bence de daha fazla uzatmaya gerek yok , söylemek istediğiniz farklı şeyleri kelimelere döküp anlatabildiğiniz zaman yine konuşabiliriz. İyi geceler...
        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence de daha fazla uzatmaya gerek yok , söylemek istediğiniz farklı şeyleri kelimelere döküp anlatabildiğiniz zaman yine konuşabiliriz. İyi geceler...
          Salih stresli bir günümde iyi güldürdün beni harbiden
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadece o kısmı kaçırdığınıza eminsiniz yani ?

İstediğiniz yerden yazabilirsiniz . Sorun değil .

Bilgimi teyit ettireceğim kişi siz değilsiniz . Her şeyden bu kadar eminken benim bildiğime de emin olmanıza şaşırmadım .

tamam , guzel kardesim niye agresiflik yapiyorsun onu anlamadim. sen ertugrulu seversin ben sevmem hatta benim icin cigeri bes para etmez bir fasondur.. neyi tartisiyoruz peki..?

ben abisi degilim de sen kardesi yada kendisi mi oluyorsun yoksa..
            polemik oyle bir hal aldi ki sanki ertugrul ile yazisiyorum..

tamam tamam , pardon.. ertugrul kral adam,., abisi mabisi de yokk
            En son ESER tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 22:59.

Yorum

• Schalke 2:0 yapti Raul atti yine..

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tamam guzel kardesim niye agresiflik yapiyorsun onu anlamadim. sen ertugrulu seversen ben sevmem hatta benim icin cigeri bes para etmez bir fasondur.. neyi tartisiyoruz peki..?

ben abisi degilim de sen kardesi yada kendisi mi oluyorsun yoksa..
                polemik oyle bir hal aldi ki sanki ertugrul ile yazisiyorum..

tamam tamam , pardon.. ertugrul kral adam,., abisi mabisi de yokk
                Siz kelimeye dökmek kadar anlamak da da zorluk çekiyorsunuz bence .

Gerginlik yarattığım falan yok . Yaşça büyük olduğunuz için de kelimelerimi özenle seçiyorum ki terbiyesizlik olmasın diye .

Ertuğrul'a karşı da + veya - hiçbir duygu beslemiyorum .

Ertuğrul futboldan anlamıyor dersiniz tartışırız siz konuşursunuz ben belki katılırım belki katılmam .

Benim neye karşı tepki gösterdiğim ilk mesajımda yazıyor .

Okuma zahmetinde bulunursanız , anlarsınız .

Yine anlamadım derseniz daha geniş bir şekilde açıklayabilirm.
                En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 23:03.
                Twitter Adresim

Yorum

• Raul bu ligin golcüsü. Yaşlansa da golcüsü. Helal olsun Vallahi...
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

Aç gözlüsün olm

Tüh yedikmiş
                    Bazen Ac gözlü olmak iyidir ya

Yorum

• Jurado atti ve durum 3:0 oldu..

Yorum

• Ve schalke 3 de bulur

Yorum

• Etoo açıldı ya maşallah
                          -1461 TRABZON-

Yorum

Siz kelimeye dökmek kadar anlamak da da zorluk çekiyorsunuz bence .

Gerginlik yarattığım falan yok . Yaşça büyük olduğunuz için de kelimelerimi özenle seçiyorum ki terbiyesizlik olmasın diye .

Ertuğrul'a karşı da + veya - hiçbir duygu beslemiyorum .

Ertuğrul futboldan anlamıyor dersiniz tartışırız siz konuşursunuz ben belki katılırım belki katılmam .

Benim neye karşı tepki gösterdiğim ilk mesajımda yazıyor .

Okuma zahmetinde bulunursanız , anlarsınız .

Yine anlamadım derseniz daha geniş bir şekilde açıklayabilirm.

hepsine cevap vermistim, sende onu atlamissin galiba.. bir okuma zahmetinde bulunursan tekrar gorursun.sen fatih terimi sormussun bende " cok bagiran adamdir demedim " demisim..illlaki bunun icin " fatih terim cok atlayip ziplayip bagiriyor o halde kastettigim kisi ,sormus oldugun fatih terimdir " seklinde mantiksal onermeler ile mi yazayim.. foto vs demissin bende youtube da bursa maclarini izle gorursun demisim,

neyse sen zekanla cok yasa,. eyvallah sen daha zekisin , tamam hadi sen kazandin,,
                            bu polemik cok fazla uzadi..

Yorum

• tamam tamam ... hepimiz ertugruluz , ertugrul buyuk adam.. bu muhabbet cok uzadi

Yorum

• ManU ve Barça 1er gol atsa da kurtulsak Valencia da atsa ne ala..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim