Tüh yedik Inter 4-1
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aç gözlüsün olmİlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüh yedik Inter 4-1
Tüh yedikmiş
Yorum
-
bence de daha fazla uzatmaya gerek yok , söylemek istediğiniz farklı şeyleri kelimelere döküp anlatabildiğiniz zaman yine konuşabiliriz. İyi geceler...İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben sanirim anlatmak istediklerimi kelimeye dokemedim.
benim soylemeye calistiklarim daha farkli seylerdi,. fazla da uzatmaya gerek yok.Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Salih stresli bir günümde iyi güldürdün beni harbidenİlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence de daha fazla uzatmaya gerek yok , söylemek istediğiniz farklı şeyleri kelimelere döküp anlatabildiğiniz zaman yine konuşabiliriz. İyi geceler...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece o kısmı kaçırdığınıza eminsiniz yani ?
İstediğiniz yerden yazabilirsiniz . Sorun değil .
Bilgimi teyit ettireceğim kişi siz değilsiniz . Her şeyden bu kadar eminken benim bildiğime de emin olmanıza şaşırmadım .
tamam , guzel kardesim niye agresiflik yapiyorsun onu anlamadim. sen ertugrulu seversin ben sevmem hatta benim icin cigeri bes para etmez bir fasondur.. neyi tartisiyoruz peki..?
ben abisi degilim de sen kardesi yada kendisi mi oluyorsun yoksa..
polemik oyle bir hal aldi ki sanki ertugrul ile yazisiyorum..
tamam tamam , pardon.. ertugrul kral adam,., abisi mabisi de yokk
En son ESER tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 22:59.
Yorum
-
Siz kelimeye dökmek kadar anlamak da da zorluk çekiyorsunuz bence .İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam guzel kardesim niye agresiflik yapiyorsun onu anlamadim. sen ertugrulu seversen ben sevmem hatta benim icin cigeri bes para etmez bir fasondur.. neyi tartisiyoruz peki..?
ben abisi degilim de sen kardesi yada kendisi mi oluyorsun yoksa..
polemik oyle bir hal aldi ki sanki ertugrul ile yazisiyorum..
tamam tamam , pardon.. ertugrul kral adam,., abisi mabisi de yokk
Gerginlik yarattığım falan yok . Yaşça büyük olduğunuz için de kelimelerimi özenle seçiyorum ki terbiyesizlik olmasın diye .
Ertuğrul'a karşı da + veya - hiçbir duygu beslemiyorum .
Ertuğrul futboldan anlamıyor dersiniz tartışırız siz konuşursunuz ben belki katılırım belki katılmam .
Benim neye karşı tepki gösterdiğim ilk mesajımda yazıyor .
Okuma zahmetinde bulunursanız , anlarsınız .
Yine anlamadım derseniz daha geniş bir şekilde açıklayabilirm.En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 23:03.
Yorum
-
Raul bu ligin golcüsü. Yaşlansa da golcüsü. Helal olsun Vallahi...Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Bazen Ac gözlü olmak iyidir yaİlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAç gözlüsün olm
Tüh yedikmiş
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz kelimeye dökmek kadar anlamak da da zorluk çekiyorsunuz bence .
Gerginlik yarattığım falan yok . Yaşça büyük olduğunuz için de kelimelerimi özenle seçiyorum ki terbiyesizlik olmasın diye .
Ertuğrul'a karşı da + veya - hiçbir duygu beslemiyorum .
Ertuğrul futboldan anlamıyor dersiniz tartışırız siz konuşursunuz ben belki katılırım belki katılmam .
Benim neye karşı tepki gösterdiğim ilk mesajımda yazıyor .
Okuma zahmetinde bulunursanız , anlarsınız .
Yine anlamadım derseniz daha geniş bir şekilde açıklayabilirm.
hepsine cevap vermistim, sende onu atlamissin galiba.. bir okuma zahmetinde bulunursan tekrar gorursun.sen fatih terimi sormussun bende " cok bagiran adamdir demedim " demisim..illlaki bunun icin " fatih terim cok atlayip ziplayip bagiriyor o halde kastettigim kisi ,sormus oldugun fatih terimdir " seklinde mantiksal onermeler ile mi yazayim.. foto vs demissin bende youtube da bursa maclarini izle gorursun demisim,
neyse sen zekanla cok yasa,. eyvallah sen daha zekisin , tamam hadi sen kazandin,,
bu polemik cok fazla uzadi..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum