Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    niye farkli? at sahibine gore mi kisniyor yoksa.. yoksa torpil kalkani uefa da yemiyor mu,,

adam gibi adamligin mekani degisir mi ? Turkiye de maclara atanan tifil tifil hakemleri etki altina almak icin takla at avrupa kulubede kuluckaya yat..

ertugrul bir pazarlama harikasi , bastan asagi yapmacik ve fason.
    niye farklı olduğunu yazdım zaten Türkiye de şampiyonluğa oynuyor adam onun stresi var üzerinde...

Şampiyonlar liginde bursa bi maç galip gelse ertuğrul sağlam mutlu olacak bir beklentisi yok zaten.

Şenol Hoca ne dedi liverpool maçlarından önce , zevkini çıkarıcaz sonuç ne olursa olsun dedi. ertuğrul sağlamın da gruptan çıkma gibi bir hedefi yok zaten varsa da ilk maçtan bitti zaten şu an zevkini çıkarma aşamasında.
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adamlığı bunla mı ölçüyorsun ?

En adam gibi adam Fatih Terim mi gözünde ?

Ben salya sümük hiç bir hakeme itiraz ettiğini görmedim Ertuğrul'un .

Madem her maç hakemlerle salya sümük , bir maçta fotosunu çekmişlerdir .

Ertuğrul'un salyalarını görebilir miyim .

1 foto yeterli .

İyi hoca , kötü hocadır bilemem .

Kötü değildir zaten de . Bursa'yı şampiyonlar ligine götürmüş bir adam kötü hocadır demek saçmalık olur zaten .

Evet bekliyorum .

soylediklerimi carpitmaya gerek yok..

benim ne dedigim ortada..

cok bagiran adamdir da demedim..

demek istedigimi soyle soyleyim ozaman

ertugrul bir pazarlama harikasi sadece diyorum., sirtini yasladigi abisinin gucuyle is kotarip adam gibi adam imajiyla millete cakilmaya calisilan cakma kahraman..

simdi net oldu mu ?

youtube da bursanin mac ozetlerini izle bol bol gorursun.. tifil tifil hakemler duduk caldiktan sonra bu arkadasi kesiyor maclarda nedense.. hayirdir , neden korkuyor bu arkadaslar acaba?
      En son ESER tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 22:21.

Yorum

• Inter 4 ledi Rekor kirabilirler
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İnter 4' ledi.

İlk yarıda fark oldu.
          Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

soylediklerimi carpitmaya gerek yok..

benim ne dedigim ortada..

cok bagiran adamdir da demedim..

demek istedigimi soyle soyleyim ozaman

ertugrul bir pazarlama harikasi sadece diyorum., sirtini yasladigi abisinin gucuyle is kotarip adam gibi adam imajiyla millete cakilmaya calisan cakma kahraman..

simdi net oldu mu ?

youtube da bursanin mac ozetlerini izle bol bol gorursun.. tifil tifil hakemler duduk caldiktan sonra bu arkadasi kesiyor maclarda nedense.. hayirdir , neden korkuyor bu arkadaslar acaba?
            Sizin yazdıklarınız haricinde tek bir şey yazmadım .

Sizin yazdıklarınızı soru şeklinde size sordum

Çok net oldu , abisi de siz misiniz ?

26 senede bir çakma kahramanımız bile olmadı , desene vay halimize .
            Twitter Adresim

Yorum

İddiayı sunan sensin , ben niye bakıyorum .

Ben zaten salya sümük itiraz etmediğini söylüyorum .

Olmayan şeye niye bakacam .

Ufak itirazlar diyorsan benim gözümdeki adam gibi adam Şenol Hoca bile yapıyor onu .

Evet bekliyorum madem bu kadar bol her maçta var .

Bir tane fotosunu buraya koyarsınız veya videosunu .
              Twitter Adresim

Yorum

• Twente -bremen ve Pana - Rubin maci haris diger karsilasmalarda gol ve goller var
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

kahramanimiz cok oldu da golge agababalarina yaslanmadik ,

futbol sadece futbol olmus olsaydi, cem papila o dudukléri oyle calamaz , Trabzonda binlerce kisi sokaklara protesto icin dokulmezdi..

eskisehir kume dusurulup , hukmen galibiyetle bjk sampiyon TS ikinci olmazdi.. elle atilan golle esesin sampiyonlugu calinmazdi vs,.. bu ulkede gs sampiyon olsun diye yan hakemin bile gormedigi pozisyona 45 metre uzaktaki hakem tarafindan penalti calindi..

herneyse.. yani herkes isini iyi kiviriyor, bursa dersini iyi calismis,.. hocasi da Allahi var cok iyi adam gibi adam rolu kesiyor.. masallah diyelim kendisine
                  En son ESER tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 22:41.

Yorum

• Ceza sahası Bursa Pazarı gibi Yok böyle bir spiker yau

Yorum

kahramanimiz cok oldu da golge agababalarina yaslanmadik ,

futbol sadece futbol olmus olsaydi, cem papila o dudukléri oyle calamaz , Trabzonda binlerce kisi sokaklara protesto icin dokulmezdi..

eskisehir kume dusurulup , hukmen galibiyetle bjk sampiyon TS ikinci olmazdi.. elle atilan golle esesin sampiyonlugu calinmazdi vs,..
                      Sorularıma cevap verdiğiniz için (!) teşekkürler .

İyi geceler .
                      Twitter Adresim

Yorum

• Eserkaraca söylediğime ve ahmetin söylediğine de cevap alamadık ama son olarak şunu söylüyorum;

Ertuğrul Sağlam ligde hakemlere sert çıktığı kadar kendi futbolcusuna da sert çıkmıştır.

Şimdi şampiyonlar liginde oynarken ne hakeme öyle bir çıkışı oldu ne de kendi futbolcusuna... Bu da söylediklerimi doğruluyo , fark tamamen ligle şampiyonlar ligi arasındaki farktan kaynaklanıyor...

Ligde şampiyonluğa oynayan her maçını kazanmaya çalışan bir teknik direktör olmanın getirdiği stres...

Şampiyonlar liginde bir gol atıp 2-1 yenilse bile mutlu edecek bir rahatlık...

Fark budur...
                        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

pardon abisi kismini kacirmisim

abisinin kim oldugunu herkes biliyor , hatta senin de bildigine eminim ama

onun ismini ozelden yazayim istersen. malum forum kurallari vs

Yorum

• Valencia çabuk çabuk 1-1 yaptı..

Benfica 10 kişi bu arada..

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eserkaraca söylediğime ve ahmetin söylediğine de cevap alamadık ama son olarak şunu söylüyorum;

Ertuğrul Sağlam ligde hakemlere sert çıktığı kadar kendi futbolcusuna da sert çıkmıştır.

Şimdi şampiyonlar liginde oynarken ne hakeme öyle bir çıkışı oldu ne de kendi futbolcusuna... Bu da söylediklerimi doğruluyo , fark tamamen ligle şampiyonlar ligi arasındaki farktan kaynaklanıyor...

Ligde şampiyonluğa oynayan her maçını kazanmaya çalışan bir teknik direktör olmanın getirdiği stres...

Şampiyonlar liginde bir gol atıp 2-1 yenilse bile mutlu edecek bir rahatlık...

Fark budur...

ben sanirim anlatmak istediklerimi kelimeye dokemedim. ciksin hakeme kufretsin ,atlasin ziplasin diye bir derdim yok, ben iki durum arasinda gosterdigi tutarsiz tutumu elestirdim. orda da , ligde de boyle ucuz isler yapmamasi en iyisi .
                              pek sevmesem de musfafa denizli , ersun yanal ve hocamiz bu konuda ornek adamlardir. kazanmak icin her yolu mubah gorup cirkeflestiklerine hicbir zaman sahit olmadim,
                              benim soylemeye calistiklarim daha farkli seylerdi,. fazla da uzatmaya gerek yok.
                              En son ESER tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 22:52.

Yorum

pardon abisi kismini kacirmisim

abisinin kim oldugunu herkes biliyor , hatta senin de bildigine eminim ama

onun ismini ozelden yazayim istersen. malum forum kurallari vs
                                Sadece o kısmı kaçırdığınıza eminsiniz yani ?

İstediğiniz yerden yazabilirsiniz . Sorun değil .

Bilgimi teyit ettireceğim kişi siz değilsiniz . Her şeyden bu kadar eminken benim bildiğime de emin olmanıza şaşırmadım .
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim