Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah merhamet etti dualarını kabul etmedi bunların , düşünün şurada bir Real olsaydı
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Malesef Barcelona da atti
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu bir insanın adamlığını ne kadar basit görüyorsunuz ?

Ne yapmış Ertuğrul adamlığına laf getirecek .

Ne terbiyesizliği olmuş mesela ?

Adamlık bu kadar basit mi yani .

beni adamligi ilgilendirmiyor , adam gibi adam ayaklarina yatip is kotarmasi ilgilendiriyor..

maclarda agzindan salya cika cika her hakeme gider yapan bu arkadasin avrupada bir numarasi olmamasi ve onene gelenden duzineyle gol yemesi tesaduf degill.. bursanin maclarina atanan hakemlere , hakemlerin surekli aman ertugrula yanlis yapmayayim yoksa abisine soyler triplerini goruyoruz kac senedir..

Turkiye de aslan kesilip hakeme salya sumuk gider yapiyorsan orada da yapacaksin..

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Malesef Barcelona da atti
          Atsın Atsın inşallah ilerde bizim karşımıza gelirler de eleyen Mouri olur yine
          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Yorum

• Vee Lyonda 1-0 Öne gecer

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Turkiye de aslan kesilip hakeme salya sumuk gider yapiyorsan orada da yapacaksin..
              ertuğrul Sağlamın bazen hakemlere aşırı tepki göstermesine ben de sinir oluyorum ama türkiye farlı şampiyonlar ligi farklı..

ligde maç yaparken adamın üzerinde stres oluyor takımdan beklentisi yüksek oluyor geriliyor vs.

burada öyle bir durum söz konusu değil kaderine razı...

Yorum

• Evet Barça, Schalke ve ManU handikapa koşsun yeter..

Valencia yener bir de Lyon handikap yakalarsa ne ala..

Yorum

beni adamligi ilgilendirmiyor , adam gibi adam ayaklarina yatip is kotarmasi ilgilendiriyor..

maclarda agzindan salya cika cika her hakeme gider yapan bu arkadasin avrupada bir numarasi olmamasi ve onene gelenden duzineyle gol yemesi tesaduf degill.. bursanin maclarina atanan hakemlere , hakemlerin surekli aman ertugrula yanlis yapmayayim yoksa abisine soyler triplerini goruyoruz kac senedir..

Adamlığı bunla mı ölçüyorsun ?

En adam gibi adam Fatih Terim mi gözünde ?

Ben salya sümük hiç bir hakeme itiraz ettiğini görmedim Ertuğrul'un .

Madem her maç hakemlerle salya sümük , bir maçta fotosunu çekmişlerdir .

Ertuğrul'un salyalarını görebilir miyim .

1 foto yeterli .

İyi hoca , kötü hocadır bilemem .

Kötü değildir zaten de . Bursa'yı şampiyonlar ligine götürmüş bir adam kötü hocadır demek saçmalık olur zaten .

Evet bekliyorum .
                  Twitter Adresim

Yorum

• Yakışmıyor Tottenham. Farkın büyümesine izin vermeyin sakın.
                    YOU'LL NEVER WALK ALONE
                    OKlahoma City Thunder

Yorum

• Halası tarafından büyütülmüş , çocukluğu çok sıkıntılı geçmiş

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ertuğrul Sağlamın bazen hakemlere aşırı tepki göstermesine ben de sinir oluyorum ama türkiye farlı şampiyonlar ligi farklı..

ligde maç yaparken adamın üzerinde stres oluyor takımdan beklentisi yüksek oluyor geriliyor vs.

burada öyle bir durum söz konusu değil kaderine razı...

niye farkli? at sahibine gore mi kisniyor yoksa.. yoksa torpil kalkani uefa da yemiyor mu,,

adam gibi adamligin mekani degisir mi ? Turkiye de maclara atanan tifil tifil hakemleri etki altina almak icin takla at avrupa kulubede kuluckaya yat..

ertugrul bir pazarlama harikasi , bastan asagi yapmacik ve fason.

Yorum

• spiker inanılmaz

ceza sahası bursa pazarı gibi

Yorum

• Ulan Roma yaktın beni kül ettin..Ranieri Allah belanı versin senin
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Glosgow da Salladi Valencia ya

Yorum

niye farkli? at sahibine gore mi kisniyor yoksa.. yoksa torpil kalkani uefa da yemiyor mu,,

adam gibi adamligin mekani degisir mi ? Turkiye de maclara atanan tifil tifil hakemleri etki altina almak icin takla at avrupa kulubede kuluckaya yat..

ertugrul bir pazarlama harikasi , bastan asagi yapmacik ve fason.
                                Tek gerçek sizsiniz de mi ?

En adam da sizsinizdir .

Keşke herkes sizin kadar adam olabilse de mi ?

Ertuğrul ne kadar adamdır bilemem az çok yüz yüze konuşmuşluğum vardır ama belli olmaz yine de , ama belki hiç daha Ertuğrulla konuşmamış , tanımayan birinin birinin hakkında adamlık yorumu yapması da çok çelişkili bir durum .
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim