Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• müthiş maçtı..
    Realdeki junior ne biçim bi herif 89.dk da 40m koştu
    Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
    Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok normal değil mi, bu zamana kadar bu seviyede gelebilmeleri bile muazzam bir işti.. Ronaldo 37 Messi 35 yaşında..
      Normal tabii ama göz alışınca tuhaf geliyor yine.

Neymar kilo vermiş en azından, bildiğin kilo almıştı bir ara. Canı isteyince vurup gidiyor yine. Tabii daha 30'u devirmedi onlardan farklı.

Topsuz oyunda Mbappe ve özellikle Messi ve Neymar ile bu turlarda elenmek şaşırtmamalı. Üçünü bir arada oynatmak için icat çıkarmış Messi topu almak için 8 numaraya geliyor falan. İlk maç Neymar yedekti yanılmıyorsam. Olmaz abi bu üçünü oynatmak için gerisi çok sağlam olmalı. Çarşamba pazarına döndüler 1-1'den sonra. Pochettino mışıl mışıl uyudu, elleriyle verdi turu. Kovulur.

Gollere bir daha baktım da bunlar havale falan geçirmiş galiba. Rezalet goller yemişler. Neymar dediğimin tersine tamam kovalıyor ama indirmiyor Modric'i. O savunma hattı falan aman aman. Düşman başına.

Yorum

• Neymar indirmedi de indirme ustasi Gueye ne poh yiyor orada ? idmanda Mbappe'nin ayagina basmak kolay....
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Emery yine yapmış şovunu
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Emery yine yapmış şovunu
            Kesinlikle turu hakediyorlar. Keşke bir tane daha atabilselerdi. Bayern 2.maça iyi asılacaktır.
            Hedefimiz bu seneki villareal gibi olmak olmalıdır. Tabii 1 yılda değil. Üzerine koya koya, zamanla.
            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
            8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kesinlikle turu hakediyorlar. Keşke bir tane daha atabilselerdi. Bayern 2.maça iyi asılacaktır.
              Hedefimiz bu seneki villareal gibi olmak olmalıdır. Tabii 1 yılda değil. Üzerine koya koya, zamanla.
              Skoru görünce herhalde münih dünyaları kaçırdı, villareal bir tane attı yattı dedim ama özeti izleyince çok şaşırdım. feci geçiş oynamışlar. 3-4 bile atabilirmiş ama üzücü tabi dediğin gibi ikinci maçta almanlar acısını çıkartır.

yarı finalde münih-liverpool fena maç olacak.
              ( ゚д゚)

Yorum

Skoru görünce herhalde münih dünyaları kaçırdı, villareal bir tane attı yattı dedim ama özeti izleyince çok şaşırdım. feci geçiş oynamışlar. 3-4 bile atabilirmiş ama üzücü tabi dediğin gibi ikinci maçta almanlar acısını çıkartır.

yarı finalde münih-liverpool fena maç olacak.
                Vilarreal bayern maçının bizim açımızdan farklı bir önemi var. City liverpool ve real tura yakın ve liglerin de de şamp.ligi vizesi nerdeyse aldılar. Bayern de turu geçerse şamp.ligine play off turundan başlamamız kesinleşecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk yarıdan üç tane atacaklar herhalde diyordum, ilk yarı 0-0 bitti.

edit: dk 53. lewa ilk şutunda topu ağlara gönderdi. 1-0.

edit: dk 88. çukuveze attı 1-1. emery hocam sen bu işi biliyorsun

maç sonu editi: adamlar bayerni eledi. stoperinde raul albiol oynuyor 40 yaşına gelmiştir herhalde. orta sahasında toulouse efsanesi capoue var. parejo falan buraya gelse yatmaya geldi denecek fiziksel kapasiteye sahip. emery çok büyük iş başardı helal olsun. nagelsmann git kumda oyna
                  En son Ufuk tarafından düzenlendi; 12.04.2022, 23:50.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Emery ş.ligini de alır. Öyle bir manyak adam.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emery ş.ligini de alır. Öyle bir manyak adam.
                      Yeter ki eleme usulü oynansın

Juveden sonra Bayern. Bakalım Liverpool karşısında ne yapacaklar..
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Helal olsun Villarreal....
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Penaltılar yakışırdı harbiden bu mücadeleye. Son dklarda çok net kaçırdı chelsea.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION]
                            ja,hjkaha valla albiol parejo capoue tespitlerine aynen katiliyorum, bir tek capoue saglam onlarda, watford'da iken formasini alacaktim bi maç sonrasi ama duymadi beni, yeterince bagiramadim çekindim mi ne salak gibi hey gidi toulouse aklima geldi simdi mbengue ebondo gignac falanlar... 2.maç harciyorduk onlari az daha ama olmadi, ilk maçta staddaydim Trabzon'da, hey gidi günler

nagelsmann ise çöpün teki, belli oldu artik

real madrid ise agzina yandigimin balina sâhip, benzema hayâlet gibiydi gitti kafasina ortayi kondurdu vinicius, hop tamam herkes bonzomooo der durur simdi mok yiyen yaa

ayrica o chelsea'nin iptal edilen golünü real atsa diksen vardan dönmezdi o gol, öyle balli öyle korunan bi takim bu madrid

nefret siralamamda fb 1. ise real 2.dir net

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION]
                              ja,hjkaha valla albiol parejo capoue tespitlerine aynen katiliyorum, bir tek capoue saglam onlarda, watford'da iken formasini alacaktim bi maç sonrasi ama duymadi beni, yeterince bagiramadim çekindim mi ne salak gibi hey gidi toulouse aklima geldi simdi mbengue ebondo gignac falanlar... 2.maç harciyorduk onlari az daha ama olmadi, ilk maçta staddaydim Trabzon'da, hey gidi günler

nagelsmann ise çöpün teki, belli oldu artik

real madrid ise agzina yandigimin balina sâhip, benzema hayâlet gibiydi gitti kafasina ortayi kondurdu vinicius, hop tamam herkes bonzomooo der durur simdi mok yiyen yaa

ayrica o chelsea'nin iptal edilen golünü real atsa diksen vardan dönmezdi o gol, öyle balli öyle korunan bi takim bu madrid

nefret siralamamda fb 1. ise real 2.dir net
                              Kulüplerinde istenmeyen adam konuma gelmişken bu seviyeye çıkartması çok iyi zaten. Yoksa diğerleri de iyi adam hep. Parejo yıllarca Valencia'nın kahrını çekti, saldılar adamı. Coeqluein Arsenal'de ufaktan kıpırdandı büyük geldi, Valencia'da yapamadı orada da yol verdiler. Capoue bedava olsa bir tane Türk takımı almaya tenezzül etmez muhtemelen. Lo Celso beğenilmeden kiralandı. Geçen sene Morenoyla Baccayla falan avrupa ligini aldı. Ligde iş yapmıyor da kupa oldu mu kitliyor oyunu Türk takımları örnek alsın
                              ( ゚д゚)

Yorum

Kulüplerinde istenmeyen adam konuma gelmişken bu seviyeye çıkartması çok iyi zaten. Yoksa diğerleri de iyi adam hep. Parejo yıllarca Valencia'nın kahrını çekti, saldılar adamı. Coeqluein Arsenal'de ufaktan kıpırdandı büyük geldi, Valencia'da yapamadı orada da yol verdiler. Capoue bedava olsa bir tane Türk takımı almaya tenezzül etmez muhtemelen. Lo Celso beğenilmeden kiralandı. Geçen sene Morenoyla Baccayla falan avrupa ligini aldı. Ligde iş yapmıyor da kupa oldu mu kitliyor oyunu Türk takımları örnek alsın
                                Yalniz Capoue niye begenilmez bilmem, sapasaglam orta saha ve hele bizim lig için var ya 100% uygun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim