Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Real Madrid başkanı Ramon Calderon'un transfer palavraları sonrasında bir gazetede çizilen karikatür:

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• bu calderon mudur kaldırım mıdır her ne ise fotomaç'ı da geçti ççç

Yorum

• La Liga başlıyor.NTVSpor'dan yayınalanacak maçlar şöyle:

Cumartesi 21.00 / Valencia - Mallorca (banttan)

Pazar 20.00 / Numancia - Barcelona (Canlı)
        Pazar 22.00 / Deportivo - R.Madrid (Canlı)
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk yarılar tamamlandı:

Numancia: 1-0 :Barcelona
          Atletico Madrid: 3-0 :Malaga
          Betis: 0-1 :Recreativo
          Osasuna: 0-0 :Villarreal
          Racing: 0-0 : Sevilla
          Sporting: 1-1 :Getafe
          Bilbao: 0-2 :Almeria

Yorum

• Numancia: 1-0 :Barcelona
            Atletico Madrid: 4-0 :Malaga
            Betis: 0-1 :Recreativo
            Osasuna: 1-1 :Villarreal
            Racing: 1-1 : Sevilla
            Sporting: 1-2 :Getafe
            Bilbao: 1-3 :Almeria

maclar bitti

Yorum

• Yenildik ama Madrid'de yenildi, bir teselli.90 dakika boyunca 11 kişiyle kapanan Numancia'yı açamadık, cezasahası dışında hep tıkandık.Buna rağmen gol pozisyonlarına girdik.5 dakikada maçı çevirebilirdik ama dün şansta yanımızda değildi..

En son Berk tarafından düzenlendi; 01.09.2008, 09:16.

Yorum

• Barça, tek kale maç oynamıştır; rakip de bir kontra atak yakalamıştır ve de golü bulmuştur.. Barça, girdiği gol pozisyonlarını değerlendirmesi lazım, aksi halde daha büyük sorunlar yaşayabilir.
                böyle maçlar oluyor malesef.. futbolu katleden takımları yok edecen aslında da neyse artık..

faşistlerin de yenilmesi teselli olmuştur..

Viva BARÇA

Yorum

• Athletico Madrid ligin altını üstüne getirirse şaşırmam. Sezonun ilk maçları her zaman zordur. Madrid ve Barça'da lige kötü başlayan takımlar kervanına katılmış.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Nihat'tan müjdeli haber!

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye-Hırvatistan maçında sağ ayak adalelerinden sakatlanan ve ameliyat olan milli futbolcu Nihat Kahveci, sahalara dönmesinin yaklaşık 1 ay alacağını söyledi.

Villarreal'in futbolcusu Nihat, bugün düzenlediği basın toplantısında, ''Dönmem için daha zaman var. Takım arkadaşlarımla birlikte antrenman yapıyorum ama henüz onların düzeyine ve benim üst düzeyime gelemedim. Kendimi iyi hissediyorum ve yavaş yavaş antremanlara devam ediyorum. her şeyin iyi olması için doktorlar tarafından belirtilen süreye saygı göstermek ve yaklaşık 1 ay daha beklemek zorundayım'' dedi.

''3 yılda 3 ciddi sakatlık geçirdim, tecrübeliyim'' diyen Nihat, ''Ama en güzeli iyileştiğimde en üst düzeyde sahalara dönebilmem. Bu kez de aynı olmasını umuyorum. İyi bir düzeyde sahalara dönüp, takıma yardım edebilirim'' diye konuştu.

Yorum

• atletico madridim süper başladı sezona..........
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Bu Sene La Lİga Barcelona Ve Atletİco Madrİd GeÇer .....

Yorum

• David Silva 3 ay yok

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken İspanyol yıldız David Silva'nın sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
                          İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia'da forma giyen İspanyol yıldız David Silva'nın sol ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle ameliyat olacağı ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. İspanya Milli Takımı formasıyla oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken ve takımının 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde şampiyon olmasını sağlayan David Silva'nın önümüzdeki hafta Perşembe günü Barselona Kenti'ndeki Clinica Quiron'da ameliyat masasına yatacağı bildirildi.
                          David Silva, sakatlığı nedeniyle Türkiye'yle aynı grupta bulunan İspanya Milli Takımı'nın Bosna Hersek ve Ermenistan'la oynadığı 2010 Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarında da forma giyememişti.

12.09.2008
                          Kaynak : İHA
                          Bordomavi.net

Yorum

• bu sene ya barça yada valencia şampiyonnn

Yorum

• Valencia şampiyon filan olamaz..ŞL için yarışırlar en fazla.. Şampiyon olmalarını isterim ama bir Barcelona delisi olarak
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• dakika 60 barça 0 racing 0
                                Bordomavi.net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X