Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun ATA Radyo BMN'deydi!

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • sessizkral_1
    • 20.10.2006
    • 11462
    • Bursa

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
    Biri yazabilir mi ? rkadaşlar...
    Barışın bazıları tarafından bazı ortamlara sokulduğunu ima etti sanırım sosyal açıdan..Kısaca futbola konsatre olamadığını kastetti.Bunu Ergün bey daha öncede yönetime iletmiş.Ayrıca yeteneklerinin farkında olmadığını falan söyledi.

Bu arada benimde bir sorum olacak Öncelikle İyi yayınlar diliyorum.Trabzonspor'un gelecek sene için şimdiden bir transfer çalışması var mı,bu konuda herhangi bir bilgi sahibimi? Ergun beye göre mutlaka alınması gereken futbolcular varmı ?Ve son olarak Tabata ve özer hurmacı konusunda ne düşünmekte.

Teşekkürler.
    En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 02.04.2009, 22:23.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Erdal
      • 06.09.2006
      • 23158
      • Sakarya

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
      Baris yeteneklerinin farkinda degil veya kiymetini bilmiyor dedi.
      Ben de ayni görüsteyim.

O kısmı anladım Cafer....En son cümleleri anlamadım. Arkadaşlar kızacak ama....? dan sonrasını anlamadım.
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Cafer Bulur
        • 27.10.2007
        • 27737
        • isci
        • Almanya

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
        O kısmı anladım Cafer....En son cümleleri anlamadım. Arkadaşlar kızacak ama....? dan sonrasını anlamadım.
        Baris mental acidan özel olarak hazirlanmali dedi.
        Baris in sorununun kafada oldugunu belirtti.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sadık Bıyık
          • 20.12.2005
          • 679
          • İstanbul

lütfen onu ne kadar çok sevdiğimizi ve tarafsız objektif ve zeka ürünü yorumlarından dolayı onun yazılarına doyamadığımızı söylermisiniz
          bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Cafer Bulur
            • 27.10.2007
            • 27737
            • isci
            • Almanya

Trabzonspor hakkinda yorumlarini en cok begendigim spor yazaridir ergun ata.
            Gercekleri pozitif düsünceleri ile birlestirerek saygiyi hakediyor.
            Basarilarinin devamini diliyorum.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İsmail Alkan
              • 13.04.2007
              • 7126
              • SERBEST
              • Trabzon

Ergun beye bir küçük soru daha sorayım,

Takımın oyunundan memnunmu ?

Veya,

Sezonun ilk maçında oynanan futbolla,son maçında oynanan futbol arasında bir fark görüyormu ?
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Erdal
                • 06.09.2006
                • 23158
                • Sakarya

Ben değilim. "Bazı sosyal ortamlar" çok muğlak bir ifade...Daha açık olalım... Selçuk Yula' nın sosyal ortamları onun futbolunu etkilemiş mi ki?...Kemalettin in ?...Ünal ın ??...Hakan ın ??...Fatih Tekke nin ??...Bu sosyal ortamlar "iyi sosyal ortam", "kötü sosyal ortam" diye ikiye mi ayrılır??....Futbolcunun saha dışındaki vaktini değerlendirme biçimini kendisinin tercih etmesinden daha tabi ne olabilir ki...Brezilyalı bir çok futbolcu da "sosyal ortamlara" dahil oluyor. Hatta rivayet odur ki Avrupa da tercih sebebidir bu husus....Keşke Ergun abi ile yüz yüze konuşma şansımız olsa...BMN Trabzon uyuma....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hüseyin İlkin
                  • 01.10.2006
                  • 13488
                  • Makina Mühendisi
                  • Aksaray

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi
                  Bu arada benimde bir sorum olacak Öncelikle İyi yayınlar diliyorum.Trabzonspor'un gelecek sene için şimdiden bir transfer çalışması var mı,bu konuda herhangi bir bilgi sahibimi? Ergun beye göre mutlaka alınması gereken futbolcular varmı ?Ve son olarak Tabata ve özer hurmacı konusunda ne düşünmekte.
                  Bu sorunun sorulmasını isterdim

Yorum

• Erdal
                    • 06.09.2006
                    • 23158
                    • Sakarya

Ergun abi, bilin ki bundan sonra size katılmadığım her yazınızdan sonra mail alacaksınız benden...Hatta telefon...

Yorum

• Travelair
                      • 09.01.2005
                      • 36195
                      • İstanbul

Ergun abi'ye teşekkürler

Her yayında olduğu gibi tüm emeği geçenlere ve bu yayında da Selami renkdaşımıza teşekkürler

Yayın tekrarını birisi dosya şeklinde verebilirse sevinirim dinleyemedim hepsini
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.04.2009, 22:45.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Selman

Ergun abiye ve Selami'ye teşekkürler.Aksaklıklar dışında güzel bir yayın oldu.

Yorum

• sessizkral_1
                          • 20.10.2006
                          • 11462
                          • Bursa

Bazı Trabzonspor yöneticilerinin farklı üyeliklerle bmn de üye olduğunu belirtti
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Kubilay ŞAHİN
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 30.12.2006
                            • 9197
                            • PROGRAMCI
                            • Kocaeli

Yayının Sonlarına Doğru Yetişsemde Dinlediğim Bölümü Bile Eşsizdi..
                            Teşekkürler Ergun Abi..
                            Teşekkürler Selami..
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Erdal
                              • 06.09.2006
                              • 23158
                              • Sakarya

Ergun abi ve Selami ye teşekkürler. Eyvallah...Lakin bu sayılmaz...Bu kadar kısa program mı olur yahu...Soru- cevap eyvallah...Ya bir daha soru çıkıyorsa cevaptan....Ben karalayayım bir şeyler de "cevap hakkı " doğsun

Yorum

• İsmail Alkan
                                • 13.04.2007
                                • 7126
                                • SERBEST
                                • Trabzon

Selami her ne kadar arada aksaklıklar olsada bu güzel yayının için teşekkürler,

Ergun ATA'yada bizlerle beraber olduğu için ayrıca tşk ediyorum.
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,
                                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...